Νέα

Μούναρος σε Προποτζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Παίζει να είναι τόσο μαλακισμένη που να πηγαίνει και να λέει στους δικούς της 32 χρονών μουνάρα ποιοι γνωστοί ή άγνωστοι τις κάνουν αιτήματα φιλίας και προτάσεις για καφέ, που εγώ δε βλέπω τί το κακό έχει αυτό(Το να σου κάνει κάποιος πρόταση να βγείτε για καφέ, όχι το ότι μπορεί να κάθεται και να εξιστορεί στο μπαμπά και στη μαμα τις καυλάντες της στο φβ ή γενικότερα 32 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥΝΑΡΑ επαναλαμβάνω). Ας πούμε τώρα ότι και οι γονείς της είναι ακόμα πιο μαλακισμένοι και για κάποιο λόγο παρεξηγούν αυτά που θα τους πει η κόρη τους ακόμα περισσότερο, και στο αποκορύφωμα της μαλακίας τους πιάνουν τους δικούς σου και τους λένε τί ακριβώς? Ότι ο γιος σου κάνει προτάσεις στη κόρη μας? Και τί έγινε? Κανονικά τάμα πρέπει να κάνουν για να βρει η κόρη τους κανά καλό παιδί γιατί όσο και μουνάρα να είναι αν καβατζάρει τα 35 αρχίζει συνήθως ή ο πανικός ή και καλά η αποστροφή της αποκατάστασης γενικότερα. Επίσης δε καταλαβαινω τα φβ και τις μαλακίες παρόλο που μόλις χθες έκλεισα τα 35. Δε μπορείς να πας σαν ανθρωπος να τις πιάσεις κουβέντα, να δεις γενικότερα τί παίζει χωρίς απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο σενάριο όπως το λεπτομερέστατο που σου έδωσε ο συναγωνιστής Νικ Ο Ντικ και να κινήθεις ανάλογα. Παντως αν πραγματικά γουστάρεις και σε σταματάνε οι παραπάνω σκέψεις τότε τί να πω. Αν τελικά η γκόμενα και το σόι της  όλο αποδειχτούν τόσο μαλακισμένοι τότε πιστεύω ότι θα τη ξεπεράσεις κιόλας, και το μόνο που θα έμενε θα ήταν να εξηγήσεις στους γονείς σου τί ακριβώς συνέβη και ότι εσύ δεν έκανες τίποτα κακό για να έχουν λόγο να στενοχωριούνται,που θα ήταν και η αλήθεια δηλαδή. Αν δε σε πιστεύουν ούτε οι γονείς σου τότε θα σου έλεγα να τους γράψεις κι αυτούς αλλά επειδή θα τσαντιστείς δε στο λέω. Αλήθεια ηλικία δεμας είπες

ολα ωραια τα ειπες...πλην του κοκκινου..

Μα ρε φιλε αυτο ακριβως ειναι που θελω να αποφυγω να βρεθουμε στην θεση αυτη, εγω και οι γονεις μου....

τοσο απλα

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μια περιρρέουσα αρνητική ενέργεια, η οποία διοχετεύεται και διαδικτυακώς...

Το ήξερες ότι θα έτρωγες καζούρα.

Αν δεν το ήξερες, είτε δεν λογκάρεις συχνά, είτε είσαι καλοκάγαθος.

Whatever...

Οπερ και να μην ρωταγα τυπε????

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το προβλημα σου τυπε ειναι οτι για ολα πρεπει να ρωτας τους αλλους. Ρωτας το φιλο σου για τη γκομενα που εχεις τωρα , θες να ρωτησεις τους γονεις για την γκομενα που εβαλες στο ματι. Δεν τους αφορά. Κανεναν δεν αφορα τι κανεις εσυ στη προσωπικη σου ζωη οταν το καταλαβεις αυτο θα εισαι σιγουρα πιο ανετος και με τις γυναικες.

