artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
τυπε βρες την κολλητη της κ πες της οτι γουσταρεις την προπαντζου οπως καναμε στο δημοτικο
θεουλης !!
τυπε βρες την κολλητη της κ πες της οτι γουσταρεις την προπαντζου οπως καναμε στο δημοτικο
οπως παλια με μακρυα μαλλια
Ρε πυρφοροι, το θεμα μας ειναι να πειτε καμια ΣΟΒΑΡΗ ιδεα πως να την προσεγγισω.....λαμβανοντας υποψιν την ιδιαιτεροτητα της γνωριμιας
Αντε γαμω την τρελλα μου ξεκολατε!
Αντε πειτε ωωωωωω
Τυπε δεν νομιζω οτι μπορεις να γινεις ρομπα καπου. Αν πας και την πεσεις σωστα, δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Εχω δει γονεις να λιωνουν με σωστες πεσιματικες.
Δεν μου εχει τυχει να πρεπει να κινηθω μπροστα σε γονεις οποτε δεν εχω λιστα με ατακες να σου δωσω..
Τύπε το αστείο είναι ότι ακόμα και έτσι μπορείς να γαμήσεις με την προυπόθεση ότι σε βλέπει και της αρέσεις, η φίλη της δεν είναι αγάμητη για να κάνει χαλάστρα και εσύ δεν είσαι στόκος.
Πες της ότι γραφεις στο μπου και οτι για να δει τι θυσιες κανεις γι'αυτην, ανοιξες μεχρι και θρεντ.
(Αμεσως μετα ψηστην για φωτογραφιες στο αλλο θρεντ)
γραψε πανω στο γκανιαν το κινητο σου δωστης το και πες της σε θελω για διδυμο συνθετο
Φλέρταρε διακριτικά,με βλέμματα.Αν υπάρχει έστω και το ελάχιστο ενδιαφέρον από την μεριά της,νομίζω θα το καταλάβεις και θα προχωρήσεις αναλόγως. ;)
δες πμ χαχαχαχαΩραια, και εγω σου εχω 1 ερωτηση
1) ποση ωρα σου παιρνει για να δωσει ενα κολοδελτιο να στο περασει στην μηχανη? 1 λεπτο. Τι φλερταρισμα να κανεις με τ αβλεματα σε 1 λεπτο?
Επισης, δεν την βλεπω συχνα, οποτε να πηγαινα στο προποτζιδικο καθε τριτη μερα πχ...
Το θεμα ειναι πως το καταφερνεις ενα τετοιο γκομενακι να βγεις μαζι της, χωρις να γινεις και σουργελο με τους γονεις της και γονεις μου ???
Και δεν με ενδιαφερει μονο πηδημα με την τυπισσα,.....το κομματι οπως το κοβω ειναι καλο για σχεση