You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ 2018
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Πού ειναι η Μιχαληδα να μας σχολιασει οτι εχουμε οκτω χριστιανικες χωρες στα προημιτελικα
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ουρουγουαη και μετα μπραζιλ !
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Αυτός ο τύπος λέει ότι οι τερματοφύλακες πρέπει να περιμένουν να δουν προς τα πού θα πάει η μπάλα και μετά να πέσουν. Κι όχι όπως κάνουν τώρα που διαλέγουν γωνία. Φαντάζεσαι τον Οσπίνα να περίμενε? Στο ριπλέι θα τα έβλεπε όλαΟ Οσπινα μια χαρα επεσε σε ολα. Μονο που ειναι εναμισι μετρο και για να πιασει εστω και ενα αναγκαστηκε να τιναχτει σαν ελατηριο.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Παντως αν σκεφτεις οτι πολλοι κανουν μαλακιες εκτελεσεις και τα στελνουν τελειως κεντρο η πολυ λιγο δεξια-αριστερα(δε λεω για περιπτωσεις που εχουν δει τον τερμα να πεφτει,πολλοι πανε κουτουρου) και δεδομενω οτι αν παει γωνια δυσκολα το πιανει ακομα και αν κανει καλη εκτιναξη ισως δεν ειναι κακη επιλογη να περιμενουνΑυτός ο τύπος λέει ότι οι τερματοφύλακες πρέπει να περιμένουν να δουν προς τα πού θα πάει η μπάλα και μετά να πέσουν. Κι όχι όπως κάνουν τώρα που διαλέγουν γωνία. Φαντάζεσαι τον Οσπίνα να περίμενε? Στο ριπλέι θα τα έβλεπε όλα
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Aυτα μονο με ραντεβου θανατου λυνονται τυπε :SΜια χαρά ιδέα είναι. Απλώς ο Γιωργάκης έχει ανοίξει προσωπική βεντέτα με τον τύπο που την ανέφερε.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Έχεις νοητική ακράτεια .
μάικ άνοιξέ στον εντουροϊάκωβο δεύτερη κωλοτρυπίδα
καλό θα του κάνεις
η πρώτη παραχαλάρωσε απ' το πολύ φιστίκωμα :S :S :S
:S :S :S
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ρε τύπε, έχω παρατηρήσει ότι εσύ δεν είσαι άμπαλος. Δεν σου κάνει εντύπωση που κανένας δεν το εφαρμόζει? Χιλιάδες έως εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Γιατί κάποιος δεν ανοίγει τα μάτια στους τερματοφύλακες?Μια χαρά ιδέα είναι. Απλώς ο Γιωργάκης έχει ανοίξει προσωπική βεντέτα με τον τύπο που την ανέφερε.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τύπε, αν αρχίσουν οι τερματοφύλακες να κάθονται στη μέση, όλοι θα τα ρίχνουν γωνία και Τότε πάλι θα το γυρίσουν στο να πέφτουν. Οπότε Στην τελική, η καλύτερη λύση είναι να πέφτουν. Έχω παίξει μπάλα και ξέρω, πίστεψέ μεΠαντως αν σκεφτεις οτι πολλοι κανουν μαλακιες εκτελεσεις και τα στελνουν τελειως κεντρο η πολυ λιγο δεξια-αριστερα(δε λεω για περιπτωσεις που εχουν δει τον τερμα να πεφτει,πολλοι πανε κουτουρου) και δεδομενω οτι αν παει γωνια δυσκολα το πιανει ακομα και αν κανει καλη εκτιναξη ισως δεν ειναι κακη επιλογη να περιμενουν
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
αν κατσουν χωρις να πεσουν επειδη ειναι σταατικη τοτε και στο μετρο με δυναμη αν περασει η μπαλα θα το φανε για αυτο καπου πρεπει να πεσουνΡε τύπε, έχω παρατηρήσει ότι εσύ δεν είσαι άμπαλος. Δεν σου κάνει εντύπωση που κανένας δεν το εφαρμόζει? Χιλιάδες έως εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Γιατί κάποιος δεν ανοίγει τα μάτια στους τερματοφύλακες?
απλα πορει να πεσουν σε μια γωνια χωρισ να εκτιναχθουν πολυ και ισως πιασουν στο κεντρο το σουτ αλλα καπου πρεπει να πεσουν εστω κ ελαχιστα
σας καλυψα????
Επισκέπτης
2-3 φορές έχω ποντάρει υπέρ των κοκάκηδων και είδα κουβά, έτσι την αποφεύγω και ποντάρω αντίθετα αν αξίζει το ρίσκο. Στο εγχώριο πρωτάθλημα τους παρακολουθώ Ενβιγκάδο & Πατριότας, ενίοτε τη Μιγιονάριος και μακρυά από Μεντεγίν βρώμες, Ατλέτικος καριόλες (3Χ), Ντεπορτίβες γαμιόλες (3Χ)....Κωλοπουσταρες Άγγλοι.
