Νέα

Μου εκανε πιπα μασωντας τσιχλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON
μηπως πηγες και με αλλη και το καταλαβε ????

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
@ iakovos, την επόμενη φορά μάλλον θα σου πει να τον παίξεις πριν μπεις στο δωμάτιο! Μάλλον πρέπει να στρίβεις από κει!  ;)

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Sex αγοραζω ,sex μου πουλαει, και καλο μαλιστα.
Καθαρα επαγγελματικη η συναλλαγη

γιατι προβληματιζεσαι λοιπον;
αν επεσε η τιμη του προϊοντος πας σε αλλο μαγαζι. στο κατω κατω το μουνι δεν ειναι ουτε σπιρτα, ουτε φωτιστικο πετρελαιο να το αναζητας σε μονοπωλιο.
σεξ αγοραζεις, σεξ πουλανε. κανε μια ερευνα αγορας αντι να κολλας.
κι αν μετα απο καιρο σε πιασει ο καημος για την συγκεκριμενη ξαναγυρνας και σιγουρα θα σε προσεξει περισσοτερο.
οπως γινεται και στην αγορα, αν σε χασουν λιγο καιρο σε προσεχουν περισσοτερο μετα  ;)

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Την μειωμενη αποδοση την παραβλεπω,Οι 3 τελευταιες συνευρεσεις μας εγιναν σε διαστημα 10 ημερων, οταν επι 3 μηνες εισαι τουρμπο,και ενα 10ημερο να κατεβασεις ταχυτητες ειναι ανθρωπινο νομιζω.

Αυτο που μου αναψε τα λαμπακια οπως προειπα ειναι η τσιχλα.Αν μου το εκανε γκομενα αυτο ειλικρινα θα της τραβουσα σφαλιαρα, δεν ξερω ειμαι λιγο υπερβολικος?

Τι συμπερασμα θα πρεπει να βγαλω μετα απο κατι τετοιο?
1)Πω πω η κοπελα ειναι μαεστρος, παιρνει πιπα και με τσιχλα στο στομα
2)Η κοπελα ηθελε να εχει καθαρη αναπνοη και στο δωματιο ξεχασε να την βγαλει ή δεν ηθελε να την βγαλει μπροστα μου.
3)Με εχει σιγουρο πελατη επομενως αδιαφόρησε αν θα με πειραξει ή οχι , αφου θα ξαναπαω
4)Δεν αδιαφορησε, απλα μετα απο 3 μηνες απεκτησε οικειότητα μαζι μου επομενως και να μασησει και καμια τσιχλιτσα δεν εγινε τιποτα, μαλλον υπέθεσε οτι δεν θα το παρεξηγησω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.377
Πόντοι
25.467
Αυτο που μου αναψε τα λαμπακια οπως προειπα ειναι η τσιχλα.Αν μου το εκανε γκομενα αυτο ειλικρινα θα της τραβουσα σφαλιαρα, δεν ξερω ειμαι λιγο υπερβολικος?

Δηλαδή αν μάσαγε κάτι άλλο, π.χ.πατσά, θα σας άφηνε αδίαφορο το γεγονός;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.377
Πόντοι
25.467
οχι βεβαια, θα της ελεγα να φερει το πιατο να φαω κι εγω

Δείτε κύριε,

Πιθανόν να είχε διαβάσει στον παρόντα, την σχετική με το ρομαντικό εκ περιτροπής αναμάσημα τσίχλας εξιστόρηση, κάποιου μέλους,  και να ήθελε να διαπιστώσει αν είστε διατεθειμένος να πράξετε το ίδιο.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δείτε κύριε,

Πιθανόν να είχε διαβάσει στον παρόντα, την σχετική με το ρομαντικό εκ περιτροπής αναμάσημα τσίχλας εξιστόρηση κάποιου μέλους,  και να ήθελε να διαπιστώσει αν είστε διατεθειμένος να πράξετε το ίδιο.

:new_shocked: :new_shocked:
η τσιχλα απο το στομα της κυριας βεβαια μπορει να ειναι εμπλουτισμενη και με αλλα θρεπτικα συστατικα  :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.377
Πόντοι
25.467
:new_shocked: :new_shocked:
η τσιχλα απο το στομα της κυριας βεβαια μπορει να ειναι εμπλουτισμενη και με αλλα θρεπτικα συστατικα  :2funny: :2funny:

Φρονώ ότι η κόρη, δεν είχε πρόθεση να θρέψει τον κ. Ιάκωβο, αλλά να διαπιστώσει, το πόσο κοντά έχουν έλθει, συναισθηματικά.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
ρε ανθρωπε τα πολλα λογια είναι φτωχια.
Η κοπελα εκεινη την ωρα δουλευει... Η κανει την δουλεια της η δεν κανει γι αυτην.
Τι χημεια μου λες δεν ξερω. ουτε ο σερβιτόρος γουσταρει τον αγενη, ουτε ο κουρεας τον λιγδιαρη, ουτε η μανικιουριστ την βρωμοποδαρου με τους καλους και τα κοτσια, ουτε ο βοθρατζής τα σκατα και παει λεγοντας... Τι θα κανουμε τωρα;
Και σου ξαναλεω, εχει και το πλεονεκτημα να μην τον παρει η να του πει να μην ξαναπαει.
Καμια δικαιολογια.-

σεβαστή η άποψή σας αγαπητέ. προφανώς υπάρχει διαφορετική οπτική γωνία. Ενίοτε υπάρχει η περίπτωση ένας ή περισσότεροι πελάτες ή εργοδότες να μας κάνουν να σιχαθούμε την δουλειά που αγαπήσαμε. Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί. Εμένα πάντως ναι. Οι παραπάνω υπηρεσίες άλλωστε είναι τυποποιημένες, κάτι που δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Για την ακρίβεια επιζητούμε το ακριβώς αντίθετο, την μη τυποποιημένη υπηρεσία. Αλλά σας κατανοώ απόλυτα, εφόσον η χημεία σας είναι μια άγνωστη λέξη. Άλλωστε στο τέλος της ημέρας ο καθένας πράττει αυτό που του υπαγορεύει το γενετικό του δυναμικό.

Επισκέπτης
σεβαστή η άποψή σας αγαπητέ. προφανώς υπάρχει διαφορετική οπτική γωνία. Ενίοτε υπάρχει η περίπτωση ένας ή περισσότεροι πελάτες ή εργοδότες να μας κάνουν να σιχαθούμε την δουλειά που αγαπήσαμε. Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί. Εμένα πάντως ναι. Οι παραπάνω υπηρεσίες άλλωστε είναι τυποποιημένες, κάτι που δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Για την ακρίβεια επιζητούμε το ακριβώς αντίθετο, την μη τυποποιημένη υπηρεσία. Αλλά σας κατανοώ απόλυτα, εφόσον η χημεία σας είναι μια άγνωστη λέξη. Άλλωστε στο τέλος της ημέρας ο καθένας πράττει αυτό που του υπαγορεύει το γενετικό του δυναμικό.
τι εννοείτε μη τυποποιημενη υπηρεσια; Ολη η ιστορια είναι μια πιπα και 3-4 στασεις... Φυσικα και εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια εσεις το βλέπετε ρομαντικα το θεμα και βλέπετε μια ευαισθητη κοπελιτσα εγω βλεπω μια επαγγελματια που χρεωνει 50€ για 15 λεπτα υπηρεσίας και απαιτω η αποδοση να είναι η μεγιστη δυνατη. Ότι δηλαδή οφειλει να κανει ο κάθε ενας στην δουλεια του, αν πιεζεται η σιχαθηκε την δουλεια της να παει να γινει γραμματεας για 500€ το μηνα.

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
60
Like
7.857
Πόντοι
12.056
καλα ρε μπαγασα, γιατι εφαγες τοσο μεγαλο κολλημα ???
Σκεψου λιγο οτι αυτο ισως δεν σου βγει σε καλο, οταν ανοιγεις θεμα, και μαλιστα ρωτας και τι να κανεις για να της δειξεις ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ (αν ειναι δυνατον δηλαδη) σημαινει οτι οχι απλα εχασες την μπαλα αλλα και το γηπεδο.
Δηλαδη αν το δουμε επαγωγηκα, για μια γκομενα που θα ειχες σε αποκλειστικοτητα τι θα εκανες? Χαρακιρι?
Τσακαλε, για σενα το λεω, ουτε γνωριζομαστε ουτε τιποτα.Εχει το πλεονεκτημα να πας να παιξεις μπαλιτσα απο μια γυναικα που θα τις κανεις πεσιμο και θα κατσει μεχρι, city tour , call girl και στουντιο κοριτσο ... ΚΑΙ απο ολες αυτες τις αμετρητες πιθανοτητες και δυνατοτητες εσυ τρως κολλημα επειδη σου βαλε φρενο μια στουντιατζου. Νομιζω ομως , για να κανω τον ειδικο λιγο, οτι εκει που κολλησες ηταν η GFE κατασταση + η ατακα "καλα να παθεις" γιατι αυτη η ατακα σε εκανε να πιστεψεις ακομα περισσοτερο το ψευτικο GFEσκινικο και σε εκανε να πεις "ωπ κατι νιωθει αυτη..." και ετσι απεκτησες ενοχες.
Το αναλυσαμε πααααααραααα πολυ για μια που το σεξ το εχει για επαγγελμα φιλε. Παρε ενα ΣΚ. Απο παρασκευη μεχρι κυριακη 3 callgirls δυνατα και πιστευω θα ξεκολλησεις στο λεπτο. Σιγα την φλομπα που σε βαζει να σκας για παρτυ της...!

Φιλικα παντα τσακαλε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μάζευε η τσίχλα το τυράκι και κράταγε τη γεύση της για περισσότερη ώρα.

η τσιχλα κραταει και το πουρι απο τα προηγουμενα απλυτα τσουτσουνια τυπε. σε καμια βδομαδα το πουλι του θα ειναι δαλματιας.

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ενδιαφέρουσα η αντίδρασή της. Νομίζω ότι καμία κοπέλα δεν μπορεί να βγάλει τέτοια επιτηδευμένη χημεία. Αν ήταν επιτηδευμένη, απλά δεν θα ήταν χημεία. Άλλωστε γιατί να χάσει έναν πελάτη της; "Ενίοτε" και οι πουτάνες βγάζουν περισσότερο αυθορμητισμό από ότι φανταζόμαστε... Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ενοχλήθηκε πραγματικά γιατί ένιωσε ότι εξαπατήθηκε, ότι ενώ σου έδωσε κάτι παραπάνω από ένα μηχανικό σεξ, εσύ δεν το εκτίμησες και πήγες με μια άλλη. Φυσικά υπάρχει και το εγωιστικό κομμάτι, καθώς ετέθη υπό αμφισβήτηση η γυναικεία θελκτικότητά της. Καμία γυναίκα δεν είναι ανεκτική σε αυτό. Ούτε καν οι "πουτάνες".

Εξαπατηση ενιωσε ή απειλη ? Η συναγωνιστρια ηταν νεοφερμενη στο studio, ομορφουλα ,πιο πιπινι και πιο ψήλη .

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Αφου δε μασησε τη πουτσα σου, ολα καλα... :grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
τι εννοείτε μη τυποποιημενη υπηρεσια; Ολη η ιστορια είναι μια πιπα και 3-4 στασεις... Φυσικα και εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια εσεις το βλέπετε ρομαντικα το θεμα και βλέπετε μια ευαισθητη κοπελιτσα εγω βλεπω μια επαγγελματια που χρεωνει 50€ για 15 λεπτα υπηρεσίας και απαιτω η αποδοση να είναι η μεγιστη δυνατη. Ότι δηλαδή οφειλει να κανει ο κάθε ενας στην δουλεια του, αν πιεζεται η σιχαθηκε την δουλεια της να παει να γινει γραμματεας για 500€ το μηνα.

Ευαίσθητη κοπελίτσα σίγουρα όχι, αλλά ούτε και πλαστική κούκλα. Στα περί απαιτήσεων απόδοσης εφάμιλλης της τιμής, έχω ήδη απαντήσει. Άλλωστε και εσείς κύριε αν θέλατε τυποποιημένη υπηρεσία θα είχατε καταφύγει σε μια πλαστική κούκλα την οποία θα εναλλάσσατε με άλλες πλαστικές κούκλες, μια άλλωστε πολύ οικονομική λύση.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON

η πίπα ήταν με η χωρίς ?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Εξαπατηση ενιωσε ή απειλη ? Η συναγωνιστρια ηταν νεοφερμενη στο studio, ομορφουλα ,πιο πιπινι και πιο ψήλη .

και τα δύο... κοίταξε γνώμη μου είναι να μην το αναλύεις και πολύ. Αν γουστάρεις, πας, της ζητάς συγνώμη και ότι περνάς καλά μαζί της σαν πελάτης. Αν δεις ότι είναι ψυχρή, απλά δεν αγοράζεις ξανά. Αν όμως έχεις κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού σου από μια απλή ερωτική συνεύρεση, τότε μην πας καθόλου γιατί θα την πατήσεις. Το ίδιο ισχύει και από την μεριά τους. Όσες είχαν κάτι παραπάνω, στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την πάτησαν. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.148
Πόντοι
6.825
Μια χαρά αφού δεν σου έκανε και σκηνή πάλι καλά

Επισκέπτης

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON

Δε πρέπει να το τελειώσεις ετσι, αλλα ως εξής:

Να πας στο στούντιο, να ειναι μπροστά η πουτάνα και η τσατσα και να πεις οτι πήγες για να γαμήσεις την τσατσά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom