Νέα

Μούναρος σε Προποτζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Συνημμένα

• PokeIcon.jpg
    PokeIcon.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 29

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
poke ισως για να μην χαλασουν και τις καρδιες τους για τα χαϊ σκορ...

το καλυτερο ειναι να κανεις κομμεντ ''εισαι πολυ ομορφη'' κ να τσεκαρεις το φβ καθε 5 λεπτα ολη την ημερα για να δεις αν σου εκανε λαικ στο κομμεντ

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το καλυτερο ειναι να κανεις κομμεντ ''εισαι πολυ ομορφη'' κ να τσεκαρεις το φβ καθε 5 λεπτα ολη την ημερα για να δεις αν σου εκανε λαικ στο κομμεντ

μπα θα λερωθει αμα δει like αυτος!! κ μπρος κ πισω

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μπα θα λερωθει αμα δει like αυτος!! κ μπρος κ πισω

το εχω κανει κ εγω αυτο

σε γκομενα ελεφαντα 200 κιλα δαπιτισα ειχα γραψει εισαι κουκλα

με ψευτικο προφιλ ομως γτ ειμαι μαγκακος  :)

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Άσε φίλε, που να πας να μπλέκεις με έρωτες και βλακείες, να κάθεσαι να προβληματίζεσαι. Κάστε έκει με τα μοντελέ και άσε τα άλλα για κανέναν αγαπούλα.
προς το παρον αυτο θα παιξει.....τωρα αν μου δωθει ευκαιρια θα την αδραξω...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Παντως το θεμα να μαθεις απο μια γυναικα αν εχει γκομενο ειναι πολυ απλο χωρις να γινεις αδιακριτος ή χωρις να βαλεις στο παιχνιδι τον εαυτο σου. Π.χ σε μια συζητηση που μιλατε και καλα για ενα θεμα την ρωτας "το αγορι σου τι λεει γιαυτο" ή "το αγορι σου σε βοηθαει". Της δειχνεις δηλαδη οτι εχεις δεδομενο οτι εχει αγορι αρα δεν πας και για πεσιμο στα ισα. Συνηθως οταν δεν εχουν (και λενε την αληθεια) το λενε.

Απο εκει και περα φιλοι μου καλοι και φιλε νηματοθετη, αφου κανεις την κινηση σου και παρεις και στα σοβαρα και την παρενθεση που εβαλα παραπανω, θα δειξει κατα ποσο το θεμα σου θα προχωρησει καλως ή θα καταληξει στο θεμα "Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις Ελλεϊνηδες" Στο οποιο ηθελα να γραψω μια μερα αλλα τελικα δεν μπηκα για να μην ψυχοπλακωθω...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Παντως το θεμα να μαθεις απο μια γυναικα αν εχει γκομενο ειναι πολυ απλο χωρις να γινεις αδιακριτος ή χωρις να βαλεις στο παιχνιδι τον εαυτο σου. Π.χ σε μια συζητηση που μιλατε και καλα για ενα θεμα την ρωτας "το αγορι σου τι λεει γιαυτο" ή "το αγορι σου σε βοηθαει". Της δειχνεις δηλαδη οτι εχεις δεδομενο οτι εχει αγορι αρα δεν πας και για πεσιμο στα ισα. Συνηθως οταν δεν εχουν (και λενε την αληθεια) το λενε.

Απο εκει και περα φιλοι μου καλοι και φιλε νηματοθετη, αφου κανεις την κινηση σου και παρεις και στα σοβαρα και την παρενθεση που εβαλα παραπανω, θα δειξει κατα ποσο το θεμα σου θα προχωρησει καλως ή θα καταληξει στο θεμα "Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις Ελλεϊνηδες" Στο οποιο ηθελα να γραψω μια μερα αλλα τελικα δεν μπηκα για να μην ψυχοπλακωθω...
δε μιλανε λεμε μποι μου.ουγκ :coffee:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δε μιλανε λεμε μποι μου.ουγκ :coffee:

Νικ, ορθ αλεει ο τομαχοκ τυπος....

δεν μιλαμε, αφου δεν την πετυχαινω σχεδον ποτε στο προποτζιδικο...η τυπισσα εργαζεται προφανως αλλου full-time....και εμφανιζεται μονο οταν λειπουν οι γονεις της και δεν υπαρχει καποιος να ειναι στο προποτζιδικο, δηλαδη καμια μερα το Πασχα οπως χθες, καμια μερα τα Χριστουγεννα, και κανα δυο-τρεις μερες το καλοκαιρι

:hi:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ναι το εχω καταλαβει. Το εννοουσα πολυ γενικα για την οποιαδηποτε γυναικα.

