Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Πάντως χτες η Ισπανία έπαιζε σα να ήθελε να αποκλειστεί. Πασουλες πασούλες πασούλες στο κέντρο του γηπέδου απέναντι σε μια εντελώς ακίνδυνη ομάδα.
που χαθηκες κυρ πηγες για μπανια με το ορκακι η Ισπανια δεν επαιξε μπαλα,οι αλλοι δεν ξεραν να κανουν κοντρολ,να αλλαξουν 2 πασες και περασαν στην επομενη φαση τι βλεπεις για σημεραΠάντως χτες η Ισπανία έπαιζε σα να ήθελε να αποκλειστεί. Πασουλες πασούλες πασούλες στο κέντρο του γηπέδου απέναντι σε μια εντελώς ακίνδυνη ομάδα.
κριμαΣ... >[size=15pt]Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα για τη συμμετοχή του Έντινσον Καβάνι στον προημιτελικό της Ουρουγουάης με τη Γαλλία την προσεχή Παρασκευή.[/size]
Ο φορ της Παρί αποχώρησε από τον αγώνα του Σαββάτου με την Πορτογαλία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Την Κυριακή δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ σύμφωνα με την έγκυρη Ovacion κούτσαινε όταν περπατούσε και από το περιβάλλον του λέγεται πως είναι πολύ δύσκολο να είναι στη διάθεση του Όσκαρ Ταμπάρες.
Οι Κρίστιαν Ροντρίγκες και Κρίστιαν Στουάνι φέρονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Καβάνι εφόσον δεν είναι διαθέσιμοι.
το κανουν για να μας σπασουν τα ματια...Πάντως χτες η Ισπανία έπαιζε σα να ήθελε να αποκλειστεί. Πασουλες πασούλες πασούλες στο κέντρο του γηπέδου απέναντι σε μια εντελώς ακίνδυνη ομάδα.
Έλα τύπε, δεν έμπαινα γιατί ήμουν έξω, έβλεπα τα ματς έξω. Η ορκα δυστυχώς δεν ήταν μαζί μου, πρέπει να βρίσκεται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη φθινοπωρινή σαιζόν.που χαθηκες κυρ πηγες για μπανια με το ορκακι η Ισπανια δεν επαιξε μπαλα,οι αλλοι δεν ξεραν να κανουν κοντρολ,να αλλαξουν 2 πασες και περασαν στην επομενη φαση τι βλεπεις για σημερα
Βραιλια-Μεξικο θα ναι δυσκολο ματς..τα γιαπωνια λογικα θα αποκλειστουν..για τους Γαλλους συμφωνω..Έλα τύπε, δεν έμπαινα γιατί ήμουν έξω, έβλεπα τα ματς έξω. Η ορκα δυστυχώς δεν ήταν μαζί μου, πρέπει να βρίσκεται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη φθινοπωρινή σαιζόν.
Σήμερα πιστεύω θα δυσκολευτεί πολύ η Βραζιλία. Μην πάει και αυτό στα πέναλτι. Το Βέλγιο το βλέπω να περνάει πιο εύκολα γιατί οι Ιάπωνες δεν ξερουν να παίζουν καλη φουλ άμυνα.
Πολύ υπερεκτιμημένη μου φαίνεται η Γαλλία. Είναι καλη ομάδα αλλά αφελείς. Εγώ υποστηρίζω Κολομβία πλέον.
στηριζω μεξικανο...αποψε παει κ ο νεημαρ σπιτι του
στηριζω μεξικανο...
Τι ποσοστά επιτυχίας έχεις τύπε? Πλησιάζεις τρουμπ?στηριζω μεξικανο...
δε νομιζω τυπεαποψε παει κ ο νεημαρ σπιτι του
οχι καλα μου παει μεχρι τωραΤι ποσοστά επιτυχίας έχεις τύπε? Πλησιάζεις τρουμπ?
πολυ κατακουζινο βλεπεις τυπε :S :S :SΑληθεύει αυτό που λένε, ότι το Μεξικανό αν τον τσαντίσεις γίνεται Τούρκος;
που τον θυμηθηκανε τον μαρκεζ;
πηγαινα σχολειο οταν επαιζε ευρωπη
Αληθεύει αυτό που λένε, ότι το Μεξικανό αν τον τσαντίσεις γίνεται Τούρκος;