tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
τωρα το γαμησες και ψοφησετην βρηκα στο facebook...
χμμμμμμμμμμμμμμμμ
αισθησιακη κοπελα....
τωρα το γαμησες και ψοφησετην βρηκα στο facebook...
χμμμμμμμμμμμμμμμμ
αισθησιακη κοπελα....
τωρα το γαμησες και ψοφησε
σορρυ ρε μποι δεν εχω φεισμπουκ.
αλλα να τη πεφτεις απο το μπλιμπλικι και απο κοντα να λες αταταταμαμαμα...
δεν την επεσα απο το μπλιμπλικι....απλα τσεκαρα αν εχει λογαριασμο....
τοσο απλα μαν
τυπε πιστευω θα φας χυλοπιτα κ θα γινεις ρομπα σε ολη την γειτονια
η μανα της θα σε λεει πεφτουλα κ αλητη που δεν σεβεσαι το κοριτσι που δουλευει κ θα γελανε μαζι σου στη λαικη οταν ψωνιζουν μπαμιες κ φασολακια
αν σε γουσταρε θα στο εδειχνε με το βλεμμα κ τη γλωσσα του σωματος η θα στο ελεγε αφου ειστε κ γνωστοι
Κάθε μέρα γίνεται αντιληπτό πόσο έλειψε από το φόρουμ ο Λάκης!
Τέτοια θέματα και τέτοιες μέρες ... σηκώνουν αυθεντικά Lakopost !!!!!
Οσο για τον πατερα της που λες, ειναι νεος ο ανθρωπος στα 55 και δεν δειχνει να εχει τετοιες αντιληψεις ....ειναι πιο συγχρονως και δεν θα του αρεσε τετοια προσεγγιση....ασε που δεν με εκφραζει και εμενα αυτη η προσεγγιση..
ακομα και η μανα του ειναι χρησιμος πληροφοριοδοτης σε τετοιες περιπτωσεις
αμα μπορει να ψαρεψει τη μανα του γκομενακιου θα ηταν το ιδανικο
Με απογοήτευσες παίκτη μου.. :-
Ποιες μαμάδες ρε σεις..
39 είναι ο άλλος όχι 9.
Δηλαδή είναι η άλλη ωραία γκόμενα και θα δώσει σημασία σε κάποιον που αντί να την προσεγγίσει άμεσα(είτε live,είτε fb) ,έβαλε πρώτα τη μαμά του και μετά τη μαμά της;
Θα τον κατατάξει η τύπισσα αμέσως στην κατηγορία πυρφόρου,αγκαλίτσα,αγαπουλίνου και θα χει και δίκιο η ελλεηνίδα..
Πολλές τα φτιάχνουν με τέτοιους.
Και σε αυτούς κάνουν λιγότερες μαγκιές, από κάποιον που γνωρίζουν τυχαία.
Φοβούνται.
Το παν για τέτοια προσέγγιση , είναι το μπικικίνι.
Ξέρω πολλούς λεβεντες , απόφοιτους ιατρικής και οδοντιατρικής,
που όταν οι μανάδες τους συνειδητοποίησαν ότι θα σέρνονται για πάντα
σε μπουρδέλα, κωλόμπαρα και στριπ και ότι δεν έχουν καλημέρα με ελληνίδα από το
1990 που τελείωσαν το Λύκειο , ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΥΦΗ.
Μετράει βέβαια να υπάρχουν κάποια διαμερισματάκια, καταθέσεις κτλ
για αυτή τη μέθοδο.
τυπε πιστευω θα φας χυλοπιτα κ θα γινεις ρομπα σε ολη την γειτονια
η μανα της θα σε λεει πεφτουλα κ αλητη που δεν σεβεσαι το κοριτσι που δουλευει κ θα γελανε μαζι σου στη λαικη οταν ψωνιζουν μπαμιες κ φασολακια
αν σε γουσταρε θα στο εδειχνε με το βλεμμα κ τη γλωσσα του σωματος η θα στο ελεγε αφου ειστε κ γνωστοι
5 με 6 φορες την εχω δει ολες και ολες....ε δεν μας λες και γνωστους. Η κοπελα δεν δουελευει στο προποτζιδικο, κανα Πασχα, καποιες μερες το καλοκαιρι και κανα χρισοτυγεννο....