Για να στο θεσω πιο απλα...

Εγω δεν ασχολουμαι με γκομενες που εχουν γκομενους....

Και για αυτο τον λογο ΠΡΩΤΑ διερευνω ΕΑΝ εχουν γκομενους....

Ελπιζω να εγινε κατανοητο λοιπον γιατι ρωτησα τον φιλο μου αν ηξερε εαν ειχε γκομενα. Πολυ απλα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με γκομενες που εχουν γκομενους. ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ χωρις να χανω δευτερολεπτο με τετοιες περιπτωσεις.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΥΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ???

Ευχαριστω
:hi:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γιατι? Αντε, πες παντρεμενες δεν θελεις. Αλλά ούτε γκομενο να μην εχουν? Σιγα ρε φιλε.

Θα χανω χρονο να ασχολουμαι με καποια που εχει ηδη γκομενο???

Δεν παμε καλα μου φαινεται.
Δεν ασχολουμαι λεμε!!!

Τις αφηνω για εσας αυτες

:kneel:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα χανω χρονο να ασχολουμαι με καποια που εχει ηδη γκομενο???

Δεν παμε καλα μου φαινεται.
Δεν ασχολουμαι λεμε!!!

Τις αφηνω για εσας αυτες

:kneel:
Γιατι ειναι χασιμο χρονου οι δεσμευμενες?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γιατι ειναι χασιμο χρονου οι δεσμευμενες?

μαλλον πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο εσυ....

:2funny: :2funny:

Σιγα μην τους ανεβασω τις μετοχες τις καργιες. Να εχουν αλλον και να τις κυνηγαω και εγω?? Ετσι γινονται ψηλομυτες τυπε....οι αντρες τις κανουν...

Αφου εχεις κυρα μου γκομενα, μεινε με αυτον....σιγα μην της ανυψωσω το εγω της....

βρε ουστ.....

ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΠΡΙΝΒ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΡΩ τυπε!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μαλλον πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο εσυ....

:2funny: :2funny:

Σιγα μην τους ανεβασω τις μετοχες τις καργιες. Να εχουν αλλον και να τις κυνηγαω και εγω?? Ετσι γινονται ψηλομυτες τυπε....οι αντρες τις κανουν...

Αφου εχεις κυρα μου γκομενα, μεινε με αυτον....σιγα μην της ανυψωσω το εγω της....
Τι λες βρε ανθρωπε?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τι λες βρε ανθρωπε?

Ειναι το ιδιο ακριβως με το να εχεις εσυ γκομενα και να σε πληριαζει μια αλλη να της λες οτι εχεις γκομενα και να εξακολουθει να στην πεφτει.

Ε, ετσι και με αυτες το ιδιο γινεται. ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.....και ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ οι αντρες για αυτο.

Τυπε μου, οταν η γκομενα γαμιεται με αλλον και στο λεει και εσυ επιμενεις,της ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ.

Ε, εγω αυτο δεν το κανω. Να μεινει με αυτον που εχει, αλλα να της ανεβασω το εγω της ΠΟΤΕ! Αν αυτο το κανανε ολοι οι αντρες, να δεις ποσο πιο προσγειωμενες θα ηταν και δεν θα το επαιζαν ψηλομυτες, και θα επεφταν πιο ευκολα.

Υπαρχουν και αλλου γκομενες που ειναι μονες.

Τελος παντων, για να μην μακρυγορουμε, ο λογος που ρωταω φιλους γυρω γυρω και ΨΑΧΝΩ ειναι ωστε ΕΑΝ μαθω οτι η γκομενα ειναι δεσμευμενη να μην κανω καν την κινηση. Ειναι απαραβατος κανονας για μενα και ετσι παιζω μπαλα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ειναι το ιδιο ακριβως με το να εχεις εσυ γκομενα και να σε πληριαζει μια αλλη να της λες οτι εχεις γκομενα και να εξακολουθει να στην πεφτει.

