Συμφωνώ απόλυτα.
Αφού δεν μπορούνε να κοντρολάρουνε το ντόπινγκ και τους ποδοσφαιριστές-αρσιβαρίστες ας αλλάξουνε τους κανονισμούς
Αν κοντρολαρανε το ντοπινγκ, Ισπανοι και Αγγλοι θα καθονταν σπιτια τους....
Καργα στην ντοπα ειναι και οι 2.
Συμφωνώ απόλυτα.
Αφού δεν μπορούνε να κοντρολάρουνε το ντόπινγκ και τους ποδοσφαιριστές-αρσιβαρίστες ας αλλάξουνε τους κανονισμούς
ispania EEEE!!!!!!!! σας τα γραπσα το πρωι και διστηχος μαγκες μου ι αργεντινη θα το παρει!!!! αλλα και το στοιχιμα εε!!!!!!!!!!!! η επιθεση της ισπανιας επεζε αμυνα για την ελβετια τι να λεμε τωρα γαμο την φιφα και τα μπουκια γαμω!!!!!!!!!! κομενο το στοιχιμα φωναζο απο εχτες!!!!!!!!!!!!!καλημερα μουντιαλογατονια καινουργια μερα μουντιαλ σημερα και την κανουμε ξερα για θαλλασα τα λεφτακια μας τα πινουμε μπιροφραπεδες και γουσταρουμε με της χοντροκολες στη θαλλασα δεν τα πεζουμε στους διεθνης απατεονες του στοιχηματας που πλεον εχουν ριξει και της μασκες τους χωρις καμια μα καμια αναστολη!!!!! τα παιχνιδα σημερα παλι για κλαματα και υπνο δυστηχος και η ζωη συνεχιζεται επισις μιν ακουω μαλακιες οτι θα το παρει ι ισπανια κτλ ξεχαστε το για της ευρωπαικες ομαδες το κυπελο παει μια ευροπη μια εξω οποτε τωρα ειναι συρα για εξω οποτε η λατινοαμερικανικη η απο της αλλες υπειρους θα το παρει φετος!!!!! μαλλον λατινοαμερικανικη !!!!! αυτο ειναι το μονο συγουρο οπος επισης σασ λεω και θα με θυμιθειτε οτι η γερμανια ειναι η πιο δυνατη ομαδα της ευρωπης σε αυτο το μουντιαλ
Kριμα
Σε αυτη την Ισπανια,η μιση ομαδα δεν μπορει να "βρεθει" με την αλλη μιση
Μπαρτσελονα-Ρεαλ η φαση
Και ολιγον απο Βιγια,Καπντεβιλα και Χεσους
Κατα τα λοιπα,ναχαμε να λεγαμε
Δεν μπορει να την "ζυγισει" ο ΝτελΜποσκε μου φαινεται,δεν ειναι και στα
απολυτα καλα τους ο Τορες και ο Ινιεστα,οι τυροκεφαλοι ειχαν και λιγη
τυχη,αν και πειθαρχημενοι και σοβαροι,και καλοστημενοι....
Ενα εχω να πω,βλεποντας συγχρονο ποδοσφαιρο...
Η φυσιολογια των παικτων εχει ανεβει τρομακτικα,ακους εκει 110
χιλιομετρα οι Ελβετοι!!!!!Που να βρεθει χωρος να παιχτει "ωραιο
παιχνιδι"-στρατηγικη και στρητηγικη και "καλα στημενη" και καλα
πειθαρχημενη και πουτσες μπλε...
Καλα λεει ο Σωκρατες προς την ΦΙΦΑ,το συγχρονο ποδοσφαιρο να παιζεται
με 8 παικτες και εναν τερμα,να ανοιξουν οι χωροι να δουμε και εμεις
θεαμα,ντριπλα,να χορτασουμε ρε παιδι μου...
Εδω ετσι και του φυγει του αθληταρα,δεκα ποντους το κοντρολ,πεσανε 3
απανω του και τους πηραν τα βρακια.....Αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο
ειναι σκυλολοι,γαμω την στρατηγικη μου..Ασε που μας φαγανε τα
φαουλ,ολο φαουλ και φαουλ και φαουλ...
Εμ αφου οι παικτες γιναν μηχανακια και πεφτουν ο ενας πανω στον αλλο,
πως να μην γινονται φαουλ συνεχως;;;
Τεσπα
Αν δεν βρει τροπο η Ισπανια,να "βρισκονται" οι παικτες μεταξυ τους
αντε γεια....Ηδη ειναι αγχωμενοι του κερατα....
Για να δουμε!!!!
Ερωτηση... ο 1ος του ομιλου μας με τον 2ο ποιου ομιλου θα παιξει ?
καλος παιχτης αλλα σημερα ηταν χεσους μεσα τυπεγουστάρεις νάβας τύπε?
καλος παιχτης αλλα σημερα ηταν χεσους μεσα τυπε
Μεταξύ σοβαρού και αστείου...Καλά, τώρα αυτοί οι 22 που τρέχουν στο γήπεδο νομίζουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο;
μην σακουσει ο γεωργιου τυπεΜεταξύ σοβαρού και αστείου...
Ο Μουρίνιο κατέστρεψε το ποδόσφαιρο.
μην σακουσει ο γεωργιου τυπε
Αν υπάρχει κάτι καλό από το άθλιο Μουντιάλ είναι ότι με το κράξιμο που θα πέσει παγκοσμίως πιθανότατα η ΦΙΦΑ θα ξυπνήσει και θα κάνει καμιά αλλαγή κανονισμών όπως συνέβη μετά το αντίστοιχο του 1990 στην Ιταλία. Γιατί αν κάτσει πάλι με σταυρωμένα τα χέρια, τότε προβλέπω το Μουντιάλ να γίνεται Γιουροβίζιον.
τυπε αυτα λες και ο λιλακος με τον παπια ηδη βαφονται με φουμο και κατεβαινουν κατω....2-0
ξαναβαλτε τις βουβουζελες στον κωλο
το περιεργο ειναι πως δεν εχουν παει ακομα τυπετυπε αυτα λες και ο λιλακος με τον παπια ηδη βαφονται με φουμο και κατεβαινουν κατω....
δε σε παρακολουθουσαν απο την αρχη τυπε γιαυτο...το περιεργο ειναι πως δεν εχουν παει ακομα τυπε