iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Η ΦΙΦΑ τα φταίει όλα και οι χορηγοί !
Γεια σου Dopa. :S :S :S
Η ΦΙΦΑ τα φταίει όλα και οι χορηγοί !
γενικα της πλακας ομαδες ολεςπαντως οι αγγλοι μετα το 0-1 εξαφανιστηκαν, σα να μην μπορεσαν να αντεξουν το γεγονος οτι θα περασουν
μηδεν προσωπικοτητα
γενικα της πλακας ομαδες ολες
αν εξαιρεσεις την πειθαρχημενη βραζιλια κια την γαλλια με ταλεντο που της λειπει ομως μυαλο πιστευω οι υπολοιπες ομαδες δεν ειναι-ηταν καλες
Έχεις νοητική ακράτεια .
μαν μπαλα δεν βλεπω πολυ διοτι ειμαι πιο πολυ της σπυριαρας αλλα ομαδες εθνικες δεν ειναι αυτεςναι μα και αυτη η κολομβια μπουρδελο ειναι
εκτος απο τα δυο μπακ, αντε και το γκουαρδαδο που κατι παλευε κατα τα αλλα τιποτα
αν αποκλειστει η αγγλια, η μια ομαδα του τελικου θα ειναι κολομβια,κροατια,ρωσια,σουηδια
ελεος
Γεια σου Dopa. :S :S :S
τυπε ποιος ειναι ο δικος σου μην τον μπερδεψω με τον δικο μου :S :S :Sμαν εχουμε πηξει στους κλωνους σε αυτο το σαητ
αφου τις προαλλες εβριζα τον δικο μου κλωνο μου χωρις να το καταλαβω
Ασε τους κλωνους και λογκαρε με τον original dopamina. :S :S :S
μαν εχουμε πηξει στους κλωνους σε αυτο το σαητ
αφου τις προαλλες εβριζα τον δικο μου κλωνο μου χωρις να το καταλαβω
μαν εχουμε πηξει στους κλωνους σε αυτο το σαητΑσε τους κλωνους και λογκαρε με τον original dopamina. :S :S :S
μαν ακομα και στο σπιτι μου ψαχνω κλωνους!!!τυπε ποιος ειναι ο δικος σου μην τον μπερδεψω με τον δικο μου :S :S :S
παμε για σουπα τελικο!!
λες ποιο σουπα να φαμε στην αραπια??Θα τον θυμάσαι στη διοργάνωση του Κατάρ και θα το λες θρίλερ !