VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Παίζει να είναι τόσο μαλακισμένη που να πηγαίνει και να λέει στους δικούς της 32 χρονών μουνάρα ποιοι γνωστοί ή άγνωστοι τις κάνουν αιτήματα φιλίας και προτάσεις για καφέ, που εγώ δε βλέπω τί το κακό έχει αυτό(Το να σου κάνει κάποιος πρόταση να βγείτε για καφέ, όχι το ότι μπορεί να κάθεται και να εξιστορεί στο μπαμπά και στη μαμα τις καυλάντες της στο φβ ή γενικότερα 32 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥΝΑΡΑ επαναλαμβάνω). Ας πούμε τώρα ότι και οι γονείς της είναι ακόμα πιο μαλακισμένοι και για κάποιο λόγο παρεξηγούν αυτά που θα τους πει η κόρη τους ακόμα περισσότερο, και στο αποκορύφωμα της μαλακίας τους πιάνουν τους δικούς σου και τους λένε τί ακριβώς? Ότι ο γιος σου κάνει προτάσεις στη κόρη μας? Και τί έγινε? Κανονικά τάμα πρέπει να κάνουν για να βρει η κόρη τους κανά καλό παιδί γιατί όσο και μουνάρα να είναι αν καβατζάρει τα 35 αρχίζει συνήθως ή ο πανικός ή και καλά η αποστροφή της αποκατάστασης γενικότερα. Επίσης δε καταλαβαινω τα φβ και τις μαλακίες παρόλο που μόλις χθες έκλεισα τα 35. Δε μπορείς να πας σαν ανθρωπος να τις πιάσεις κουβέντα, να δεις γενικότερα τί παίζει χωρίς απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο σενάριο όπως το λεπτομερέστατο που σου έδωσε ο συναγωνιστής Νικ Ο Ντικ και να κινήθεις ανάλογα. Παντως αν πραγματικά γουστάρεις και σε σταματάνε οι παραπάνω σκέψεις τότε τί να πω. Αν τελικά η γκόμενα και το σόι της όλο αποδειχτούν τόσο μαλακισμένοι τότε πιστεύω ότι θα τη ξεπεράσεις κιόλας, και το μόνο που θα έμενε θα ήταν να εξηγήσεις στους γονείς σου τί ακριβώς συνέβη και ότι εσύ δεν έκανες τίποτα κακό για να έχουν λόγο να στενοχωριούνται,που θα ήταν και η αλήθεια δηλαδή. Αν δε σε πιστεύουν ούτε οι γονείς σου τότε θα σου έλεγα να τους γράψεις κι αυτούς αλλά επειδή θα τσαντιστείς δε στο λέω. Αλήθεια ηλικία δεμας είπες
ολα ωραια τα ειπες...πλην του κοκκινου..
Μα ρε φιλε αυτο ακριβως ειναι που θελω να αποφυγω να βρεθουμε στην θεση αυτη, εγω και οι γονεις μου....
τοσο απλα