Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Koντευεις 40 και βαζεις την μανα σου να μαθει πληροφοριες...
Πώς αλλιώς λογάριαζες να μάθει δλδ; Να πάει να ρωτήσει ο ίδιος τους γονείς της;
Koντευεις 40 και βαζεις την μανα σου να μαθει πληροφοριες...
Τυπε μου κανε "πεσιμο" στους δικους της.Καντους να σε συμπαθησουν.Γινε ο γαμπρος που παντα ηθελαν και τα υπολοιπα θα τα κανουν αυτοι για σενα...Χαιρετω τους μπουρδελιαριδες του μιτου
Λοιπον, μαγκες χωρις παπαριες θελω τα φωτα σας!
Στο προποτζιδικο της γειτονιας μου, το οποιο το λειτουργει ενα ζευγαρι περι τα 55, εμφανιζεται και τους βοηθαει ορισμενες φορες η κορη τους που πρεπει ναναι κατι λιγο πανω απο τα 30. Η τυπισα ειναι πολυ αισθησιακη, οχι ξεκολλο με τιποτα, απλα η κοπελα εχει αισθησιακη ομορφια. Οχο μονο δεν ειναι ξεκολο στην εμφανιση, αλλα δεν ειναι ξεκολο και στην συμπεριφορα. Ειναι πολυ ωραιο τεμαχιο και εξωτερικα αλλα και απο τροπους. Η πλακα ειναι οτι γνωριζονται , λογω πελατειας, οι γονεις μου με τους γονεις της.
Το θεμα ειναι πως το καταφερνεις ενα τετοιο γκομενακι να βγεις μαζι της, χωρις να γινεις και σουργελο με τους γονεις της και γονεις μου ??? Ασε που δεν ξερουμε και εαν βγαινει με καποιον ή γουσταρει καποιον κτλ...
Μπουρδελιαριδες, θελω σοβαρες ιδεες...και οχι μαλακιες....
Και δεν με ενδιαφερει μονο πηδημα με την τυπισσα,.....το κομματι οπως το κοβω ειναι καλο για σχεση
By the way ξανααρχισα να πηδαω το μοντελε.....
Παντως εφοσον δεν μου δινει σημα οπως λες με γλωσσα σωματος δεν κανω κινηση, ΑΝ ΚΑΙ πιστευω οτι η συγκεκριμενη ή εχει ληδη γκομενο οποτε δεν ψαχνετε ( το πιθανοτερο γιατι ειναι ωραιο μουνακι, ή επειδη ειναι μαζεμενη δεν θα εδειχνε με την γλωσσα του σωματος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ......οποτε ΧΑΜΕΝΗ η φαση τυποι μου
μαν, χαλαρωσε ολιγον!
τελος παντων, εχεις να πεις εναν τροπο ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ υποψιν οτι ειναι και οι γονεις γνωστοι και δεν λεει να γινει μαλακια????
Αν εχεις καλοδεχουμενη η σκεψη σου..
Τι ηττοπάθεια είναι αυτή ρε..
Αν περιμέναμε σήματα ή την πέφταμε μόνο σε ελεύθερες γκόμενες με το πουλί στο χέρι θα είμασταν ακόμη.
Και γκόμενο να έχει,που ξέρεις ότι δεν τον έχει βαρεθεί ή δεν έχει βαρεθεί αυτός να τη χύνει στην πανέμορφη φατσούλα της;
Εδώ ο άλλος βαρέθηκε κοτζάμ Bellucci και την είχε κάνει τάρανδο..
Πήγαινε στο προποτζίδικο όταν είναι αυτή και έχει λίγους πελάτες,παίξε κανά τζόκερ και με αφορμή αυτό άνοιξε καμιά κουβέντα με επίκεντρο ΑΥΤΗΝ πάντα.
ΝΤΟΥ ρε κι ας το μάθουν οι γονείς της,η γειτονιά και όλο της το σόι.
