dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μαλλον μπιγκ μπαμπολ....τι τσιχλα ητανε;
μαλλον μπιγκ μπαμπολ....τι τσιχλα ητανε;
τι τσιχλα ητανε;
εθνικότητα στουντιο-κόριτσου ?
αναμενομενο...εχει παρατηρηθει κ εχει αναφερθει κ απο αλλους οτι πολλες κοπελες του χωρου, λογω ανταγωνισμου,ζηλειας κτλ ,δεν ανεχονται να μην τις προτιμησεις στην βαρδια τους κ να επιλεξεις αλλη κοπελα...σε βαζουν απεναντι μετα...κ εννοειται οτι θα σε γκρινιαξουν + απο υπηρεσιες θα φας ''κρυο πιατο''...
αν εχει 20 πελατες σαν εσενα και δεν παει κανεις σιγουρα σε λιγοτερο απο 2μηνοΕιναι μονιμη βλαβη?? ή σε κανενα 2μηνο θα της περασει?
αν εχει 20 πελατες σαν εσενα και δεν παει κανεις σιγουρα σε λιγοτερο απο 2μηνο
> iponoeitai kati kirie? exw thema apo mikros. den benoun trena !
μπαίνω χωρίς καμία διάθεση και μου φτιάχνετε το κέφι, να 'στε καλά.
καλά τον κώλο σου, γιατί τον ξυρίζεις; είσαι μετροσέξουαλ;
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.
Εκφραστειτε ελευθερα
Troll Mode ON
εαν ειχε το στοιχειωδη μυαλο οταν πηγαινες την επομενη φορα θα επρεπε να δωσει ρεσιταλ.κανοντας εσυ την συγκριση θα την εβρισκες καλυτερη....εσυ θα περνουσες καλα και αυτη θα ειχε εναν ευχαριστημενο πελατη.....αλλα
εαν ειχε το στοιχειωδη μυαλο οταν πηγαινες την επομενη φορα θα επρεπε να δωσει ρεσιταλ.κανοντας εσυ την συγκριση θα την εβρισκες καλυτερη....εσυ θα περνουσες καλα και αυτη θα ειχε εναν ευχαριστημενο πελατη.....αλλα
ενδιαφέρουσα η αντίδρασή της. Νομίζω ότι καμία κοπέλα δεν μπορεί να βγάλει τέτοια επιτηδευμένη χημεία. Αν ήταν επιτηδευμένη, απλά δεν θα ήταν χημεία. Άλλωστε γιατί να χάσει έναν πελάτη της; "Ενίοτε" και οι πουτάνες βγάζουν περισσότερο αυθορμητισμό από ότι φανταζόμαστε... Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ενοχλήθηκε πραγματικά γιατί ένιωσε ότι εξαπατήθηκε, ότι ενώ σου έδωσε κάτι παραπάνω από ένα μηχανικό σεξ, εσύ δεν το εκτίμησες και πήγες με μια άλλη. Φυσικά υπάρχει και το εγωιστικό κομμάτι, καθώς ετέθη υπό αμφισβήτηση η γυναικεία θελκτικότητά της. Καμία γυναίκα δεν είναι ανεκτική σε αυτό. Ούτε καν οι "πουτάνες".
περιμενω βαθυστοχαστη προσσεγγιση..επιδερμική προσέγγιση...
Λέγε όνομα τύπε για να γλιτώσει κόσμος.
ενδιαφερουσα τοποθετηση...ενδιαφέρουσα η αντίδρασή της. Νομίζω ότι καμία κοπέλα δεν μπορεί να βγάλει τέτοια επιτηδευμένη χημεία. Αν ήταν επιτηδευμένη, απλά δεν θα ήταν χημεία. Άλλωστε γιατί να χάσει έναν πελάτη της; "Ενίοτε" και οι πουτάνες βγάζουν περισσότερο αυθορμητισμό από ότι φανταζόμαστε... Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ενοχλήθηκε πραγματικά γιατί ένιωσε ότι εξαπατήθηκε, ότι ενώ σου έδωσε κάτι παραπάνω από ένα μηχανικό σεξ, εσύ δεν το εκτίμησες και πήγες με μια άλλη. Φυσικά υπάρχει και το εγωιστικό κομμάτι, καθώς ετέθη υπό αμφισβήτηση η γυναικεία θελκτικότητά της. Καμία γυναίκα δεν είναι ανεκτική σε αυτό. Ούτε καν οι "πουτάνες".
δεν ξερω μαν...Ειναι μονιμη βλαβη?? ή σε κανενα 2μηνο θα της περασει?
Σώζεται??
Όχι. Μαλακιστίρι είναι. Άμα κάνει κόνξες γκόμενας νά τίς κάνει εκεί πού δέν τήν πληρώνουν. Έκτός άν σού είχε καθιερώσει τίποτα τσάμπα έξτρα ώς τακτικού της καί τά χάνεις, δέν είναι νά τό ψάχνεις άλλο. Σέ περίπτωση σού έδεινε + πακέτο προσφοράς μονιμά κρυφά από τό ζιγαμά έχει δίκιο πού σέ κάνει ξού αφού τήν έκλασες live μπροστα σε ανταγωνιστικό κοινό.
Σώζεται??