Από την άλλη μεριά δεν θεωρώ κάποια σοβαρή ομάδα την Αγγλία (άλλο το UK Championship που πλέον ποντάρω με τις μπάντες & δυναμικά άλλο τα @@ροΜουντιάλ).
Για προσπάθησε να με φανταστείς πώς νοιώθω που χθες 2/2 τελικά σκορ δεν κάθισαν. Άσχετα με τα δεδομένα της βάσης που είναι λιγοστά - θες και την τύχη - γιατί και στο μεταμεσονύκτιο ματς έναρξης του Ισημερινού πέρασε το ένα σκορ και όχι και τα δύο....
Θα μπορούσε να είχε δωθεί το πέναλτι στη Σουηδία για να πέρναγε έστω για το γαμώτο το σκορ (τα έγραψα στο κατεξοχήν θέμα)....
Αλλά πώς να μην σπάζεσαι όταν ο άλλος ο συφλιτικός πάει και σκοράρει στο 93 για να σου χαλάσει το διπλό σκορ........
Ως τζογαδόρος θέλω να πάω κουβά "δίκαια". Να έτρωγε π.χ. 2-3 γκολ η Αγγλία κι όχι ένα "ύπουλο" στις καθυστερήσεις.
Συνημμένα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Εμένα Δεν χρειαζόταν να με καλύψεις. Είναι ακριβώς η άποψή μου. Γι' αυτό και ΌΛΟΙ οι τερματοφύλακες στον κόσμο κάνουν αυτό ακριβώς. Κι όταν κάθισα ο ίδιος τέρμα και δέχθηκα πέναλτι, διαπίστωσα ότι αυτό είναι αναγκαιότητα.αν κατσουν χωρις να πεσουν επειδη ειναι σταατικη τοτε και στο μετρο με δυναμη αν περασει η μπαλα θα το φανε για αυτο καπου πρεπει να πεσουν
απλα πορει να πεσουν σε μια γωνια χωρισ να εκτιναχθουν πολυ και ισως πιασουν στο κεντρο το σουτ αλλα καπου πρεπει να πεσουν εστω κ ελαχιστα
σας καλυψα????
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
μάικ άνοιξέ στον εντουροϊάκωβο δεύτερη κωλοτρυπίδα
καλό θα του κάνεις
η πρώτη παραχαλάρωσε απ' το πολύ φιστίκωμα :S :S :S
Τυπε παρε και dopa να με βρισεις. :S :S :S
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Τυπε παρε και dopa να με βρισεις. :S :S :S
είσαι μεγάλη μπαλαδόφατσα τύπε :S :S :S
πρώτα μπαλάκια και μετά λούσιμο
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Nαι δεν εχεις αδικο σε αυτο,γινεται φαυλος κυκλος,ισως ειναι καλη λυση μονο για μεμονωμενες περιπτωσεις οπως πχ σε διαδικασια πεναλτυ,που θα ριξουν και κανα 2 ταγαρια που ποτε δε βαρανεΤύπε, αν αρχίσουν οι τερματοφύλακες να κάθονται στη μέση, όλοι θα τα ρίχνουν γωνία και Τότε πάλι θα το γυρίσουν στο να πέφτουν. Οπότε Στην τελική, η καλύτερη λύση είναι να πέφτουν. Έχω παίξει μπάλα και ξέρω, πίστεψέ με
Ασε έχουμε μάτια και είδαμε τι τσουρουκαδες είναι αυτοί οι Άγγλοι.
Σύν οτι κουβαλάν τη λουζερια όσα χρόνια βλέπω μπάλα είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί έχει οπαδούς αυτή η ομάδα
Οι άγγλοι μπορεί να μην εντυπωσιάζουν αλλά έχουν πειθαρχημένη ομάδα, με 6 παίκτες της Τότεναμ. Παίζουν καλά το 3-5-2 έχουν πολύ καλό σέντερ φορ και αρκετά καλό τερματοφύλακα.
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Συνημμένα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πολύ απλά, δες αυτό που είπα και στον άλλον. Γιατί όλοι οι τερματοφύλακες στον κόσμο εφαρμόζουν την ίδια πρακτική??? Όλοι ηλίθιοι είναι?Nαι δεν εχεις αδικο σε αυτο,γινεται φαυλος κυκλος,ισως ειναι καλη λυση μονο για μεμονωμενες περιπτωσεις οπως πχ σε διαδικασια πεναλτυ,που θα ριξουν και κανα 2 ταγαρια που ποτε δε βαρανε
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Nαι ρε παιδι μου καταλαβαινω τι λες,και απο απλη παρατηρηση και μονο, ετσι ειναι,λεω σε φασεις που θα τυχει κανα σεντερ μπακ η γενικα καποιος που δεν το εχει με τα πεναλτυ και τον ψυλιαστει ο τερμας(η απλα εχει κανει σκαουτινγκ) ε εκει και μονο να αλλαξει τακτικηΠολύ απλά, δες αυτό που είπα και στον άλλον. Γιατί όλοι οι τερματοφύλακες στον κόσμο εφαρμόζουν την ίδια πρακτική??? Όλοι ηλίθιοι είναι?