Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
ενα σπιτι και κατι κερματα που βρηκα στη τσεπη στη γαλλια...Όλα τα λεφτά στην Αργεντινή![]()
![Boff :boff: :boff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boff.gif)
ενα σπιτι και κατι κερματα που βρηκα στη τσεπη στη γαλλια...Όλα τα λεφτά στην Αργεντινή![]()
αμα σκασει Χ?η Γαλλια δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο η Αργεντινη σκορποχωρι βγαλε ακρη :S :S :Sενα σπιτι και κατι κερματα που βρηκα στη τσεπη στη γαλλια...![]()
θα κερδισει στα μπεναλντιαμα σκασει Χ?η Γαλλια δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο η Αργεντινη σκορποχωρι βγαλε ακρη :S :S :S
το πιστευωαμα σκασει Χ?η Γαλλια δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο η Αργεντινη σκορποχωρι βγαλε ακρη :S :S :S
δεν λεω...τραμπουκιζετε συνεχως για της προβλεψεις μου που ειναι 99,99999% σωστες :S :S :Sλες να χουμε μμμπεναλντι![]()
τυπε να τους διαγραφει το ακαουντ σε οσους σε τραμπουκιζουν...εγω αγνο,αδολο πειραγμα κανω για το χαβαλεδεν λεω...τραμπουκιζετε συνεχως για της προβλεψεις μου που ειναι 99,99999% σωστες :S :S :S
πως γκεγκεν αυτο?![]()
![]()
![]()
δινεις Μπεναλτυ προβλεψη?δεν λεω...τραμπουκιζετε συνεχως για της προβλεψεις μου που ειναι 99,99999% σωστες :S :S :S
πως γκεγκεν αυτο?![]()
![]()
![]()
δεν ξαναλεωδινεις Μπεναλτυ προβλεψη?
κατσε να πουμε καμμια μαλακια ρε :S :S :S :Sτυπε να τους διαγραφει το ακαουντ σε οσους σε τραμπουκιζουν...εγω αγνο,αδολο πειραγμα κανω για το χαβαλεμε προσεβαλες και αποχωρω :S :S :S
:-δεν ξαναλεω![]()
![]()
εισαστε ολοι μπουστηδες...
ηταν προφαση για να βαλω σκουπα ρε :S :S :Sκατσε να πουμε καμμια μαλακια ρε :S :S :S :S
οκ και εγω σιδερο εχω βαλει....ηταν προφαση για να βαλω σκουπα ρε :S :S :S
κοιτα τι τριπλετα ειχαν μπροστα ρε τυπε
κλασσικα πραγματαΗ Γαλλια και με Griezmann και με Giroud και με Mbappe.
Πολυ σωστος ο Μεσι. Ο Αγκουερο ειναι καμμενος και ο Ιγκουαιν πρωην ποδοσφαιριστης.Πέρασε το σύστημα που ζητούσε ο Messi. Χωρίς σέντερ φορ ξεκινά η Αργεντινή. Aguero και Higuain στον πάγκο.
ντοκαρι οι γαλλοι :S :S :Sαρχιζουν παιχνιδαρες....![]()
![]()
![]()