Ε, ετσι και με αυτες το ιδιο γινεται. ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.....και ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ οι αντρες για αυτο.

Τυπε μου, οταν η γκομενα γαμιεται με αλλον και στο λεει και εσυ επιμενεις,της ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ.

Ε, εγω αυτο δεν το κανω. Να μεινει με αυτον που εχει, αλλα να της ανεβασω το εγω της ΠΟΤΕ!

Υπαρχουν και αλλου γκομενες που ειναι μονες.

Τελος παντων, για να μην μακρυγορουμε, ο λογος που ρωταω φιλους γυρω γυρω και ΨΑΧΝΩ ειναι ωστε ΕΑΝ μαθω οτι η γκομενα ειναι δεσμευμενη να μην κανω καν την κινηση. Ειναι απαραβατος κανονας για μενα και ετσι παιζω μπαλα.

Πολύ σωστός τυπε.. Έτσι είναι  :thumbsup:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οχι δεν την εκανα φιλη.

Και αντε σου λεω της στελνω αιτημα σοτ γαμιοfb...δεν με κανει accept Και παει και τα λεει στους δικους της και μετα τα χωνουν στους δικους μου.

Τι γινεται μετα τυπε??? Θα εχω πετυχει αυτο που δεν θελω να γινει!

Πας καλά ;
Θα κάνει παράπονα η 32 ετών στους δικούς της, επειδή της έκανες αίτημα φιλίας στο fb;
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ , ΕΤΣΙ ;
ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ;
Τι θα πει γαμώ το σπίτι της ;
Είναι κακό να κάνεις αίτημα φιλίας σε κάποιον στο fb ;
Γνωρίζει την ύπαρξή σου έτσι δεν είναι ;
Γιατί να αρνηθεί λοιπόν ;
Αν αρνηθεί , είναι ψυχοπαθής.
Οπότε πάει στο διάολο.

Το σταματάω εδώ.
Αν δεν σε έχει δει η γκόμενα και δεν ξέρει ότι υπάρχεις ...
δεν έχει νόημα να ασχολείσαι.

Αν ... γνωρίζει την ύπαρξή σου, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.
Από το λογαριασμό στο fb θα ... εκμοχλεύσεις χρήσιμες πληροφορίες.
Μας ενημερώνεις και προχωράμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω τι λετε τύποι, εγω εναν κανονα εχω. ΟΛΕΣ οι γυναικες, υπο καποιες προυποθεσεις και συνθηκες, ειναι διαθεσιμες. Τελεία, παραγραφος.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι λετε τύποι, εγω εναν κανονα εχω. ΟΛΕΣ οι γυναικες, υπο καποιες προυποθεσεις και συνθηκες, ειναι διαθεσιμες. Τελεία, παραγραφος.

Τελεια και παραγραφε, με αυτο τον τροπο της ανεβαζεις ΕΣΥ το εγω τους ΟΤΑΝ την πεφτεις και κυνηγας καποια που σου εχει πει οτι την γαμαει αλλλος.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πας καλά ;
Θα κάνει παράπονα η 32 ετών στους δικούς της, επειδή της έκανες αίτημα φιλίας στο fb;
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ , ΕΤΣΙ ;
ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ;
Τι θα πει γαμώ το σπίτι της ;
Είναι κακό να κάνεις αίτημα φιλίας σε κάποιον στο fb ;
Γνωρίζει την ύπαρξή σου έτσι δεν είναι ;
Γιατί να αρνηθεί λοιπόν ;
Αν αρνηθεί , είναι ψυχοπαθής.
Οπότε πάει στο διάολο.

Το σταματάω εδώ.
Αν δεν σε έχει δει η γκόμενα και δεν ξέρει ότι υπάρχεις ...
δεν έχει νόημα να ασχολείσαι.

Αν ... γνωρίζει την ύπαρξή σου, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.
Από το λογαριασμό στο fb θα ... εκμοχλεύσεις χρήσιμες πληροφορίες.
Μας ενημερώνεις και προχωράμε.