Παντως εφοσον δεν μου δινει σημα οπως λες με γλωσσα σωματος δεν κανω κινηση, ΑΝ ΚΑΙ πιστευω οτι η συγκεκριμενη ή εχει ληδη γκομενο οποτε δεν ψαχνετε ( το πιθανοτερο γιατι ειναι ωραιο μουνακι, ή επειδη ειναι μαζεμενη δεν θα εδειχνε με την γλωσσα του σωματος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ......οποτε ΧΑΜΕΝΗ η φαση τυποι μου
γιατι το λες αυτο μποι μου?μπορει να τους κανονισει ραντεβου στο παιδοτοπο στα μακντοναλτς για τουνοουασμπετεΜε απογοήτευσες παίκτη μου.. :-
Ποιες μαμάδες ρε σεις..
39 είναι ο άλλος όχι 9.
Δηλαδή είναι η άλλη ωραία γκόμενα και θα δώσει σημασία σε κάποιον που αντί να την προσεγγίσει άμεσα(είτε live,είτε fb) ,έβαλε πρώτα τη μαμά του και μετά τη μαμά της;
Θα τον κατατάξει η τύπισσα αμέσως στην κατηγορία πυρφόρου,αγκαλίτσα,αγαπουλίνου και θα χει και δίκιο η ελλεηνίδα..
Κοίτα ... το αν είναι σύγχρονος και δεν θα του άρεσε μία τέτοια προσέγγιση ...
εξαρτάται από το τι έχεις ...
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. Αν δεν έχεις ακίνητα και μουράτη δουλειά , όντως θα το παίξει σύγχρονος και ανώτερος και δεν θα του αρέσει!
Χωρίς καμία πλάκα εδώ ,έτσι ;
Στο κάτω κάτω προποτζίδικο έχει ο τύπος. Με ξεδοντιάρηδες σάπιους που πάνε κάθε μέρα εκεί και παίζουν ΚΙΝΟ ξημεροβραδιάζεται! (Τέτοιοι τύποι σε μεγάλο ποσοστό πάνε και σε τσοντοσινεμά ). Δεν έχει καράβια με έδρα το Λονδίνο, να είναι γραμμένος σε λέσχες που πάνε τύποι με παπγιόν και πούρα με το οικόσημό τους!
Τυπε δεν παει ετσι.
Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι μπορεις να πας να της την πεσεις.
Οχι οπως καταλαβαινουν οι περισσοτεροι απο εδω. Εννοω να γινεις flirty. Οχι "μωρο παμε να σε κερασω ποταρα".
Βεβαια δυστυχως δεν την βλεπεις και συχνα.
συμφωνω με village οτι οταν γνωριζονται οι γονεις μεταξυ τους δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα οσο τα παρουσιαζουν καποιοι πορνομυστες στις πρωτες σελιδες που λενε ετσι ευκολα "τραβα κανε πεσιμο κλπ"
ο τυπος Village πρωτα πρεπει να μαθει αν το γκομενακι ειναι ελευθερο η σε σχεση
ακομα και η μανα του ειναι χρησιμος πληροφοριοδοτης σε τετοιες περιπτωσεις
αμα μπορει να ψαρεψει τη μανα του γκομενακιου θα ηταν το ιδανικο
αμα εξασφαλιστει οτι ειναι ελευθερη μετα πρεπει να παει ο ιδιος και να δειξει ενδιαφερον
αλλα κατα τη γνωμη μου οχι στο προπατζιδικο που εργαζεται
καπου αλλου εξω
Με απογοήτευσες παίκτη μου.. :-
Ποιες μαμάδες ρε σεις..
39 είναι ο άλλος όχι 9.