Είσαι άντρας,είναι μια όμορφη γυναίκα,τη πιο φυσικό να τη θέλεις.
Μη μας απογοητεύεις και εσύ τύπε. :-
Χθες ο picker ομολόγησε ότι το ψήνει το ψάρι και από τις δυο μεριές,
πόσα χτυπήματα να αντέξει το forum.. :S
Τυπε μου κανε "πεσιμο" στους δικους της.Καντους να σε συμπαθησουν.Γινε ο γαμπρος που παντα ηθελαν και τα υπολοιπα θα τα κανουν αυτοι για σενα...
Πάμε ανάλυση ...
1)Αν έχει γκόμενο που τον γουστάρει , δεν έχεις ελπίδα.
2)Αν έχει γκόμενο , ρεζέρβα ανάγκης, θα τον σουτάρει για την πάρτη σου.
3)Αν σε γουστάρει , δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα παίξεις.
Θα αδράξει την ευκαιρία να σε αρπάξει.
4)Αν σε γουστάρει και έχει σημασία γι'αυτήν ο τρόπος , προσέγγισης, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ, καλύτερα να τη χάσεις, γιατί θα χάσεις περισσότερα αν την κερδίσεις.
5)Για να μη σου μείνει απωθημένο ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.
Πολύ καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτε.
Για τις ηλικίες που λες, πολλές γκόμενες επηρεαζονται από γονείς.
Οπότε αν μπορείς να μοστράρεις ακίνητα, φράγκα κτλ
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣ. Κι ας είναι παλιάς σχολής.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.
Αν θες πιο μάγκικο , ρίξε πρόταση από fb.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Οι πιθανές απαντήσεις είναι ΝΑΙ
ή οτιδήποτε άλλο εκτός από ναι , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ.
ΞΕΧΝΑΣ τυπε οτι εαν δεν της αρεσει αυτο ΜΠΟΡΕΙ και να το ξεστομισει στους γονεις της και την επομενη που περασει καποιος απο τους δικους μου απο το Προπατζιδικο να τους πουν καμια χοντρη για τον γιο τους! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!
Τότε δεν ασχολείσαι.
Την ξεχνάς.
Σίγουρα δεν υπάρχουν με γκόμενες.
Πάντως αν πουν κάτι "χοντρό" στους γονείς σου, οι δικοί της,
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ
(τίποτε διαφορετικό , τίποτε άλλο και τίποτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)
τότε είναι και η γκόμενα μαλακισμένη και οι γονείς της σκουπίδια.
Πάμε ανάλυση ...
1)Αν έχει γκόμενο που τον γουστάρει , δεν έχεις ελπίδα.
2)Αν έχει γκόμενο , ρεζέρβα ανάγκης, θα τον σουτάρει για την πάρτη σου.
3)Αν σε γουστάρει , δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα παίξεις.
Θα αδράξει την ευκαιρία να σε αρπάξει.
4)Αν σε γουστάρει και έχει σημασία γι'αυτήν ο τρόπος , προσέγγισης, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ, καλύτερα να τη χάσεις, γιατί θα χάσεις περισσότερα αν την κερδίσεις.
5)Για να μη σου μείνει απωθημένο ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.
Πολύ καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτε.
Για τις ηλικίες που λες, πολλές γκόμενες επηρεαζονται από γονείς.
Οπότε αν μπορείς να μοστράρεις ακίνητα, φράγκα κτλ
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣ. Κι ας είναι παλιάς σχολής.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.
Αν θες πιο μάγκικο , ρίξε πρόταση από fb.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Οι πιθανές απαντήσεις είναι ΝΑΙ
ή οτιδήποτε άλλο εκτός από ναι , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ.
Τυπε, δεν ξερω ειναι η αληθεια...