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Νικ, ορθ αλεει ο τομαχοκ τυπος....

δεν μιλαμε, αφου δεν την πετυχαινω σχεδον ποτε στο προποτζιδικο...η τυπισσα εργαζεται προφανως αλλου full-time....και εμφανιζεται μονο οταν λειπουν οι γονεις της και δεν υπαρχει καποιος να ειναι στο προποτζιδικο, δηλαδη καμια μερα το Πασχα οπως χθες, καμια μερα τα Χριστουγεννα, και κανα δυο-τρεις μερες το καλοκαιρι

:hi:

Καλημέρα και χρόνια σου πολλά! Αν όντως έχεις καψούρα για το τεμάχιο σίγουρα δε μπορείς να περιμένεις να κάνει επανεμφάνιση στο Προπατζίδικο το Δεκαπενταύγουστο κι αν, οπότε πρέπει να φανείς τολμηρός και μέσω φβ(αν κι εγώ όπως σου έγραψα δε τα πολυκαταλαβαίνω αυτά) αλλά και μέσω πλάγιου τρόπου χρησιμοποιώντας και τη σχέση που έχουν οι γονείς σας σαν αφορμή κι όχι σαν εμπόδιο, για να μάθεις περίπου τη παίζει με τη γκόμενα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ακομα θυμαμαι τον θεο-τυπο που ειχε ανοιξει παλια θρεντ κ ρωταγε συμβουλες για να ριξει μια γκομενα κ σε καποια φαση γραφει ''τ εγραψα εδω στο φορουμ γιατι εσεις εδω ειστε ειδικοι στο πως να βρισκει καποιος γκομενα ΄΄  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
ακομα θυμαμαι τον θεο-τυπο που ειχε ανοιξει παλια θρεντ κ ρωταγε συμβουλες για να ριξει μια γκομενα κ σε καποια φαση γραφει ''τ εγραψα εδω στο φορουμ γιατι εσεις εδω ειστε ειδικοι στο πως να βρισκει καποιος γκομενα ΄΄   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γελαω μονος μου πρωι πρωι

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πάντως άμα ήταν 35άρα,όσα έγραψες θα παίζαν πολύ ανεξαρτήτου εμφάνισης..

Γνωρίζω 40αρες που ακόμη ψάχνουν τον Μποντ με Άστον Μάρτιν.
Ειδικά τύπισσες που κατοικούν σε "προνομιούχα προάστεια" , έχουν τελειώσει ιδιωτικά σχολεία, είχαν λεφτά οι μπαμπάδες ... γενικώς που έχουν ψηλά τον αμανέ
και σαφώς έχουν και καλή εμφάνιση!

Μην ξεχνάμε , ότι μαλάκες που τα σκάνε
παντρεύονται και 45αρες τέτοιου τύπου
και μετά ξεσκίζονται στις μαλακίες σε κέντρα εξωσωματικών
για να κάνουν παιδιά μαζί τους. Μαλακίες , που χρεώνονται από 20.000€ έκαστη.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μαλλον γραφετε στα αρχιδια σας τους γονεις σας μου φαινεται

:2funny: :2funny: :2funny:

Ειστε θεοι  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε αδερφέ, τι μας τσαμπουνάς για γονείς και τα ρέστα; Να γνωρίσεις την κόρη τους θέλεις κι όπως είπες όχι μόνο για να την πηδήξεις, οπότε πού ακριβώς είναι το κακό; Ίσα ίσα που είναι και πιο εύκολο από τη στιγμή που γνωρίζονται οι γονείς, να μην παρεξηγηθείς καθόλου. Λες οι γονείς της κοπέλας να μην θέλουν να βρει ένα καλό παλουκάρι και τα σχετικά; Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς κολλάς; Κι εντάξει ρε μάγκα να έχουν θέμα με το κλασσικό "τι θα πει η γειτονιά" οι γονείς σου ως κάποιας ηλικίας, αλλά ακόμη κι εμείς οι νέοι...τρόπος του λέγειν, ετών 40, να ασχολούμαστε εν έτει 2016 με το τι θα πει η γειτονιά; Ας πει ό,τι θέλει, στα παπάρια σου. Το πολύ πολύ αφού πρόκειται και για ωραίο τεμάχιο όπως μας λες, να ζουλέψουν λίγο και να λένε "για δες τον Αλέκο (τυχαίο το όνομα),την έριξε την Μαρία της γειτονιάς (επίσης τυχαίο το όνομα) και μέχρι εκεί...Άντε, και καλούς απογόνους. Α, και μην καλέσεις όλη τη γειτονιά στο γάμο σας  :P

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.282
Πόντοι
5.506
Ελα μαν, χαλαρος ειμαι.

