diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Εγω αυτο βλεπω με τελικο νικητη τους ΓαλλουςΑυτο δεν το εβλεπα με τιποτα (ούτε ακομη το βλεπω για να ειμαι ειλικρινης)
Εγω αυτο βλεπω με τελικο νικητη τους ΓαλλουςΑυτο δεν το εβλεπα με τιποτα (ούτε ακομη το βλεπω για να ειμαι ειλικρινης)
Αυτο δεν το εβλεπα με τιποτα (ούτε ακομη το βλεπω για να ειμαι ειλικρινης)ναι και 70 το γαλλία-αγγλία τελικό
Εγω αυτο βλεπω με τελικο νικητη τους Γαλλους
Ναι αλλά το Βέλγιο έχει πιο δύσκολο αντίπαλο (Γαλλία) από την Κροατία (Αγγλία)Σωστο, αν και για μενα το Βελγιο επρεπε να εχει μεγαλυτερη αποδοση απο την Κροατια
Σωστο, αν και για μενα το Βελγιο επρεπε να εχει μεγαλυτερη αποδοση απο την ΚροατιαΒασικά πιστεύω όλες έχουν πιθανότητα (υποκειμενική) 25%. Όλα τα ζεύγη μπορούν να τύχουν και οποιαδήποτε να το σηκώσει
Θα τους τα παρουμε πισω με νορβηγικο πρωταθλημα τύπεΟι μπουκερς γενικα κονομησαν παλι...ποιος πουτιν
Ναι σωστό. Αν και κάπου θα έπρεπε να υπάρχει και η ΜπραζίλΠαντως ασχετα με της φανελες γενικα δικαιο μεχρι τωρα
Λογικά έτσι πρέπει να είναι, ναιΑκριβως γι αυτον τον λογο το λεω. Επρεπε να ειναι οι Βελγοι τελευταιοι σε πιθανοτητα κατακτησης.
Ωχ μανα μου. Εχουμε ξεφυγει.Και πάλι λίγα είπα.Σύμφωνα με το transfermarkt,150 κάνει ο Κέιν και 90 ο Στερλινγκ.
Κομπλεξικη φανελα τυπε νομιζω...το βελγιο θα το παρει τυπε.... πολυ επιθετικο σχημα με περισσοτερο παθος απο τους παιχτες.
Ακριβως γι αυτον τον λογο το λεω. Επρεπε να ειναι οι Βελγοι τελευταιοι σε πιθανοτητα κατακτησης.Ναι αλλά το Βέλγιο έχει πιο δύσκολο αντίπαλο (Γαλλία) από την Κροατία (Αγγλία)
Τύπε να θυμισω οτι ο τεραστιος Κωστας Μητρογλου ειχε προβλεψει Βελγιο για κατακτησηΚομπλεξικη φανελα τυπε νομιζω...
Μακραν ομως εχουν τον καλυτερο προπονητη...εχουν βαλει γκολ για σεμιναρια στην κοντρα και αυτο δεν ειναι ταλεντο ειναι τακτικηΑκριβως γι αυτον τον λογο το λεω. Επρεπε να ειναι οι Βελγοι τελευταιοι σε πιθανοτητα κατακτησης.
το βελγιο εχει ενα μεγάλο μειον. Για το γαιδαρο καβαλα αμυνα. Δευτερον με τη βραζιλια στο β μερος εκανε πολυ κακη εμφανιση. Οπως με την ιαπωνια στο α. Η Γαλλια για μενα ειναι πιο ισοροπημενη ομαδα και εχει πιο μεγαλη οντοτητα που μετραει σε αυτα τα ματσ.το βελγιο θα το παρει τυπε.... πολυ επιθετικο σχημα με περισσοτερο παθος απο τους παιχτες.