δυο σχολια

α) ξερεις ποσες γκομενες τα λενε τα γκομενικα με μαναδες???
β) Δεν ειναι κανονας οτι επειδη γνωριζει την υπαρξη μου ντε και καλα θα κανει αποδεκτο το αιτημα μου. ΠΧ εγω δεν εχω αποδεχθει το αιτημα σε πεντε ατομα που γνωριζω. Σιγα μην αποδεχεσαι τον καθεναν. Τι λες τυπε??????  :tickedoff: :tickedoff:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δυο σχολια

α) ξερεις ποσες γκομενες τα λενε τα γκομενικα με μαναδες???
β) Δεν ειναι κανονας οτι επειδη γνωριζει την υπαρξη μου ντε και καλα θα κανει αποδεκτο το αιτημα μου. ΠΧ εγω δεν εχω αποδεχθει το αιτημα σε πεντε ατομα που γνωριζω. Σιγα μην αποδεχεσαι τον καθεναν. Τι λες τυπε??????  :tickedoff: :tickedoff:

Χαλάρωσε.

1)Το να δεχτεί το αίτημα φιλίας ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ! Ακόμη ...

2)Πιθανόν έχεις απορρίψει μουσάτους χαμάληδες. Λογικό. ΜΟΥΝΑΡΕΣ (αληθινές, όχι fake), ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ; Καμία (μαντεύω).

Οπότε κάνε αίτημα φιλίας.
Αν ψαρώνεις και γι'αυτό , παίξε μερικά τζόκερ , κίνο , στοίχημα ... να σε δει μερικές φορές. ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΧΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ. Μη φανεί έντονο.
Και μετά ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τελεια και παραγραφε, με αυτο τον τροπο της ανεβαζεις ΕΣΥ το εγω τους ΟΤΑΝ την πεφτεις και κυνηγας καποια που σου εχει πει οτι την γαμαει αλλλος.

Ρε τύπε, τι ζορι τραβας αν καποια ανεβαινει ψυχολογικα με το να της την πεφτεις? Κακο ειναι? Δηλαδη η ελευθερη δεν ανεβαινει ψυχολογικα αν της την πεσεις? Τι νοοτροπια ειναι αυτη?
Θα σου πεσει ο εγωισμος δηλαδη αν η κοπελα νιωσει ομορφα με το πεσιμο σου? Και πολυ περισσοτερο, αν σου κατσει κιολας? Δεν παμε καλααααααααααααα....

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Χαλάρωσε.

1)Το να δεχτεί το αίτημα φιλίας ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ! Ακόμη ...

2)Πιθανόν έχεις απορρίψει μουσάτους χαμάληδες. Λογικό. ΜΟΥΝΑΡΕΣ (αληθινές, όχι fake), ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ; Καμία (μαντεύω).

Οπότε κάνε αίτημα φιλίας.
Αν ψαρώνεις και γι'αυτό , παίξε μερικά τζόκερ , κίνο , στοίχημα ... να σε δει μερικές φορές. ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΧΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ. Μη φανεί έντονο.
Και μετά ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.

Εγω που δεν εχω επαφες με την τυπισσα, θα της κανω αιτημα φιλιας και εκεινη τι θα σκεφτει, οτι της κανω αιτημα φιλιας για να ?????

Δεν ψαρωνω να της κανω αιτημα φιλιας, αλλα μην λεμε μαλακιες οτι δεν ειναι γκομενικα ετσι στο ξεκουδουνο

Ελα ρε μαν, να ειμαστε ολιγον προσγειωμενοι σε αυτα που λεμε.....

Οσο για τις απορριψεις, εχω απορριψει και γυναικες......και οχι επειδη δεν βλεπονται αλλα γιατι θελω να κραταω και καποιο κοντρολ ποιοι εχουν προσβαση σε μενα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom