Λοιπόν... Διάβασα τις απόψεις σχεδόν όλων σας και θα πω και γω 2 λόγια επί του θέματος..
Αρχικά και γω πολλές φορές, παλιότερα, φρίκαρα με το που έβλεπα έναν μούναρο δίπλα σε έναν φλώρο/μπούλη/λάκη κτλ, αλλά απ την άλλη έβλεπα και κάποιους ωραίους άντρες με κάτι μπάζα δίπλα και κάπου φρίκαρα 2πλα με αυτά που έβλεπα.. Αλλά με τον καιρό και με αυτά που είδα όλα αυτά τα χρόνια μπορώ να πω πως, ναι οι γυναίκες, ερεθίζονται πρώτα εγκεφαλικά&μετά σωματικά, δηλαδή πέρα απο την εμφάνιση (που και εκεί απο οτι κατάλαβα, η γυναίκα προσέχει οχι τόσο το να είναι όμορφος, αλλά εμφανίσιμος με την έννοια του να προσέχει το ντυσιμό του, να είναι περιποιημένος κτλ, σε αυτό μπορούν να πουν οι γυναίκες αν είναι σωστό ή λάθος) κοιτάνε να μπορούν να επικοινωνήσουν εγκαφαλικά.. Βέβαια και εμείς οι άντρες, όταν κοιτάξουμε πέρα απο το γαμήσι, μια γυναίκα για μια πιο σοβαρή σχέση, δε θα μας νοιάξει να είναι μουνάρα, αλλά να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί, να έχει και λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι της.. Κ πραγματικά αν κάποιος τσατίζετε να βλέπει μια μουνάρα με έναν εντελώς μπάζο, καλύτερα να κοιτάξει κάτι άντρες (κ μιλάω απο προσωπική εμπειρεία) που τα έχουν (κάποιοι μάλιστα έχουν φτάσει κ ως αρραβώνα-γάμο..) με κάτι γυναίκες που και μπάζα είναι και σκατοχαρακτήρες, αλλά επειδή είναι μουνόδουλοι κάθονται και γίνονται σκυλάκια της κάθε βλαμμένης..
Τώρα, όσον αφορά τις γυναίκες που τα φτιάχνουν με άσχημους άντρες μπορεί αυτό να γίνετε επειδή ο άλλος έχει λεφτά, μπορεί επειδή πιστεύουν οτι έναν πιο άσχημο άντρα θα το έχουν του χεριού τους (σκέφτονται πως θα τους κάνει όλα τα χατίρια, που αλλού θα βρει τέτοια μουνάρα γκόμενα?!!) ή επειδή κάτι τους έκανε κλικ πάνω του..
Γενικώς εγω πιστεύω πως οι γυναίκες είναι "ακουστικά" πλάσματα...!! Τι εννοώ? Πως αν ο άλλος έχει καλό μπλα-μπλα κ να μην είναι παίδαρος, άμα μιλήσει σωστά και πει στη γκόμενα αυτά που θέλει να ακούσει, τότε την έχει ρίξει..
Θα θελα επίση να πω πως καμιά φορά και οι άσχημοι έχουν ψυχή,, δηλαδή το να μην είναι κάποιος όμορφος δε σημαίνει πως πρέπει να μείνει μόνος του ή να τα φτιάχνει μόνο με μπάζα, αυτό που μου τη σπάει και μένα είναι να βλέπω τον μούναρο με κάποιον και άσχημο και μαλάκα, κ μόλις αυτός της κάνει καμιά πουστιά να της φταίνε όλοι οι άντρες...!! :-
Τέλος, για να μη φανεί πως παίρνω το μέρος των γυναικών, έχω και γι αυτές μια ερώτηση.. Βλέπω να λέτε πως "δε μας νοιάζει η εμφάνιση... η εμφάνιση είναι υποκειμενική.. οι γυναίκες είμαστε εγκεφαλικές..." κτλ & θέλω να ρωτήσω.. Γιατί όταν βλέπετε έναν φίλο σας ή τον μικρό σας αδερφό, ξαδερφό, για παράδειγμα, του λέτε πράγματα του στυλ: "ρε συ πως είσαι έτσι, πως θα αρέσεις στις κοπέλες, αδυνάτισε λίγο, γυμνάσου λίγο, κούρεψε μοντέρνα το μαλλί σου, βάλε κανά trendy ρούχο, κτλ" και δεν του λέτε:"κοίταξε να δεις όπως και να σαι μια χαρά, είσαι, αυτό πυ πρέπει να κάνεις είναι να σαι ο εαυτός σου, να ξέρεις πως να μιλάς, να μην είσαι πολύ ντροπαλός, αλλά ούτε και κάφρος εντελώς (λίγο δε βλάπτει, έτσι κ αλλιώς ;)
) απλά να ξέρεις τι ζητάει η κάθε γυναίκα και αναλόγως να κάνεις παιχνίδι"... Πραγματικά το χω απορία εδώ και πολύ καιρό.. Αν μπορεί κάποια ααπ τις γυναίκς του forum, ας απαντήσει...!! ;)