stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Σαντος....!!!!!!
Ξερεις εεε???
Ξερεις εεε???
Καλά θα είναι...μην γυρίσουμε σε εποχές Αλκέτα!Σαντος....!!!!!!
Ξερεις εεε???
εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.Για το Χ πήγαινε ρε πανίβλακα...αν έπαιζε ανοιχτά και έτρωγε καμμιά 6άρα θα του έδινες συγχαρητήρια?Άντε με τις εμπάθειες σας ΖΩΑ!!!!!!!!!!!Την Ελλαδίτσα προπονεί...αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!!!
Και εγώ μίλησα ξεκάθαρα για νοοτροπία!Οι πιο πολλοί λέγανε γιατί δεν φύλαξε τον κώλο του με τους Κορεάτες...και οι ίδιοι γιατί έβαλε τόσους αμυντικούς με την Αργεντινή!Αντιληπτό???
μια και αναφέρει το Φερναντο στην είδηση
Άντε μπας και ηρεμήσετε...και σωθεί και το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
ενώ εάν έβαζε σαλπι ,γκεκα μπροστα μαζί μέ τόν σαμαρά και νινι τό παιδι θάύμα μηδέν για μπαλαδορο θαχαμε κερδισει...μα γιατί;
ο κόπρος λέει ότι ο Οττος εβαλε ομάδα που τράβαγε..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα
έχουν πάθει καταρράκτη από το πολύ γαμήσι από αριστερούς.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα
μέσα πέφτω πάλι ο κιαρατάς....χαχαχαχαεπανερχόμενοι στο θέμα....δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για την εθνική...μια και είμαστε εκτός μουντιάλ...χαχα
λοιπόν...έχω μια εντύπωση πως η Αγγλία θα αποκλειστεί σήμερα...όπως επίσης έχω και μία υποψία πως οι ΗΠΑ θα περάσουνε
για το άλλο θα διακινδύνευα Σερβία και Γερμανία
καλά μιλάμε πως μπορείς να γράψεις ώρες ώρες τόνους μαλακίαςενώ εάν έβαζε σαλπι ,γκεκα μπροστα μαζί μέ τόν σαμαρά και νινι τό παιδι θάύμα μηδέν για μπαλαδορο θαχαμε κερδισει...
10 θαχαμε φάει ρε μπουμπούνα
αλλά τί ασχολούμε μέ σένα...
33000 ποστ διαμαρτυρίας έχεις γράψει..
ακόμα καί τό τραπέζι νάσούκαμα μέ δύο φίλες μου χορεύτριες θά κλαψούριζες...
δέν θάσου άρεσαν τά σουτζουκάκια διότι δέν θά είχαν πολύ πιπέρι η ποιο λίγο αλάτι κλπ...
γι αυτο είσαι εδώ ..έξω έχουν βαρεθεί τήν γκρίνια σου δαιμονα
για τον πούτσο καβάλαάς προσγειωθούμε λίγο
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ
ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ
ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ
πάντα θα τον θυμόμαστε για αυτό που έκανεΕίναι λυπηρό να μην αποχωρείς με δόξες καβαλάρης , παραμένοντας εθνικό κεφάλαιο , μετά από μια τεράστια επιτυχία και να προτιμάς να σε φεύγουνε μετά από μια όχι τόσο ανεκτή συνέχεια .
ευτυχώς που εσύ κάνεις κουβέρτεςEχετε ξεφύγει μερικοί εδώ μεσά και γράφετε του κόσμου τις μαλακίες...
1.Μοϊκανέ γαμώ τα σεντόνια σου γαμώ...
το ξαναλέω...ευτυχώς που εσύ κάνεις κουβέρτες
γιαυτό σε πάω...
Πι.Ες. Τι έχασε ο μαλάκας ο Ντέμπσι