moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
καλα αυτος φετος εχει φαει μεγαλη μουτζαΚαι ο Φελίπε Μέλο είναι ο Βύντρα!!
στη γιουβε ολοι τον βριζανε!!! τα κανε και σημερα πουτανα!!!!....εθνικος γκιοζης
καλα αυτος φετος εχει φαει μεγαλη μουτζαΚαι ο Φελίπε Μέλο είναι ο Βύντρα!!
Ο Σέζαρ τζόρβας;τυπε ο μαικον ειναι βυντρα
μην του αλλαζεις θεση
καλα αυτος φετος εχει φαει μεγαλη μουτζα
στη γιουβε ολοι τον βριζανε!!! τα κανε και σημερα πουτανα!!!!....εθνικος γκιοζης
εχει πολυ δρομο ακομα αλλα οταν θα παει το πραμα στους 4 αλλα και στο τελικο σε ολες τις διοργανωσεις και πολυ ειδικοτερα στο μουντιαλ μετραει η φανελα
και οσο καλες και ναναι η ολλανδια η ουρουγουαη η γκανα η ισπανια κτλ
μονο οι αργεντινη-γερμανια εχουν τα εθνοσημα φορτωμενα με αστερια
τα αστέρια της ουρουγουάης δεν μετράνε δηλαδή? 2 έχει όσα και η αργεντινή εκτός κ αν σας αρέσει να το παίρνουν όλο οι ίδιες και οι ίδιες ομάδες.Μην ακούτε γεωργίου που είπε αν περάσει η γκάνα στους 4 να παραιτηθεί ο μπλάτερ.εγώ νομίζω ότι η Ολλανδία αξίζει ένα μουντιάλ δεν λέω ότι θα το πάρει αλλά πιστεύω φέτος έχει καλή ευκαιρία την παρακολουθώ από το 1998 και την βλέπω πιο σοβαρή από ποτέ.Πάμε ρε οράνιε!!!
τα αστέρια της ουρουγουάης δεν μετράνε δηλαδή? 2 έχει όσα και η αργεντινή εκτός κ αν σας αρέσει να το παίρνουν όλο οι ίδιες και οι ίδιες ομάδες.Μην ακούτε γεωργίου που είπε αν περάσει η γκάνα στους 4 να παραιτηθεί ο μπλάτερ.εγώ νομίζω ότι η Ολλανδία αξίζει ένα μουντιάλ δεν λέω ότι θα το πάρει αλλά πιστεύω φέτος έχει καλή ευκαιρία την παρακολουθώ από το 1998 και την βλέπω πιο σοβαρή από ποτέ.Πάμε ρε οράνιε!!!
Ουρουγουάη ρε μουνιάαααα!!!!
Ειναι τοσο ρομαντικο να βλεπουμε ξανα την Ουρουγουαη στους 8.Ουρουγουάη ρε μουνιάαααα!!!!
Γουστάρω με χίλια τα το πάρει η Ολλανδία.
Από κει και πέρα,αν το πάρει ο θεός ο κοκάκιας δε θα με χαλάσει.
Άμπαλομπαλαδόροι πάρτε τ'αρχίδια του Ρόμπεν και κάν'τε τσαλιμάκια στις παραλίες σας τώρα..
ρε δεν παμε καλα
θα το σηκώσει καμια τουλιπα του νατσο
και θα χουμε τρεχαματα :- :- :- :- :- :-
Ρε για φαντάσου να το σηκώσει ο Αμπρέου.
Να ψάξουμε λαγούμι να κρυφτούμε τότε..
ξέρεις πότε ήταν το τελευταίο κλωνάκι;
Γιατί και η Νόττιγχαμ Φόρεστ έχει πιο πολλά τσουλου από την Τσέλσι.
Σιγα μην τον παρει ο Ροναλντινιο μαζι του στις διακοπες.ο ντούνγκα να δω που θα κρυφτεί με το Ροναλντίνιο διακοπές.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ούτε η μάνα σου δεν είχε γεννηθεί μωρή κιλότα όταν πήρε το τελευταίο.
χώρια ότι δεν ξέρεις κάν πού πέφτει.....