hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αυτο ειναι εμπαθεια ιμπλις.. ;)Στην δικη μου λιστα δεν υπαρχει Ρεαλ...
αυτο ειναι εμπαθεια ιμπλις.. ;)Στην δικη μου λιστα δεν υπαρχει Ρεαλ...
ναι, αλλα η εμπαθεια δεν πρεπει να δημιουργει εμπαθεια,αυτο ειναι εμπαθεια ιμπλις.. ;)
μια και λεμε για γιουβεντους και παικτες γενικοτερα, με στενοχωρει που κανεις δε μνημονευσε τον Ρομπερτο Μπατζιο.
ανεξαρτητα απο μπαλοσυνη που κατειχε, ηταν παικτης με χαρακτηρα οπως ο Γκαλης που συζηταγαμε χτες. Οταν εγινε η μεταγραφη απο Φιορεντινα στην Ιντερ εγινε εμφυλιος με τους οπαδους των ομαδων στην Ιταλια. Σε μεταξυ τους παιχνιδι που του ζητηθηκε να εκτελεσει πεναλτυ, αυτος αρνηθηκε και κατα την αλλαγη του αποχωρωντας μαζεψε ενα κασκολ φιορεντινας πεταμενο απο φιλαθλους και το φιλησε
Οταν τελεψε με τα ποδοσφαιρα, τους εγραψε ολους σταρχιδια του και εως και σημερα αραζει στο ραντσο του στην Αργεντινη.
Σεβασμος και σε αυτα τα παντελονια κυριοι.
ενα λινκ να δουλευε![]()
![]()
![]()
![]()
πες τα ρε ετορε, τεραστιος παιχταρας ....ισως ΤΟ 10αρι μετα την Μαραντονικη εποχη.
δεστε τι μου βγαζει, εβαλα τη ΝΕΤ
α ρε παιχταρα φορλάν!!!!!!
συμφωνώ ότι ήταν ματσάρα αλλά...Αυτο το ματς έπρεπε να ταν τελικος πραγματικά οχι η σαχλαμάρα που θα δούμε αυριο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:'(2 γκολ χάρισε το τέρμα κι ένα η άμυνα,γαμώ την κωλοφαρδία σας κωλογερμαναράδες
χάθηκε να μπει το δοκάρι του Φορλάν γαμώ τη μέρκελ σας,χαζούς σας έκαναν οι σελέστε μοίρασαν σακούλες γαμώ την τριπλή ζώνη άμυνάς σας
μια και λεμε για γιουβεντους και παικτες γενικοτερα, με στενοχωρει που κανεις δε μνημονευσε τον Ρομπερτο Μπατζιο.
ανεξαρτητα απο μπαλοσυνη που κατειχε, ηταν παικτης με χαρακτηρα οπως ο Γκαλης που συζηταγαμε χτες. Οταν εγινε η μεταγραφη απο Φιορεντινα στην Ιντερ εγινε εμφυλιος με τους οπαδους των ομαδων στην Ιταλια. Σε μεταξυ τους παιχνιδι που του ζητηθηκε να εκτελεσει πεναλτυ, αυτος αρνηθηκε και κατα την αλλαγη του αποχωρωντας μαζεψε ενα κασκολ φιορεντινας πεταμενο απο φιλαθλους και το φιλησε
Οταν τελεψε με τα ποδοσφαιρα, τους εγραψε ολους σταρχιδια του και εως και σημερα αραζει στο ραντσο του στην Αργεντινη.
Σεβασμος και σε αυτα τα παντελονια κυριοι.
αυτο ειναι εμπαθεια ιμπλις.. ;)
δεν τα λες καλα γκαμπα..εγω ειπα οτι ομαδα που μπηκε στον ευρωπαικο χαρτη το 90Ποιος ειναι εμπαθης ρε παπαρα;
Αρχισες τα παλαβα;
Τα περι καδρου που ελεγες πιο πριν τι ηταν συμπαθειες;
Το λεω και το ξαναλεω....
1) Αμα σου αρεσει εσενα το ποδοσφαιρο που επαιζε και παιζει η Ρεαλ,τοσο ποδοσφαιρο ξερεις τοσο
θες να βλεπεις...
Εμενα ειναι γνωστο ποιες ομαδες μου αρεσαν και μου αρεσουν (οχι ολες πλεον..)ο τροπος του
παιχνιδιου δηλαδη που μου αρεσει να βλεπω....
Τοσο καταλαβαινω απο ποδοσφαιρο τοσο λεω....
Εσενα σου αρεσε η φετινη Ρεαλ,εμενα η Μπαρτσα
2) Εσενα σου αρεσει αυτη η Γερμανια,εμενα σημερα μου αρεσε η Ουρουγουαη....
Το οτι εχασε για μενα δεν λεει τιποτα....
Για μενα την εχω ταξινομησει ΗΔΗ στην θεση της μεσα μου
Η Ουρουγουαη του Φορλαν......Η οποια εαν ειχε και τον Σοαρες και τον αρχηγο της με την
Ολλανδια,μαλλον θα περναγε....
3)Αλλα απο την αλλη,εαν δεν εκανε το χερι ο μικρος,θα περναγε η Γκανα....