Επισκέπτης
Μέχικο . Νά πάει στο διάολο η Μπραζίλ !
Τύπε εγώ τον ειδα σε ενα πανηγύρι. Πόσοι ειναι πανάθεμά τους;;..
Τύπε εγώ τον ειδα σε ενα πανηγύρι. Πόσοι ειναι πανάθεμά τους;;..ρε, μας δουλεύουν; Από αυτόν εδώ τον τύπο αγόρασα καρπούζι προχθές, και σήμερα τον αποκαλούν Κασεμίρο και λένε ότι είναι Βραζιλιάνος!
αερινοςΑυτός ο αφανας ο Γουιλιαν , όλα τα λεφτά σήμερα...
σωστοΠολύ μέτριο αυτό το Μεξικό. Βρήκε την πεθαμένη Γερμανία, την κέρδισε με το ζόρι και ξαφνικά κάποιοι το έβγαλαν φαβορί.
σωστο
κατ αρχας η βραζιλια, μπορει να μην εχει τους παιχτες του παρελθοντος αλλα ειναι πειθαρχημενοι και ειναι ομαδα, κρατανε γραμμες και εχουν σχετικα καλη αμυνα
πιστευω οτι αν περασουν το βελγιο, διοτι εκει θα ειναι το μεγαλο κριτηριο, μπορει να φτασουν και στο τελος
αυτοι εχουν και ενα αλλο πλεονεκτημα. ολες οι φανελες τον ομαδων που εχουν μεινει δε κανουν τη δικια τους
ωραιο στατιστικο...Ήθελα να σταθώ λίγο στο θέμα της άμυνας.
Συνήθως,όσες το κατακτάνε,στατιστικά δέχονται μέχρι 4-5 γκόλ συνολικά σε όλο το τουρνουά.
Χαρακτηριστικά:
1998 Γαλλία,2 γκολ παθητικό
2002 Βραζιλία,4 γκολ παθητικό
2006 Ιταλία,2 γκολ παθητικό
2010 Ισπανία,2 γκολ παθητικό
2014 Γερμανία,4 γκόλ παθητικό.
Οπότε πιστεύω πως η Βραζιλία που μέχρι στιγμής έχει δεχθεί μόλις 1 τέρμα,είναι το μεγάλο φαβορί.
Βέβαια φέτος μπορεί να μην ισχύσει αυτό,αλλά υποθέσεις κάνω.
ωραιο στατιστικο...
και γω να προσθεσω οτι η βραζιλια του 1994 ειναι η αγαπημενη μου βραζιλια απο αυτες που εχω δει, με τον καλυτερο φορ περιοχης που εχω δει και εναν απο τους καλυτερους ολων των εποχωνΝα προσθέσω και Βραζιλία το 1994,μόλις 3 γκολ?
αν ειναι δυνατον, με ολα αυτα τα ιερα τεραταΗ πρωταθλήτρια με τη χειρότερη άμυνα ήταν η Ιταλία το 1982 (6 γκολ).
Εγώ ήμουν, κοντά έπεσαΣυγχαρητηρια κατ αρχην σε ενα παλικαρι επο εδω μεσα που ειχε προβλεψει ( και μαλιστα με επιχειρηματα) οτι 2 εκ των Γερμανια-Αργεντινη-Βραζιλια δεν θα περναγαν ομιλους καν. Τολμω να εκτιμησω οτι η Βραζιλια ( οσο και να τη πανε με σφυριγματα) δεν θα παει τελικο ο οποιος θα ειναι Κροατια με Ουρουγουαη η Γαλλια.
αν ειναι δυνατον, με ολα αυτα τα ιερα τερατα
εδω μεχρι και η ομαδαρα της γερμανιας το 1990 εφαγε 5
Μάλλον δεν προλαβες τη Μπραζιλια του '82και γω να προσθεσω οτι η βραζιλια του 1994 ειναι η αγαπημενη μου βραζιλια απο αυτες που εχω δει, με τον καλυτερο φορ περιοχης που εχω δει και εναν απο τους καλυτερους ολων των εποχων