Επισκέπτης
Κατά τα άλλα 3 ομάδες πείθουνε για το τρόπαιο:Aργεντινή,Βραζιλία,Ισπανία(με αυτή την σείρα)!!!
Αντέ κ Γερμανία!!!
Αντέ κ Γερμανία!!!
υπάρχει λόγος για αυτό.Μια χαρά ομάδα...και να φανταστείς ότι πριν από λίγα χρόνια γελάγαμε μαζί τους!
Δεν την έχουνε την μπάλα οι μαύροι τύπε!τυπε αν το αποφασισουν παντως θα δεις πραγματικα πολυ μπαλα
τυπε ειδα το μεσημερι ενα βιντεακι απο κατι παραλιες στην καλιφορνια και τα μουνια που κανουν μπανιο εκει δεν παιζοντε με τιποτα.τυπε τωρα τελευταια το εχω παρατηρησει και εγω αυτο
εχουν ανεβει στην εκτιμηση μου αρκετα
πάντως σήμερα έχασε ο Τζιμπούρης την ευκαιρία να εκτοξεύσει την τιμή του...Δεν την έχουνε την μπάλα οι μαύροι τύπε!
η Αργεντινή δεν είχε σοβαρό αντίπαλο ως τώρα. Διαρκώς επίθεση ήτανε. Στους επόμενους γύρους θα φανεί τι απίδια κρατάει η άμυνά της.και μία επιφύλαξη για την Ολλανδία που ίσως πάει τελικό αν περάσει απο την Βραζιλία .....κάτι που φέτος ισως είναι πιο εφικτό απο οτι άλλες χρονιές....
Πούτσες μπλε...Αντέ κ Γερμανία!!!
εντελώς γκασμάς είσαικαλά μιλάμε πως μπορείς να γράψεις ώρες ώρες τόνους μαλακίας
δηλαδή ή θα παίζουμε με 10 αμυντικούς ή θα παίζουμε με 4 επιθετικούς;;;
πού το είδες να το γράψει κανείς αυτό;
Εδώ λέμε το αυτονόητο.
πως βάζεις κανονικούς χαφ που να μπορούνε να αλλάξουνε μια μπαλιά και ένα κανονικό φουνταριστό επιθετικό και όχι ένα μεσοεπιθετικό που δεν πατάει περιοχή ούτε μπορεί να τρέξει αντεπίθεση.
πρέπει νά σού μάθω μερικά στοιχειώδηγια τον πούτσο καβάλα
φιλαράκο, προφανώς δουλεύεις στο δημόσιο.
η ουσία δεν είναι να πετύχεις κάτι
η ουσία είναι να πετυχαίνεις πάντα κάτι παραπάνω.
και να μη σκαλώνει το μυαλό σου και να μην είσαι υπερφύαλλος και εγωιστής.
Ο "γίγαντας" σαφώς και μας ανέβασε επίπεδο.
σαφώς και συμμάζεψε μια ομάδα που ήταν ανυπόληπτη παγκοσμίως.
Αλλά σκάλωσε και αγγιστρώθηκε στην επιτυχία του. Ζούμε στο 2010, όχι στο 2004.
Όπως ανέβηκες, αν δεν προχωρήσεις είναι πολύ εύκολο να πέσεις.
Και μια που κρατάς τα ποστ μας, κράτα και αυτό.
Η ζημιά που έκανε ο Γερμανός τα τελευταία 6 χρόνια κατά τη γνώμη μου θέλει άλλα 10 χρόνια να φτιαχτεί, γιατί έκαψε μια ολόκληρη νέα φουρνιά.
σιγά σιγά θα έρθεις να πεις αυτά που πρέπει....πρέπει νά σού μάθω μερικά στοιχειώδη
1.ο προπονητής κοιτάει νά φτιαξει μιά ομάδα βάσει τών παικτών πού έχει καί τίς δυνατοτυτες τους
η ελλάδα πλήν παικτών αμυντικών στερείτε από [πάικτες μπαλαδόρους καί από επιθετικούς καλόυς.
