Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
o μαλλι-αφανα τυπε δεν το παρακολουθησα :S :S :SΤύπε τι έχεις να πεις για το μαθηματικο πρόβλημα που έλυσε ένας Έλληνας?
o μαλλι-αφανα τυπε δεν το παρακολουθησα :S :S :SΤύπε τι έχεις να πεις για το μαθηματικο πρόβλημα που έλυσε ένας Έλληνας?
παιρνεις δανεια απο παντου και τα μπουμπουνας τυπε? :S :S :SΤύπε τι έχεις να πεις για το μαθηματικο πρόβλημα που έλυσε ένας Έλληνας?
παιρνεις δανεια απο παντου και τα μπουμπουνας τυπε? :S :S :S
λεγανε οτι ειναι αλυτο προβλημα
Όχι ο αφαναςo μαλλι-αφανα τυπε δεν το παρακολουθησα :S :S :S
Λύθηκε μια δια παντόςπαιρνεις δανεια απο παντου και τα μπουμπουνας τυπε? :S :S :S
λεγανε οτι ειναι αλυτο προβλημα
εχει και νοτα μια μανΤι θα κάνουμε σήμερα χωρίς αγώνα
Ψάχνω να βρω καμία ταινία σε Σταρ, Επσιλον κτλ.
Μάλλον power of love
Σαπια όλα. Μόνο Μουντιάλ ακσιζειεχει και νοτα μια μαν
απαξιωνεις το υπερθεαμα παουερ ατζελο...εχει και νοτα μια μαν
Συμφωνώ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, προβλέπεται ένας αποκαρδιωτικός 15Ιουλιος - Αύγουστος...πουτσα ηθελα καπακι να αρχιζε ενα μουντομπασκετ....μετα μια ολυμπιαδα....υστερα ενα τσουλου και ταναπαλιν
πουτσα ηθελα καπακι να αρχιζε ενα μουντομπασκετ....μετα μια ολυμπιαδα....υστερα ενα τσουλου και ταναπαλινΣαπια όλα. Μόνο Μουντιάλ ακσιζει
Περιφερόμενοι κώλοι η μόνη μας θαλπωρήπουτσα εγω θα βλεπω ειδησεις στο σταρ....
σου λεει η μουμια (ζαχαρεα) ο τσιπρας στο βερολινο για επαφες πχ και τσουπ βαζει βιντεο με κωλαρακια απο παραλια...γυριζουμε σιγα σιγα στην κανονικοτητα
πουτσα εγω θα βλεπω ειδησεις στο σταρ....Συμφωνώ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, προβλέπεται ένας αποκαρδιωτικός 15Ιουλιος - Αύγουστος...
Ο Σαμπάολι λέει θέλει να παίξουν παιχνίδι κατοχής!
στηριζω...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα όλοι βλέπουν Γαλλία και την έχουν ως φαβορί.
Πάντως εγώ βλέπω Αργεντινή!
Ο Σαμπάολι λέει θέλει να παίξουν παιχνίδι κατοχής!