boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
boombίτσες?
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι (^0^)/
boombίτσες?
Μην βγαζεις λανθεσμενα συμπερασματα αν δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις την διατυπωση μου.Δεν αναφερθηκα για καμμια απειλη,απλως υπαρχει μια γενικη εκτιμηση οτι εχουν οι(αλβανοι) καποιο κομπλεξ απεναντι μας λογω των συνθηκων που ειχαν βιωσει στο κρατος τους.Ερχομενοι στην Πατριδα μας συναντησαν σαφως καλυτερες συνθηκες κατα συνεπεια απορρεει καποιο κομπλεξ.Αλλα μην ξεφυγουμε απο την ουσια του συγκεκριμενου θεματος.Τονιζω οτι δεν ειμαι ρατσιστης αν καποιος διαβαζει αυτα που γραφω και δεν ειναι σε θεση να τα καταλαβει.Εντελως φιλικα σου απαντησα.Χαρηκα.δλδ...υπάρχει φυλή που νιώθει να απειλείται από τις Ελληνίδες!
μεγάλε...πάρτυ θα κάνουν οι ακρίδες του Site με αυτό που είπες
Μην βγαζεις λανθεσμενα συμπερασματα αν δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις την διατυπωση μου.Δεν αναφερθηκα για καμμια απειλη,απλως υπαρχει μια γενικη εκτιμηση οτι εχουν οι(αλβανοι) καποιο κομπλεξ απεναντι μας λογω των συνθηκων που ειχαν βιωσει στο κρατος τους.Ερχομενοι στην Πατριδα μας συναντησαν σαφως καλυτερες συνθηκες κατα συνεπεια απορρεει καποιο κομπλεξ.Αλλα μην ξεφυγουμε απο την ουσια του συγκεκριμενου θεματος.Τονιζω οτι δεν ειμαι ρατσιστης αν καποιος διαβαζει αυτα που γραφω και δεν ειναι σε θεση να τα καταλαβει.Εντελως φιλικα σου απαντησα.Χαρηκα.
να πας να την πεσεις στον γκομενο της......ειναι καλο παιδι φιλοτιμο και εργατικο.... μην ασχολεισαι με την πουτανα....Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Τι να κάνω? Να τη βγάλω έξω σε γειτονική μεγαλούπολη ή λέτε να φάει κανα κόλημα και να μη ξεκολάει? Πως συμπεριφέρονται συνήθως αυτές? Και το χειρότερο είναι πως συζεί με ένα γκόμενο της. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?
Μην βγαζεις λανθεσμενα συμπερασματα αν δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις την διατυπωση μου.Δεν αναφερθηκα για καμμια απειλη,απλως υπαρχει μια γενικη εκτιμηση οτι εχουν οι(αλβανοι) καποιο κομπλεξ απεναντι μας λογω των συνθηκων που ειχαν βιωσει στο κρατος τους.Ερχομενοι στην Πατριδα μας συναντησαν σαφως καλυτερες συνθηκες κατα συνεπεια απορρεει καποιο κομπλεξ.Αλλα μην ξεφυγουμε απο την ουσια του συγκεκριμενου θεματος.Τονιζω οτι δεν ειμαι ρατσιστης αν καποιος διαβαζει αυτα που γραφω και δεν ειναι σε θεση να τα καταλαβει.Εντελως φιλικα σου απαντησα.Χαρηκα.
να πας να την πεσεις στον γκομενο της......ειναι καλο παιδι φιλοτιμο και εργατικο.... μην ασχολεισαι με την πουτανα....
ξεκίνα από την αρχή τη παράγραφο ρε βλάκα. απέναντι θα τη πας σε λίγο
Και ΟΥΤΕ προκειται
μεγάλε χαλάρωσε...είπαμε...δεν χρεοκοπούμε ακόμη!
πεστα ρε γιωργοδεν μας είπε το πιο βασικό
τι ύψος έχει?
καλό μουνί?
και για τον γκομενο να μαθει επισης τα ιδια στοιχεια πρεπει....πεστα ρε γιωργο
απο αυτα ξεκιναμε υψος κιλα κτλ
ξεκίνα από την αρχή τη παράγραφο ρε βλάκα. απέναντι θα τη πας σε λίγο
μονο τον τίτλο του thread που διάβασα κι έλιωσα στο γέλιοΚαλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Τι να κάνω? Να τη βγάλω έξω σε γειτονική μεγαλούπολη ή λέτε να φάει κανα κόλημα και να μη ξεκολάει? Πως συμπεριφέρονται συνήθως αυτές? Και το χειρότερο είναι πως συζεί με ένα γκόμενο της. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?
Και ΟΥΤΕ προκειται
για αλβανίδα σε κόβωαυτο το σιτε πιστευω πως δημιουργηθηκε για ιερο σκοπο
εμεις οτι μαλακια μας ερθει τη γραφουμε ανοιγουμε θεμα με οτι μαλακια μας κατεβει
για να σοβαρευτουμε λιγο ας γραψουμε για σεχ πουτανες κολομπαρα ανωμαλιες αντε το εχουμε κανει (τατιανα στεφανιδου)
για αλβανίδα σε κόβω
1)με αλβανιδα ρε??Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό με κολάει μια Αλβανίδα που δουλεύει σε ένα bar της γειτονιάς μου. Τι να κάνω? Να τη βγάλω έξω σε γειτονική μεγαλούπολη ή λέτε να φάει κανα κόλημα και να μη ξεκολάει? Πως συμπεριφέρονται συνήθως αυτές? Και το χειρότερο είναι πως συζεί με ένα γκόμενο της. Να πάω ή θα μπλέξω με την Αλβανική μαφία?