2,οί μόνοι παίκτες κλάσης πού διαθέτει είναι ο τοροσίδης ,καί ο παπασταθόπουλος.
3.γιά νά μπορέσεις νά πετύχεις αποτελεσμα μέ αντιπάλους ανώτερους μόνο μέ αμυντικό σχήμα μπορείς...
τέλος πάντων μπορείς νά μού πείς μέ ποιους παικταράδες ήλπιζες νά κερδίσουμε τήν αργεντινή καί μέ ποιο σχήμα διότι αυτά πού γράφεις είναι κλαψουρίσματα,.....
εκτός καί άν μού πείς ότι ό μήτογλου και ο σαλπι είναι παίκτες παγκοσμίου κλάσης καί τόν μητο έπρεπε νά τόν καλέσει... και τόν σαλπι νά τόν βάλει μέ τήν αργεντινή.. καί νά βγαζε αμυντικό χάφ μέ τόν μελίτε καί τόν μέσι μέσα ελεοσσσσσσσσσσσσσ
Απ οτι καταλαβα την Ισπανια την εχεις σιγουρη οτι θα νικησει την Χιλη στο τελευταιο ματς.εγω βλέπω τώρα ημιτελικά Αργεντινή-Ισπανία και Βραζιλία-Ουρουγουάη
με μια μικρη επιφύλαξη για το δευτερο ζευγάρι....Η Αγγλία και η Γερμανία δεν μου γεμίζουν το μάτι οπότε πιστευω πως η Αργεντινή λογικά θα περάσει και η Ισπανία νομίζω πως θα κάνει πάρτυ με πορτογαλία....Φυσικά με την προυπόθεση πως όλα θα πάνε ομαλά και δεν θα έχουμε καμμια εκπληξη απο τις διασταυρώσεις Ουρουγουάης- κορέας και Ηπα-Γκάνας Γιατί λογικά Βραζιλία πρωτη παίζει με Χιλή που πιστευω πως θα χάσει 1-0η 2-1 απο την Ισπανία και θα περάσει καθως πιστευω επισης πως η ελβετία θα κερδίσει με 1-0 η 2-1 την ονδούρα και θα έχουμε στπυς 16 χιλή -βραζιλία και Πορτογαλία-Ισπανία
Είναι πολύ καλή ομάδα η χιλή και όπως είπες και εγώ ειχα μια αμφιβολία αν μπορεί να την κερδίσει η ισπανία την συγκεκριμένη χιλή, αλλα επειδη πιστευω πως και η ισπανία ειναι ομάδα με τα όλα της , θα κερδίσει...Απ οτι καταλαβα την Ισπανια την εχεις σιγουρη οτι θα νικησει την Χιλη στο τελευταιο ματς.
Για να δουμε γιατι εγω κραταω κι μια πισινη για αυτο το παιχνιδι.
η Αργεντινή δεν είχε σοβαρό αντίπαλο ως τώρα. Διαρκώς επίθεση ήτανε. Στους επόμενους γύρους θα φανεί τι απίδια κρατάει η άμυνά της.
Έχει πράγμα ακόμα.
Η Αγγλία σήμερα έδειξε να ξυπνάει. Είναι γενικώς λούζερ ομάδα, αλλά ....
Η Ιταλία είναι μια μέτρια ομάδα, αλλά κι αυτή αν περάσει τελικά θα είναι σκληρό καρύδι.
Η χιλή θα ζορίσει πολύ κόσμο. Παραγουάη επίσης
και πουθενά δεν αναφέρεσαι σε Ισπανία και Πορτογαλία.
έχει δρόμο ακόμα για να πεις με σιγουριά.
Εγώ πιστεύω πως κάποιες "βαριές" ευρωπαϊκές θα αποκλειστούν από αντιπάλους που δεν περιμένουμε
οποιος θελει ας το παρει....εγω ενα μονο θελω....να ρουφηξει μια πουτσα να αυτη η λουγκρα ο μαραντονα.......