Νέα

Μου την πέφτει μια Αλβανίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Προεδρε καλημερα

Και μενα εντο στο Αμερικαμου την πεφτουνε Αλμπανιδες

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.444
Πόντοι
506

solonos_poutaniaris

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απο προσωπικη μου εμπειρια θα πω κατι.Αυτος ο λαος κρυβει ενα μισος ενα ψεμα και κακια ολα αυτα καποια στιγμη θα τα βγαλει. Μ Α Κ Ρ Ι Α Α Α Α Α Α Α .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Απο προσωπικη μου εμπειρια θα πω κατι.Αυτος ο λαος κρυβει ενα μισος ενα ψεμα και κακια ολα αυτα καποια στιγμη θα τα βγαλει. Μ Α Κ Ρ Ι Α Α Α Α Α Α Α .
θα ενσωματωθουν στην ελληνικη κοινωνια θελουμε δε θελουμε , ειναι η φυσικη εξελιξη της αγαμιας της μουροχαβλιασης και της υπογεννητικοτητας που μας μαστιζουν ...
και για ολα αυτα υπαιτιος ειναι ο φεμινισμος , το stress και η ολη γαμωκατασταση , δεν πειραζει , και οι αλβανοι εξελληνιζονται σιγα σιγα...τι να κανουμε δηλαδη ?  το αποδεχομαστε ;)

Επισκέπτης
Πες τα ρε μεγάλε...
Φίλε να το προχωρήσεις με την ΑΛβανίδα δε χάνεις τπτ να τη δοκιμάσεις...τώρα αν βγει και αυτη ελλεηνίδα σουταρε τη...

το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι λες..

μου την πεφτει μια αλβανιδα. τι να κανω???

λες και δεν ειναι ανθρωπος , ή ειναι ιδιαιτερη κατηγορια γυναικας.

ανθρωπος οπως οι ελλεινιδες ειναι ρε πουστη μου.

σιγουρα με καλυτερο χαρακτηρα απο τις ελληνιδες.

τι κομπλεξ που εχετε εσεις οι ελληναρες.. φοβαστε τι θα πει ο κοσμος συνεχεια.. ;)

και να το κλαμα μετα. και ξανα πισω απο τον κωλο των ελληνιδων μπαζων.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
θα ενσωματωθουν στην ελληνικη κοινωνια θελουμε δε θελουμε , ειναι η φυσικη εξελιξη της αγαμιας της μουροχαβλιασης και της υπογεννητικοτητας που μας μαστιζουν ...
και για ολα αυτα υπαιτιος ειναι ο φεμινισμος , το stress και η ολη γαμωκατασταση , δεν πειραζει , και οι αλβανοι εξελληνιζονται σιγα σιγα...τι να κανουμε δηλαδη ?   το αποδεχομαστε ;)

Οι νέοι έχουν ήδη ενσωματωθεί!
Από μια άποψη είμαστε τυχεροί σαν χώρα που οι πρώτοι και πολυπληθέστερη τελικά εθνότητα μεταναστών ήταν οι Αλβανοί. Ήταν ήδη διατεθειμένοι κι έτοιμοι για ενσωμάτωση από τη στιγμή που ήρθαν, κυρίως διότι ήταν απολύτως άθρησκοι.
Ο Εμβέρ τους άφισε και κάτι καλό...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Οι νέοι έχουν ήδη ενσωματωθεί!
Από μια άποψη είμαστε τυχεροί σαν χώρα που οι πρώτοι και πολυπληθέστερη τελικά εθνότητα μεταναστών ήταν οι Αλβανοί. Ήταν ήδη διατεθειμένοι κι έτοιμοι για ενσωμάτωση από τη στιγμή που ήρθαν, κυρίως διότι ήταν απολύτως άθρησκοι.
Ο Εμβέρ τους άφισε και κάτι καλό...
Μερικοι ειναι οντως παληκαρια και καλοι ανθρωποι και οικογενειαρχες , και η δευτερη γενια αλβανιδων αρχιζουν να "γλυκαινουν" στο προσωπο ...να σου πω την αληθεια τις προτιμω απο τις καριες τις δικες μας ,εχουν χασει καθε θηλυκοτητα πλεον

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
τις αλβανιδες να τις γαματε απο κωλο γιατι ειναι καθολικες :2funny:

hitman21