Tα εξηγεί και το από πάνω άρθρο gaba ,συμφωνούμε παίχτη όσοι θέλουν "να δουν", βλέπουν
Ετσι ειναι ,τι να λεμε....Τα ειπα αυτα τα πραματα,και την δυσκολια που εχει η Ισπανια με την
εμμονη της στο 4-3-3 και στο passing game,και στον "τρομο" και την κακη ψυχολογια που δημιουργει
στους αντιπαλους της με αυτον τον τροπο παιξιματος...
Ειδωμεν....
Πιστευω οτι οι Ολλανδοι ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ αυτο το παγκοσμιο....Πιστευω οτι θα το παρουν,χτυπωντας
τους Ισπανους εκει που υπερτερουν,στο 4-3-3 ακι στην κατοχη μπαλλας....χωρις να παιξουν κατενατσιο..
συμφωνω απολυτα, τουλαχιστον απο οσους ειχα την ευκαιρια να δω με τα ματια μου, ειναι μακραν ο μεγαλυτερος γκολτζης...
Για εμενα ενα απο τα δυσκολοτερα γκολ απο οσα εχω δει...
Εχω πετυχει αφιερωμα στο C+, πριν απο λιγα χρονια, οταν εφτασε τα 1000 γκολ καριερας, αλλα αυτο δεν το δειξανε
Τετοιο ολοιδιο γκολ εχει βαλει και ο Ροναλντινιο αν θυμαμαι καλα....
Στον Ρομαριο το εστιαζω στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αισθηση της θεσης του τερματος,και στο εκπληκτικο τροπο
που ειχε να στελνει την μπαλλα εκει που ηθελε ΚΑΙ με τα δυο ποδια,ειδικα με το δεξι....
Αυτα που μου αρεσαν στον Ρομαριο ηταν οταν "κρεμαγε" τον πορτιερο.....με εκεινα τα τοσο "γλυκα"
πλασαρισματα,ακριβως με την δυναμη που χρειαζοταν......Απολυτος ελεγχος στην δυναμη που εβαζε στο
ποδι.....
Ελπίζουμε να το πάρει η Ολλανδία κι όχι η "Ολλανδία"(Ισπανία)
Παιχτη μου εμεις ειμαστε ικανοποιημενοι λεμε
Ισπανια και Ολλανδια ειναι οι ομαδες της καρδιας μας...Θα νινησει ο καλυτερος
Προσωπικα υποστηριζω Ολλανδια,οι Ισπανοι θα μας απασχολησουν και σε αλλες διοργανωσεις,μην ξεχναμε
την ρηση του Ζινταν....