CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν Αργεντινή και Βραζιλία πριν τον τελικό?
Οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν Αργεντινή και Βραζιλία πριν τον τελικό?
Χρόνια ολόκληρα περιμένω αυτή τη στιγμή και σ'αυτή τη διοργάνωση είναι αρκετά πιθανό να συμβεί,αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν τον τελικό δεν διασταυρώνονται...Χμ...και οι πορτογάλοι κουνιούνται περίεργα όντως.
Αλλά θα προτιμούσα ένα τελικό Βραζιλία - Αργεντινή.
Μιλάμε για πολλές μπύρες και πίτσες.
αρκανς παμμεγιστε παει το αμερικα
κοιτα μια καλιφορνεζα δικε μου
Συμφωνω και στοιχηματικα αν παιξουνε Βραζιλια - Ολλανδια νομιζω αξιζει πονταρισμα υπερ των ορανιε.ενας τελικός αργεντινής -βραζιλίας θα ηταν όλα τα λεφτά για μένα γιατι εκει θα γουστάρω ως αργεντίνος....απλά η μοναδική ομάδα που ειναι πιο ομαδα απο την αργεντινη και θα βρεθει στο δρομο της ειναι η ισπανια...ουτε γερμανια ουτε αγγλια πιστευω πως μπορουν να σταθουν εμποδιο....απλα η αγλια θα δημιουργησει δυσκολιες....αντιθετα η βραζιλια θα εχει μεγαλο πρόβλημα με ολλανδια...
Χρόνια ολόκληρα περιμένω αυτή τη στιγμή και σ'αυτή τη διοργάνωση είναι αρκετά πιθανό να συμβεί,αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν τον τελικό δεν διασταυρώνονται...
Υπάρχει όμως και η Ισπανία πριν τον τελικό για την Αγεντινή και η Ολλανδία για τη Βραζιλία...
Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα πολύ ένα σκηνικό όπως του περσινού τελικού μεταξύ ΑΕΚ-ΟΣΦΠ με πολλά γκολ(άσχετα αν δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων),παράταση και πέναλτυ...
[size=20pt]
Ζητάω πολλά...???[/size]
Αυτό ακόμα καλύτερο...Α μπαααααααααα
Μουνί 22χρ. ξυρισμένο και παρθένο.
Τπτ δηλαδή..
Αυτό ακόμα καλύτερο...
Kαλημέρα λέει πρώτα ο κόσμος και μετά γκρεμίζει τα όνειρα κάποιου...
ΟΥΥΣΤ...
αμερικη ε?Αυτό ακόμα καλύτερο...
Kαλημέρα λέει πρώτα ο κόσμος και μετά γκρεμίζει τα όνειρα κάποιου...
ΟΥΥΣΤ...
Καλημέρα φιλαράκι...Καλημέρα αλάνι..
Όλα καλά?
Γαμίεσαι ρε...αμερικη ε?
ηταν αναμενομενο αυτο!Για την Ουρουγουάη δεν λες τίποτα έ πουστράκι????
Καλημέρα φιλαράκι...
Ολα καλά,πίνω το καφεδάκι μου και την κάνω για θάλασσα...
Εσύ το θεωρείς απίθανο να δούμε τελικό τα δυο ιερά τέρατα???
Γαμίεσαι ρε...
Τράβα παίξε ποιος θα κερδίσει πρώτος πλάγιο ρε παπαρίδη...ηταν αναμενομενο αυτο!
σημερα να δουμε...στην ευρωπαικη κοντρα..
Κλάααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεε...Yπάρχει μεγάλη πιθανότητα.
Εκτός αν οι πορτοκαλί έχουν διαφορετική άποψη.
Εγώ μπανάκι γιοκ σήμερα.
Έχουμε την παράσταση του μπαλέτου απόψε
σε σημειο κατι ψιλα στο Χ!!!Τράβα παίξε ποιος θα κερδίσει πρώτος πλάγιο ρε παπαρίδη...
Η Αγγλία θα την πάρει την προκριση σήμερα...