Νέα

Μου εκανε πιπα μασωντας τσιχλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
η πίπα ήταν με η χωρίς ?

Με

και τα δύο... κοίταξε γνώμη μου είναι να μην το αναλύεις και πολύ. Αν γουστάρεις, πας, της ζητάς συγνώμη και ότι περνάς καλά μαζί της σαν πελάτης. Αν δεις ότι είναι ψυχρή, απλά δεν αγοράζεις ξανά. Αν όμως έχεις κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού σου από μια απλή ερωτική συνεύρεση, τότε μην πας καθόλου γιατί θα την πατήσεις. Το ίδιο ισχύει και από την μεριά τους. Όσες είχαν κάτι παραπάνω, στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την πάτησαν. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Φιλε μου  τι συγνωμη να της ζητησω?Γιατι σχεση εχουμε? Η μου καθονταν τζαμπα κι εγω δεν το εκτιμησα?

Επισης συναισθηματικα κολλημένος μαζι της δεν ειμαι.
Εκεινο το βραδυ πηγα για να δοκιμασω το πιπινακι δεν πηγα για αυτην.Οταν με ειδε να περναω απο μπροστα της μου εδειξε το δωματιο να περασω και της ειπα '' οχι εσυ σημερα, σημερα παω αλλου''.
Ουτε ντραπηκα ,ουτε κρυφτηκα να μην με δει,ουτε σκεφτηκα οτι θα παρεξηγηθει αν με δει αν ειναι δυνατον , πριν 2 μερες άλλωστε την ειχα τιμησει για ακομη μια φορα.
Οπως προειπα η συγκεκριμενη εγινε μονιμη επιλογη καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα αλλα οχι και αποκλειστικη, οταν καποιες φορες πηγα και δεν την βρηκα δοκιμασα εναλλακτικες επιλογες και εφαγα ωραιες ξεπετες.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Με

Φιλε μου  τι συγνωμη να της ζητησω?Γιατι σχεση εχουμε? Η μου καθονταν τζαμπα κι εγω δεν το εκτιμησα?

Επισης συναισθηματικα κολλημένος μαζι της δεν ειμαι.
Εκεινο το βραδυ πηγα για να δοκιμασω το πιπινακι δεν πηγα για αυτην.Οταν με ειδε να περναω απο μπροστα της μου εδειξε το δωματιο να περασω και της ειπα '' οχι εσυ σημερα, σημερα παω αλλου''.
Ουτε ντραπηκα ,ουτε κρυφτηκα να μην με δει,ουτε σκεφτηκα οτι θα παρεξηγηθει αν με δει αν ειναι δυνατον , πριν 2 μερες άλλωστε την ειχα τιμησει για ακομη μια φορα.
Οπως προειπα η συγκεκριμενη εγινε μονιμη επιλογη καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα αλλα οχι και αποκλειστικη, οταν καποιες φορες πηγα και δεν την βρηκα δοκιμασα εναλλακτικες επιλογες και εφαγα ωραιες ξεπετες.

Φίλε μου και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται. Εσύ την έγραψες κανονικά στον πούτσο σου γιατί ήθελες να δοκιμάσεις μια άλλη. Ε, και αυτή γουστάρει να μασάει τσίχλα και να σε ξεπετάει. Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Το συγνώμη βάλτο σε εισαγωγικά πάντως. Άστοχη λέξη χρησιμοποίησα.

nikelo-ram-69

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου το έχω πάθει και έγω αυτό αντίστοιχα πριν κανα 2μηνο... Απλά σε μπουρδέλο και όχι σε studio, Φιλής σε ενα γωνιακό που έχει 2-3 μαζεμένα και μπαίνω στο πρώτο... ωραία κοπέλα που έχω βρεθεί 2-3 φορές μαζί και μπλα μπλα μπλα... αλλά είπα να πάω και στον πάνω όροφο... βγαίνω, ανεβένω τα σπασπένα σκαλοπάτια της επιτυχίας και τελικά βρήκα μελαχρινό όμορφο νέο και έκατσα.. μετά απο 2-3 μέρες ξαναπάω στο κάτω και έκατσα στην πρώτη πάντα μου επιλογη... στο σαλόνι με είδε και όταν ειπα ναι να περάσουμε καλα στην τσατσα η κοπέλα γουρλωσε... εεε στο δωμάτιο μια κριάδα και ούτε καν με σύκωσε...

Πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες κασκαντερ στο μέλλον..

Ps: δεν αναρωτιέσαι μήπως η τσίχλα ήταν τελικά για να έχεις μετά fresh clean πούτσο :p

Καλά να περνάς και 8α το βρεις το στανταράκι σου!!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε μου το έχω πάθει και έγω αυτό αντίστοιχα πριν κανα 2μηνο... Απλά σε μπουρδέλο και όχι σε studio, Φιλής σε ενα γωνιακό που έχει 2-3 μαζεμένα και μπαίνω στο πρώτο... ωραία κοπέλα που έχω βρεθεί 2-3 φορές μαζί και μπλα μπλα μπλα... αλλά είπα να πάω και στον πάνω όροφο... βγαίνω, ανεβένω τα σπασπένα σκαλοπάτια της επιτυχίας και τελικά βρήκα μελαχρινό όμορφο νέο και έκατσα.. μετά απο 2-3 μέρες ξαναπάω στο κάτω και έκατσα στην πρώτη πάντα μου επιλογη... στο σαλόνι με είδε και όταν ειπα ναι να περάσουμε καλα στην τσατσα η κοπέλα γουρλωσε... εεε στο δωμάτιο μια κριάδα και ούτε καν με σύκωσε...

Πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες κασκαντερ στο μέλλον..

Ps: δεν αναρωτιέσαι μήπως η τσίχλα ήταν τελικά για να έχεις μετά fresh clean πούτσο :p

Καλά να περνάς και 8α το βρεις το στανταράκι σου!!!

Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Από τη στιγμή που παρεξηγεί ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα -δεν είναι γκόμενά σου- να στο κάνει τσάμπα τότε...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε μου και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται. Εσύ την έγραψες κανονικά στον πούτσο σου γιατί ήθελες να δοκιμάσεις μια άλλη. Ε, και αυτή γουστάρει να μασάει τσίχλα και να σε ξεπετάει. Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Το συγνώμη βάλτο σε εισαγωγικά πάντως. Άστοχη λέξη χρησιμοποίησα.

Φίλε για πουτάνες μιλάμε. Όχι για γκόμενες. Από τη στιγμή που το 20άρι ή 30άρι αποφασίζεις να το διαθέσεις, έχεις επιλογές. Αν δεν της αρέσει αυτό ας αλλάξει επάγγελμα. Από τη στιγμή που την πληρώνεις και είσαι κόσμιος μαζί της, οφείλει να σε κάνει να περάσεις όμορφα. Δεν είστε ζευγάρι για να χωράνε μούτρα και παρεξηγήσεις.

:idiot: :uglystupid: :headbang: :tickedoff: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON

λοιπον φιλε μισο γιατι νομιζω οτι εχεις μπερδευτει λιγο
1ον η τυπησα ειναι πουτανα που την πληρωνεις για να σου προσφρει υπηρεσιες δεν ειναι γκομενα σου δεν σε ζηλευει και δεν εχει το δικαιωμα να σου κραταει μουτρα
2ον αν δεν σου προσφερει γι αυτα που πληρωσες τοτε απλα τον πουλο και στην επομενη πουτανες υπαρχουν πολλες οσο για την GFE ε ενταξυ μην εχεις και αυταπατες δεν θα βγειτε για καφε παντα σε πελατη θα σε βλεπει και τιποτε αλλο

επισης δεν ειναι και λιγο μαλακια να πηγαινεις συνεχεια με την ιδια πουτανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom