Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
  Παντως το Παγκοσμιο Κυπελλο φθινει...
  Ας προβει η Φιφα σε ριζικες αλλαγες
  Ολοι οι παικτες ειναι "στυμενοι" σαν λεμονοκουπες απο τους συλλογους τους και στα Μουντιαλ
  ειναι ψοφιοι,οπως και στα Ευρωπαικα...

Καιρος ειναι οι κανονες του παιχνιδιου να αναβαθμιστουν
  Οχι πια ενδεκαδες,αλλα εννιαδες
  Να ανοιξουν οι χωροι,να παιχτει λιγο μπαλα,να δουμε καμμια ντριπλα
  Ειναι λογικο χθες στο ματς με την Αργεντινη να γινουν 40 τοσα φαουλ και απο τις δυο
  ομαδες;
  Πιο πολυ ειναι ξαπλα οι παικτες παρα ορθιοι...

Να καταργηθεί το οφ σάιντ....εκεί να δεις γέλιο.

:2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δώσε μου σύνταξη.
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχαχαχα

να βάλετε τα τεχνολογικά μέσα και να αφαιρεθεί από τις πούστρες το κύπελλο του 66,
από την Αργεντινή το κύπελλο του 86 για το χέρι του θεού, από τη γερμανία το κύπελλο του 90 για τη μούφα πέναλτι στον μπρέμε, από την Ιταλία το κύπελλο το 2006 για τα μπινελίκια που δεν ακούσαμε να λεει ο Ματεράτσι πριν την κόκκινη κάρτα του Ζιζού κοκ.
να φοράνε και οι ποδοσφαιριστές αποστειρωμένες κάλτσες, εάν ματώνουν να γίνονται αμέσως αλλαγή, να μπει χρονόμετρο που θα σταματάει όπως στο μπάσκετ στο νεκρό χρόνο, να μπουν μικρόφωνα στους ποδοσφαιριστές και να τιμωρούνται μετά για τα μπινελίκια που ρίχνουν και στο τέλος να μην γίνονται δεκτοί άντρες παρά μόνο αδερφές για το ευ αγωνίζεσθαι.

Ουστ ρε.

Αφού δεν ξέρεις τους κανόνες του instant replay γιατί μιλάς;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καλά σε λέω μητσοτάκη, σε ηλικία για σύνταξη είσαι!

Δλδ...είναι άντρας όποιος κερδίζει επειδή έγινε λάθος? Ή μήπως τελικά είναι αδερφή?

Εγώ θα προτιμούσα εχθές να έχει video, να έχει μετρήσει το goal και να μην έχω τις κλάψες από τις πούστρες.

Γιατί την 4άρα θα την είχαν φάει ούτως ή αλλιώς.

Ενώ τώρα...θα μας ζαλίζουν τον πούτσο για 50 χρόνια ακόμη για αυτό το γκολ. (το πάω και στοίχημα)

Τέσπα, απόψεις.

:grin:
zorz την αλλη αγωνιστικη
τα παντσερ σου θα πρεπει να καταποντιστουν

3 κατοσταρικα εβαλα να το σηκωσει ο κοκακιας...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
zorz την αλλη αγωνιστικη
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=yMvNfywl1Hg&feature=related[/video[/video]]
3 κατοσταρικα εβαλα να το σηκzorz την αλλη αγωνιστικη
3 κατοσταρικα εβαλα να το σηκωσει ο κοκακιας...
Και εγώ δεν τους βλέπω να περνάνε.

Η ομάδα δυστυχώς δεν χαρακτηρίζεται από το ανίκητο γερμανικό πείσμα που είναι παραδοσιακά το μεγάλο της ατού.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
zorz την αλλη αγωνιστικη

german_panzer4_tank_panzer_iv_mark_iv.jpg

δεν καταποντίζονται :rockon: :rockon: :rockon:

Μονο
3345408072_27786686a2.jpg

...συντρίβονται  :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
1)Άμπαλοι τσολίαδες η Γερμανία του 1974! Τι άλλο θ'ακούσουμε. :jerking:

2)Αυτά περί κούρασης των παικτών έχουν βάση αλλά δεν είναι και Η δικαιολογία για το κακό θέαμα σε αυτό το Μουντιάλ. Πριν δύο χρόνια οι παίκτες ήταν εξίσου κουρασμένοι αλλά το Euro σε Αυστρία-Ελβετία ήταν από τα καλύτερα όλων των εποχών.  

Γουστα ειναι αυτα φιλε μου...
 Εσενα σου αρεσε η Γερμανια τοτε,εμενα οχι
 Για τον τροπο που ΕΓΩ αξιολογω τους παιχτες,η Ολλανδια του 74 και του 78 ηταν απο τις
 καλυτερες ολων των διοργανωσεων,που αφησαν και παρακαταθηκη για τις επομενες γενιες..
 Δεν θυμαμαι να αφησε καμμια ιδιαιτερη παρακαταθηκη ο Μπράιτνερ,ή ο Μπεκενμπαουερ για
 τις επομενες γενιες..

Οι Γερμανοι παντα εδιναν εμφαση στην ομαδικοτητα,απεφευγαν τις πολλες πολλες ντριπλες και
 εστιαζαν στην ουσια και το αποτελεσμα,στο οποιο εμεναν προσκολλημενοι μεχρι το
 τελος,τρεχοντας και προσπαθωντας για αυτο μεχρι να σφυριξει το κορακι..

Εμενα μου αρεσει το θεαματικο ποδοσφαιρο,η ντριπλα,η τεχνικη καταρτιση,το θεαμα,τα
 τακουνακια,η ταχυτητα,το δυνατο σουτ...το φαντεζι ποδοσφαιρο που λεει και ο Γεωργιου

Ροναλντινιο φαση,Μεσσι φαση,Κροιφ φαση....
 Τι να θαυμασω απο τον καιζερ Φραντς,που δεν μπορουσε να παρει στροφη γυρω απο τον εαυτο
 του,αλλα εβλεπε "μπροστα" και εβγαζε τις καλυτερες ασιστ;

Τεσπα,αυτα ειναι γουστα οπως προειπα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά σε λέω μητσοτάκη, σε ηλικία για σύνταξη είσαι!

Δλδ...είναι άντρας όποιος κερδίζει επειδή έγινε λάθος? Ή μήπως τελικά είναι αδερφή?

Εγώ θα προτιμούσα εχθές να έχει video, να έχει μετρήσει το goal και να μην έχω τις κλάψες από τις πούστρες.

Γιατί την 4άρα θα την είχαν φάει ούτως ή αλλιώς.

Ενώ τώρα...θα μας ζαλίζουν τον πούτσο για 50 χρόνια ακόμη για αυτό το γκολ. (το πάω και στοίχημα)

Τέσπα, απόψεις.

:grin:

ρε μαλάκα τι σχέση αυτό που λέω με το άντρας και αδερφή;
ο άντρας πάει πόλεμο και δε γνωρίζει τις συνθήκες.
δεν του κάνουν και ανάλυση στις πιθανότητες ήττας από λάθος εκπυρσοκρότηση ή από φίλια πυρά.
πάνε και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
όλες οι αδερφές μου χετε αρχίσει τα ινσταντ ριπλέι, τα βίντεο, τις γραμμές στην τιβι και τα λοιπά αδερφίστικα.
σαματις έχετε πατήσει και ποτέ χορτάρι παλιαδερφές;
σας έχουν κάνει οι δημοσιογραφόπουστρες ίδιους... εκατό φορές ριπλέι και 300 βίντεο.
δε γαμιέστε.
η φίφα δεν έφτιαξε τους κανονισμούς για τις αδερφές.
εάν ψες ήταν οι ελληνικές αδερφές ακόμα θα διαμαρτύρονταν.
πάρε και τη δήλωση ενός άντρα και σύρε με τα πάντσερ να σε γαμήσει ο κοκάκιας....

Ο Στίβεν Τζέραρντ, από την πλευρά του, δεν στάθηκε ιδιαίτερα στην μη κατακύρωση του γκολ του Λάμπαρντ και αναγνώρισε την ανωτερότητα της "νατσιονάλμανσαφτ".

«Νομίζω ότι το γκολ που δεν μέτρησε μας κόστισε, αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Με τα αν... Η Γερμανία είναι φανταστική ομάδα και άξιζε τη νίκη» τόνισε ο μέσος της Λίβερπουλ, που πάντως αναφέρθηκε αργότερα στην πολυσυζητημένη φάση του 38ου λεπτού, λέγοντας ότι «... ήταν μία βασική στιγμή για εμάς, γιατί σε εκείνο το σημείο τους πιέζαμε και ήμασταν ακόμη μέσα στο παιχνίδι».

Υ.Γ.
σάβρα σύρε να σε γαμήσει ο τζέρραντ. εγώ δε σε γαμάω άλλο.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Να βλέπεις περσόνα...αυτό έλεγα.

Ενώ εάν είχε μετρήσει το γκολ και είχε λήξει 4-2, δεν θα μίλαγαν.
Ποιος σου είπε ότι υποστηρίζω την Αγγλία???

Εγώ τρελένομαι μ'αυτούς που κοιτάνε μόνο τον πίνακα του σκορ (από χόρτο μυρωδιά) και βγάζουν συμπεράσματα του τύπου "ομαδάρα,η καλύτερη Γερμανία μετά το 90'..." και άλλες τέτοιες πίπες...

Αν ισοφάριζαν εκεί τα πουστάκια,μάλλον άλλος θα έφευγε με 4 παστέλια απ'το γήπεδο...

Αλλά γάμησέ τους τους Αγγλους,πιστεύεις ότι αυτή η Γερμανία είναι κάτι παραπάνω από μια "μετριότητα"???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αλλά γάμησέ τους τους Αγγλους,πιστεύεις ότι αυτή η Γερμανία είναι κάτι παραπάνω από μια "μετριότητα"???
Όχι, και πιστεύω ότι δεν θα περάσουν την Αργεντινή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμέ...και πάντα adidas εννοείται!

http://[URL unfurl="true"]www.golfshoesplus.com/images/imagecache/products/Adidas_Tour360%204.0%20Sport_816232_Profile_l.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

αυτά ρε παπάρα άμπαλλε είναι για διαιτητές.

και σας έχω πει χίλιες φορές άμπαλλοι αχορτάριαστοι.
σε παίγνια νοκ αουτ δεν υπάρχει φαβορί.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

german_panzer4_tank_panzer_iv_mark_iv.jpg

δεν καταποντίζονται :rockon: :rockon: :rockon:

Όχι ρε, για πλατσούρισμα είχαν τα Schwimmwagen.

Schwimmwagen1942.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.speedace.info/automotive_directory/car_images/volkswagen_type_166_schwimmwagen_1943.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.theeasternfront.co.uk/Graphics/schwimmwagen.jpg[/img[/URL]]

(το κουπί μου αρέσει).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom