iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
η πίπα ήταν με η χωρίς ?
Με
και τα δύο... κοίταξε γνώμη μου είναι να μην το αναλύεις και πολύ. Αν γουστάρεις, πας, της ζητάς συγνώμη και ότι περνάς καλά μαζί της σαν πελάτης. Αν δεις ότι είναι ψυχρή, απλά δεν αγοράζεις ξανά. Αν όμως έχεις κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού σου από μια απλή ερωτική συνεύρεση, τότε μην πας καθόλου γιατί θα την πατήσεις. Το ίδιο ισχύει και από την μεριά τους. Όσες είχαν κάτι παραπάνω, στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την πάτησαν. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Φιλε μου τι συγνωμη να της ζητησω?Γιατι σχεση εχουμε? Η μου καθονταν τζαμπα κι εγω δεν το εκτιμησα?
Επισης συναισθηματικα κολλημένος μαζι της δεν ειμαι.
Εκεινο το βραδυ πηγα για να δοκιμασω το πιπινακι δεν πηγα για αυτην.Οταν με ειδε να περναω απο μπροστα της μου εδειξε το δωματιο να περασω και της ειπα '' οχι εσυ σημερα, σημερα παω αλλου''.
Ουτε ντραπηκα ,ουτε κρυφτηκα να μην με δει,ουτε σκεφτηκα οτι θα παρεξηγηθει αν με δει αν ειναι δυνατον , πριν 2 μερες άλλωστε την ειχα τιμησει για ακομη μια φορα.
Οπως προειπα η συγκεκριμενη εγινε μονιμη επιλογη καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα αλλα οχι και αποκλειστικη, οταν καποιες φορες πηγα και δεν την βρηκα δοκιμασα εναλλακτικες επιλογες και εφαγα ωραιες ξεπετες.