artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μπορει να της στειλει ρικουεστ στο καντυ κρας
poke ισως για να μην χαλασουν και τις καρδιες τους για τα χαϊ σκορ...
μπορει να της στειλει ρικουεστ στο καντυ κρας
poke ισως για να μην χαλασουν και τις καρδιες τους για τα χαϊ σκορ...
το καλυτερο ειναι να κανεις κομμεντ ''εισαι πολυ ομορφη'' κ να τσεκαρεις το φβ καθε 5 λεπτα ολη την ημερα για να δεις αν σου εκανε λαικ στο κομμεντ
μπα θα λερωθει αμα δει like αυτος!! κ μπρος κ πισω
επειδη σε κοβω για κοτα και καλα δε θα τη ξαναδεις κ θα πας απο φβ!! χρονια πολλα χεστη
επειδη σε κοβω χοντρομαλακα και χαμενο κορμο δεν ασχολουμαι με αχρηστα ατομα
προς το παρον αυτο θα παιξει.....τωρα αν μου δωθει ευκαιρια θα την αδραξω...Άσε φίλε, που να πας να μπλέκεις με έρωτες και βλακείες, να κάθεσαι να προβληματίζεσαι. Κάστε έκει με τα μοντελέ και άσε τα άλλα για κανέναν αγαπούλα.
ο ηλιας εχει φετες με φλεβες στην κοιλια του ρε
δε μιλανε λεμε μποι μου.ουγκΠαντως το θεμα να μαθεις απο μια γυναικα αν εχει γκομενο ειναι πολυ απλο χωρις να γινεις αδιακριτος ή χωρις να βαλεις στο παιχνιδι τον εαυτο σου. Π.χ σε μια συζητηση που μιλατε και καλα για ενα θεμα την ρωτας "το αγορι σου τι λεει γιαυτο" ή "το αγορι σου σε βοηθαει". Της δειχνεις δηλαδη οτι εχεις δεδομενο οτι εχει αγορι αρα δεν πας και για πεσιμο στα ισα. Συνηθως οταν δεν εχουν (και λενε την αληθεια) το λενε.
Απο εκει και περα φιλοι μου καλοι και φιλε νηματοθετη, αφου κανεις την κινηση σου και παρεις και στα σοβαρα και την παρενθεση που εβαλα παραπανω, θα δειξει κατα ποσο το θεμα σου θα προχωρησει καλως ή θα καταληξει στο θεμα "Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις Ελλεϊνηδες" Στο οποιο ηθελα να γραψω μια μερα αλλα τελικα δεν μπηκα για να μην ψυχοπλακωθω...
δε μιλανε λεμε μποι μου.ουγκ
Νικ, ορθ αλεει ο τομαχοκ τυπος....
δεν μιλαμε, αφου δεν την πετυχαινω σχεδον ποτε στο προποτζιδικο...η τυπισσα εργαζεται προφανως αλλου full-time....και εμφανιζεται μονο οταν λειπουν οι γονεις της και δεν υπαρχει καποιος να ειναι στο προποτζιδικο, δηλαδη καμια μερα το Πασχα οπως χθες, καμια μερα τα Χριστουγεννα, και κανα δυο-τρεις μερες το καλοκαιρι
ακομα θυμαμαι τον θεο-τυπο που ειχε ανοιξει παλια θρεντ κ ρωταγε συμβουλες για να ριξει μια γκομενα κ σε καποια φαση γραφει ''τ εγραψα εδω στο φορουμ γιατι εσεις εδω ειστε ειδικοι στο πως να βρισκει καποιος γκομενα ΄΄
Πάντως άμα ήταν 35άρα,όσα έγραψες θα παίζαν πολύ ανεξαρτήτου εμφάνισης..
Ρε αδερφέ, τι μας τσαμπουνάς για γονείς και τα ρέστα; Να γνωρίσεις την κόρη τους θέλεις κι όπως είπες όχι μόνο για να την πηδήξεις, οπότε πού ακριβώς είναι το κακό; Ίσα ίσα που είναι και πιο εύκολο από τη στιγμή που γνωρίζονται οι γονείς, να μην παρεξηγηθείς καθόλου. Λες οι γονείς της κοπέλας να μην θέλουν να βρει ένα καλό παλουκάρι και τα σχετικά; Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς κολλάς; Κι εντάξει ρε μάγκα να έχουν θέμα με το κλασσικό "τι θα πει η γειτονιά" οι γονείς σου ως κάποιας ηλικίας, αλλά ακόμη κι εμείς οι νέοι...τρόπος του λέγειν, ετών 40, να ασχολούμαστε εν έτει 2016 με το τι θα πει η γειτονιά; Ας πει ό,τι θέλει, στα παπάρια σου. Το πολύ πολύ αφού πρόκειται και για ωραίο τεμάχιο όπως μας λες, να ζουλέψουν λίγο και να λένε "για δες τον Αλέκο (τυχαίο το όνομα),την έριξε την Μαρία της γειτονιάς (επίσης τυχαίο το όνομα) και μέχρι εκεί...Άντε, και καλούς απογόνους. Α, και μην καλέσεις όλη τη γειτονιά στο γάμο σαςΜαλλον γραφετε στα αρχιδια σας τους γονεις σας μου φαινεται
Ειστε θεοι
Ελα μαν, χαλαρος ειμαι.
Οχι δεν την εκανα φιλη.
Και αντε σου λεω της στελνω αιτημα σοτ γαμιοfb...δεν με κανει accept Και παει και τα λεει στους δικους της και μετα τα χωνουν στους δικους μου.
Τι γινεται μετα τυπε??? Θα εχω πετυχει αυτο που δεν θελω να γινει!
Τυπε μου, θα διαφωνησω εδω! 2 προποτζιδες ξερω ( οχι τον συγκεκριμενο) και το φυσανε το χρημα. Τωρα γαι αυτον δεν ξερω.
Διαφωνω επισης και με την προσεγγιση. Δεν νομιζω οτι και η κορη του (32αρα...οχι 18αρα) θα του αφησει τρατο να κανει παιχνιδι ο πατερας σαν τα παλια χρονια. Η τυπισα μπορει να μην μιλαει αλλα πιστευω (μπορει και να κανω λαθος) οτι κανει το δικο της....
Ειναι και αθλητικος τυπος ο τυπισα.....γουσαρει σπορ...