alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι ειπε ρε τύπε?Ο σπίκερ της ΕΡΤ ήταν σαν να βλέπεις το ματς από το πρακτορείο TAS ! Πιο ρωσόδουλος πεθαίνεις ! Τι εποχές ζούμε ρε πούστη μου...
Τι ειπε ρε τύπε?Ο σπίκερ της ΕΡΤ ήταν σαν να βλέπεις το ματς από το πρακτορείο TAS ! Πιο ρωσόδουλος πεθαίνεις ! Τι εποχές ζούμε ρε πούστη μου...
Τιποτα δεν ειπε υπερ της Ρωσιας. Απλως ηταν οπως το λες, αχρωμος και αγευστος. Αλλά ο φιλος προκειμενου να υπηρετησει την εμμονή του κατά των Ρωσων ειναι ικανος να πει ο,τιδηποτε.
Agglia -Gallia για μεναΤωρα με τετραδα γνωστη τι λενε τα στοιχηματα τυποι?
Τιποτα δεν ειπε υπερ της Ρωσιας. Απλως ηταν οπως το λες, αχρωμος και αγευστος. Αλλά ο φιλος προκειμενου να υπηρετησει την εμμονή του κατά των Ρωσων ειναι ικανος να πει ο,τιδηποτε.ο σπικερ ηταν για τα μπαζα η περιγραφη του ηταν απλως περιγραφη εικονων μονο το τι βλεπει. Ουτε μια πρωτοβουλια ουτε μια αναλυση τιποτα. Για τον πουτσο. Κατα τα αλλα ηταν τελειως ουδετερος δε καταλαβαινω απο που προκειπτει αυτο
Καμμια σχεση για μενα
όχι ο πούτιν ρε φιλε, ο λιακόπουλος και ο πάτερ παστίτσιος καθάρισε για το ξανθό γένος.
Ισχυει μανΡε φίλε φαίνεται από τον τόνο της φωνής, όταν γινόταν κάτι υπέρ της Ρωσίας φώναζε και όταν έκανε κάτι η Κροατία βουβαινόταν. Και στο τέλος βέβαια είπε το αμίμητο.."να χειροκροτήσουμε όλοι την ηρωική ομάδα της Ρωσίας"
3.50 απόδοση δεν υπήρχε πουθενά από 5 ξεκίναγε η βραζιλία νομίζω και η αργεντινή έδινε 10 πριν αρχίσειΤην επαιξα για κατακτηση με αποδοση 40. Και εφτασε ενα πεναλτυ μακρια απο τον ημιτελικο. Αξιζε τον κοπο. Πολυ περισσοτερο απο καποιους που επαιζαν Αργεντινη ή Ισπανια σε κατι κωλοαποδόσεις του 3.50.
Εσυ τι πιστευεις;Ναι φαινετε οτι ειναι το οφθαλμοφανες..
Ε πολυ λιγοτερο απο το 40 παντως3.50 απόδοση δεν υπήρχε πουθενά από 5 ξεκίναγε η βραζιλία νομίζω και η αργεντινή έδινε 10 πριν αρχίσει
Τύποι αφήστε σπικερς και ΕΡΤ, το ρεζουμε είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν θα κακοποιηθεί άλλο από την Ρωσία σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό κρατήστε από σήμερα
Stoiximan τωρα:Τωρα με τετραδα γνωστη τι λενε τα στοιχηματα τυποι?
ναι και 70 το γαλλία-αγγλία τελικόΕ πολυ λιγοτερο απο το 40 παντως
70 εκατομμυρια κανει ο Στερλινγκ? Πιθανως 70 εκατομμυρια κλωτσιές ή φάσκελα, γιατι ευρω το βλεπω δυσκολο.
Το οτι καποιοι πιθανως να τα δινουν δεν σημαινει οτι τα αξιζει κιολας.
Είναι γιατί δε βρήκαν πολλούς χώρους να παίξουν όπως με το μπουρδέλο την άμυνα της Αργεντινής. Με την Αγγλία τώρα θα δούμε...εγώ θα τους υποστηρίζω...Οι κροατες εκαναν τρομερες εμφανισεις στον ομιλο ειδικά στα δυο τελευταια ματσ. Στα νοκ αουτ αλλη ομαδα. Σα να εχει κλαταρει. Αν παιξουν και με την Αγγλια ετσι δεν εχουν καμμια τυχη. Πρεπει να κανουν μεγαλη εμφανιση για να περασουν. Μπορουν δε το συζηταμε. Ομως εμενα επειδη μου αρεσει να μιλαω με τα τωρινα δεδομενα και οχι με υποθετικα, η Αγγλια βαση εμφανισεων στα νοκ αουτ και μονο ειναι φαβορι.
Ναι φαινετε οτι ειναι το οφθαλμοφανες..Agglia -Gallia για μενα
Η Κροατία όμως έχει ΜοντριτςΟι κροατες εκαναν τρομερες εμφανισεις στον ομιλο ειδικά στα δυο τελευταια ματσ. Στα νοκ αουτ αλλη ομαδα. Σα να εχει κλαταρει. Αν παιξουν και με την Αγγλια ετσι δεν εχουν καμμια τυχη. Πρεπει να κανουν μεγαλη εμφανιση για να περασουν. Μπορουν δε το συζηταμε. Ομως εμενα επειδη μου αρεσει να μιλαω με τα τωρινα δεδομενα και οχι με υποθετικα, η Αγγλια βαση εμφανισεων στα νοκ αουτ και μονο ειναι φαβορι.