Ρε φίλε που είν' το πρόβλημα σου? Παίδαρος είσαι , το τρόπο σου γενικά με τις γυναίκες τον έχεις απ'ότι κατάλαβα, το μόνο που σε κάνει να αγχώνεσαι και να ζήτας συμβουλές από μας που μπορεί να μην έχουμε ούτε κατά προσέγγιση τα προσόντα σου είναι το γεγονός ότι μάλλον την έχεις ψιλοπατήσει με τη γκόμενα.
τυπε σκεψου οτι αν την γαμησεις κ στραβωσει το πραγμα μετα την βαρεθεις την χωρισεις βρεις αλλη τσακωθειτε κλπ τι θα καθεται να λεει για σενα σε ολη τη γειτονια στο προπο
οτι εισαι αδερφη μικροτσουττσουνος θες δαχτυλο στον κωλο δεν ξερεις να γαμας κ τετοια
εκτος αν νομιζεις οτι ειναι ψυχουλες οι ελληνιδες κ μετα θα πει να εισαι καλα στη ζωη σου κ παντα χαρουμενος
Και ναι, γενικοτερα ειμαι καπως ανετος με τις γυναικες.
Το προβλημα μου , και απευθυνθηκα σε εσας, ειναι οτι ειναι ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, και ελεγα μηπως καποιος εχει υποψιν του καποια ιδεα που δεν θα δημιουργηθει θεμα!
Ρε τύπε ... άνετος δεν δείχνεις.
Και με τους γονείς , τι ζόρι τρως ;
Θα μάθουν οι γονείς σου ότι την πέφτεις σε γκόμενες ; wow ...
Ωρίμασε λίγο.
Από το προφίλ στο fb, αν σε κάνει φίλο , θα δεις αν έχει γκόμενο!
Οι 15χρονες βάζουν το γκόμενό τους!
Η 32χρονη αν δεν τον βάζει , είναι σαν να μην υπάρχει.
Ξεκίνα έτσι.
Ρε μαν, νομιζεις γουσταρω να γινει μαλακια και να την "πουν" στους γονεις μου??? Ρε τυπε, κατσε δυο λεπτα. Δεν γουσταρω τετοιες μαλακιες, σορυ.
Χαλάρωσε.
Την έκανες φίλη στο γαμιο-fb ;
Κάνε τη φίλη.
Αν δεν δεχθεί εννοείται , τελειώνει εκεί , την κάνεις block.
Αν δεχθεί ... δες τις φωτογραφίες που μοστράρει ...
Δες αν αναφέρει στέκια που συχνάζει ...
Χαιρετω τους μπουρδελιαριδες του μιτου
Λοιπον, μαγκες χωρις παπαριες θελω τα φωτα σας!
Στο προποτζιδικο της γειτονιας μου, το οποιο το λειτουργει ενα ζευγαρι περι τα 55, εμφανιζεται και τους βοηθαει ορισμενες φορες η κορη τους που πρεπει ναναι κατι λιγο πανω απο τα 30. Η τυπισα ειναι πολυ αισθησιακη, οχι ξεκολλο με τιποτα, απλα η κοπελα εχει αισθησιακη ομορφια. Οχο μονο δεν ειναι ξεκολο στην εμφανιση, αλλα δεν ειναι ξεκολο και στην συμπεριφορα. Ειναι πολυ ωραιο τεμαχιο και εξωτερικα αλλα και απο τροπους. Η πλακα ειναι οτι γνωριζονται , λογω πελατειας, οι γονεις μου με τους γονεις της.
Το θεμα ειναι πως το καταφερνεις ενα τετοιο γκομενακι να βγεις μαζι της, χωρις να γινεις και σουργελο με τους γονεις της και γονεις μου ??? Ασε που δεν ξερουμε και εαν βγαινει με καποιον ή γουσταρει καποιον κτλ...
Μπουρδελιαριδες, θελω σοβαρες ιδεες...και οχι μαλακιες....
Και δεν με ενδιαφερει μονο πηδημα με την τυπισσα,.....το κομματι οπως το κοβω ειναι καλο για σχεση
By the way ξανααρχισα να πηδαω το μοντελε.....