Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
ενα σπιτι και κατι κερματα που βρηκα στη τσεπη στη γαλλια...Όλα τα λεφτά στην Αργεντινή
ενα σπιτι και κατι κερματα που βρηκα στη τσεπη στη γαλλια...Όλα τα λεφτά στην Αργεντινή
αμα σκασει Χ?η Γαλλια δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο η Αργεντινη σκορποχωρι βγαλε ακρη :S :S :Sενα σπιτι και κατι κερματα που βρηκα στη τσεπη στη γαλλια...
θα κερδισει στα μπεναλντιαμα σκασει Χ?η Γαλλια δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο η Αργεντινη σκορποχωρι βγαλε ακρη :S :S :S
το πιστευωαμα σκασει Χ?η Γαλλια δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο η Αργεντινη σκορποχωρι βγαλε ακρη :S :S :S
δεν λεω...τραμπουκιζετε συνεχως για της προβλεψεις μου που ειναι 99,99999% σωστες :S :S :Sλες να χουμε μμμπεναλντι
τυπε να τους διαγραφει το ακαουντ σε οσους σε τραμπουκιζουν...εγω αγνο,αδολο πειραγμα κανω για το χαβαλε με προσεβαλες και αποχωρω :S :S :Sδεν λεω...τραμπουκιζετε συνεχως για της προβλεψεις μου που ειναι 99,99999% σωστες :S :S :S
πως γκεγκεν αυτο?
δινεις Μπεναλτυ προβλεψη?δεν λεω...τραμπουκιζετε συνεχως για της προβλεψεις μου που ειναι 99,99999% σωστες :S :S :S
πως γκεγκεν αυτο?
δεν ξαναλεω εισαστε ολοι μπουστηδες...δινεις Μπεναλτυ προβλεψη?
κατσε να πουμε καμμια μαλακια ρε :S :S :S :Sτυπε να τους διαγραφει το ακαουντ σε οσους σε τραμπουκιζουν...εγω αγνο,αδολο πειραγμα κανω για το χαβαλε με προσεβαλες και αποχωρω :S :S :S
:-δεν ξαναλεω εισαστε ολοι μπουστηδες...
ηταν προφαση για να βαλω σκουπα ρε :S :S :Sκατσε να πουμε καμμια μαλακια ρε :S :S :S :S
οκ και εγω σιδερο εχω βαλει....ηταν προφαση για να βαλω σκουπα ρε :S :S :S
κοιτα τι τριπλετα ειχαν μπροστα ρε τυπε
κλασσικα πραγματαΗ Γαλλια και με Griezmann και με Giroud και με Mbappe.
Πολυ σωστος ο Μεσι. Ο Αγκουερο ειναι καμμενος και ο Ιγκουαιν πρωην ποδοσφαιριστης.Πέρασε το σύστημα που ζητούσε ο Messi. Χωρίς σέντερ φορ ξεκινά η Αργεντινή. Aguero και Higuain στον πάγκο.
ντοκαρι οι γαλλοι :S :S :Sαρχιζουν παιχνιδαρες....