anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 506
...Ρε σεις, πάτε καλά?? Γεμάτες ηπατίτιδα είναι...Χαθήκανε τα Ρωσάκια??
Οι ατιμες οι αλβανιδες ειναι μερικες σκετη καυλα. αλλά ρε γμτ...δε ξερεις ποθ μπορεις να μπλεξεις...ειναι λιγο επιφοβο...
βγαλτην εξω ενα βραδυ και κατι παραπανω θα μαθεις. κανεις δε θα σε σφαξει γιαυτο ρε τυπε, μην τρελλαθουμε κιολας
τυπε γαματην και αν σκασει μυτη κανας νταβας και σου πει σουχου μουξου δωστου ενα 50αρι και καθαρισεςΚαλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Τι να κάνω? Να τη βγάλω έξω σε γειτονική μεγαλούπολη ή λέτε να φάει κανα κόλημα και να μη ξεκολάει? Πως συμπεριφέρονται συνήθως αυτές? Και το χειρότερο είναι πως συζεί με ένα γκόμενο της. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?
ρε τυπε τι ρατσισμος λεςΑν ο τυπος ελεγε μου την πεφτει μια κοπελα, θα γραφατε τελειως διαφορετικα πραγματα
Τελικα ο ελληνας ειναι ή δεν ειναι ρατσιστης?
τι ειπε ρε ο ατομος... "οι αλβανοι εχουν μυκητες..."να μην ασχοληθεί γιατί οι αλβανοί συνήθως είναι το λιγότερο τίγκα στους μύκητες μπλιαχ
τι ειπε ρε ο ατομος... "οι αλβανοι εχουν μυκητες..."
τι ειπε ο μεγαλος, ο τιτανας... εχουν ρε οι μυκητες τελωνειο? ζητανε ταυτοτητα πριν πιασουν και εγκατασταθουν?!? ε?
Τελος παντων στο θεμα μας...
Φιλε μου εσυ που εκανες το ποστ...
Στα αρχιδια μας το nationality της γκομενας που στην πεφτει. και αφου εισαι τοσο γατα που ζητας διαβατηριο για να πηδησεις (σαν τους μυκητες και συ)... αστο. Περιμενε να στην πεσει ουγγαρεζα για να το χωσεις...
Τι αλλη μαλακια θα δουμε ωρεεεεε?????
Λυσσάξατε να ξεφορτωθείτε τις Ελληνίδες και πάλι γκρινιάζετε .Αμαν!
Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Τι να κάνω? Να τη βγάλω έξω σε γειτονική μεγαλούπολη ή λέτε να φάει κανα κόλημα και να μη ξεκολάει? Πως συμπεριφέρονται συνήθως αυτές? Και το χειρότερο είναι πως συζεί με ένα γκόμενο της. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?
ειδικα αν εχεις θαλασσα κοντα σου...συμφωνω απολυτα μην μπλεξεις
μην τα περιπλεκεις ρε φιλαρακι , περπατησε το λιγο το θεμα και βλεπεις...Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Τι να κάνω? Να τη βγάλω έξω σε γειτονική μεγαλούπολη ή λέτε να φάει κανα κόλημα και να μη ξεκολάει? Πως συμπεριφέρονται συνήθως αυτές? Και το χειρότερο είναι πως συζεί με ένα γκόμενο της. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?
Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?
Δηλαδή εγώ που γνώρισα μια Ουκρανή που δουλεύει σε καφετέρια αν παω κινδυνεύω από την Ουκρανική Μαφία;
εχει γκομενο λεμε η τυπισα
Σε σένα ή σε κάποιο φίλο σου δεν έχει τύχει να βγάλετε μια γκόμενα ενώ ήδη είχε κάποιον;
Άμα ψάχνεται δεν θα είναι και πολύ σοβαρή ιστορία ο γκόμενος...
Και σιγά μην είναι μαφιόζοι ένα εκατομμύριο Αλβανοί!
το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι λες..
μου την πεφτει μια αλβανιδα. τι να κανω???
λες και δεν ειναι ανθρωπος , ή ειναι ιδιαιτερη κατηγορια γυναικας.
ανθρωπος οπως οι ελλεινιδες ειναι ρε πουστη μου.
σιγουρα με καλυτερο χαρακτηρα απο τις ελληνιδες.
τι κομπλεξ που εχετε εσεις οι ελληναρες.. φοβαστε τι θα πει ο κοσμος συνεχεια.. ;)
και να το κλαμα μετα. και ξανα πισω απο τον κωλο των ελληνιδων μπαζων.
το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι λες..
μου την πεφτει μια αλβανιδα. τι να κανω???
λες και δεν ειναι ανθρωπος , ή ειναι ιδιαιτερη κατηγορια γυναικας.
ανθρωπος οπως οι ελλεινιδες ειναι ρε πουστη μου.
σιγουρα με καλυτερο χαρακτηρα απο τις ελληνιδες.
τι κομπλεξ που εχετε εσεις οι ελληναρες.. φοβαστε τι θα πει ο κοσμος συνεχεια.. ;)
και να το κλαμα μετα. και ξανα πισω απο τον κωλο των ελληνιδων μπαζων.