Οχι δεν την εκανα φιλη.

Και αντε σου λεω της στελνω αιτημα σοτ γαμιοfb...δεν με κανει accept Και παει και τα λεει στους δικους της και μετα τα χωνουν στους δικους μου.

Τι γινεται μετα τυπε??? Θα εχω πετυχει αυτο που δεν θελω να γινει!

Ενταξει τύπε, τώρα πείστηκα, τρελό φίδι μας πουλάς.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Τυπε μου, θα διαφωνησω εδω! 2 προποτζιδες ξερω ( οχι τον συγκεκριμενο) και το φυσανε το χρημα. Τωρα γαι αυτον δεν ξερω.

Διαφωνω επισης και με την προσεγγιση. Δεν νομιζω οτι και η κορη του (32αρα...οχι 18αρα) θα του αφησει τρατο να κανει παιχνιδι ο πατερας  σαν τα παλια χρονια. Η τυπισα μπορει να μην μιλαει αλλα πιστευω (μπορει και να κανω λαθος) οτι κανει το δικο της....

Ειναι και αθλητικος τυπος ο τυπισα.....γουσαρει σπορ...  :)

Λοιπόν, αδερφέ, στη θέση σου, το μόνο που θα με απασχολούσε θα ήταν ο τρόπος προσέγγισης μιας και τη βλέπεις στο χώρο εργασίας της (και ας μην είναι η βασική της δουλειά) κι όχι το αν γνωρίζονται οι γονείς ή όχι....Εγώ προσωπικά κολλάω μόνο στο να προσεγγίσω γυναίκα που τη βλέπω στο χώρο εργασίας της και πουθενά αλλού, κι όχι στο αν έχουμε κοινούς γνωστούς ή όχι, αν γνωρίζονται οι γονείς μας ή όχι, γιατί απλά είναι κάτι φυσιολογικό να γουστάρεις μια γυναίκα κι όποιος από τη γειτονιά σε σχολιάσει επειδή την προσέγγισες, είναι απλά μαλάκας και ζηλεύει μόνο και μόνο επειδή δεν είχε τα αρχίδια να το κάνει αυτός, οπότε στη θέση σου δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με τη γειτονιά. Εγώ, λοιπόν, σε αντίστοιχη περιπτωση που γούσταρα μια κοπέλα που δούλευε σε ένα μαγαζί γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών στο οποίο πήγαινα για να πληρώσω το λογαριασμό του τηλεφώνου, έκανα το προφανές αφού κόλλαγα να την προσεγγίσω στο χώρο εργασίας της. Την έψαξα στο φατσοβιβλίο, της έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο της έλεγα ότι δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση στη δουλειά της με το να την προσεγγίσω εκεί και από τη στιγμή που δεν υπήρχε περίπτωση να την δω πουθενά αλλού εκτός από το μαγαζί στο οποίο δούλευε, ο μόνος τρόπος προσέγγισης ήταν μέσω φατσοβιβλίου. Στα κάπακια της έκανα αίτημα φιλίας, η τύπισσα το αποδέχτηκε, μου έστειλε μήνυμα ευχαριστώντας με και λέγοντάς μου ότι ήμουν έτσι κι αλλιώς διακριτικός και όποτε πήγαινα στο μαγαζί, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, μιλήσαμε, βγήκαμε μια φορά, βγήκαμε και δεύτερη...και έδεσε το γλυκάκι. Τόσο απλά ή τόσο δύσκολα είναι ορισμένες φορές τα πράγματα. Όσο ψάχνει κανείς λόγους και αιτίες, βασισμένες μόνο στο τι θα πει ο κόσμος γύρω, τόσο περισσότερο αυξάνει και τους λόγους για να μην κάνει τίποτα τελικά. Στην τελική, να την γνωρίσεις θέλεις, όχι να την βγάλεις στη βίζιτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom