Μπορείς να του προτείνεις, να ντυθεί με δέρμα βουβαλιού, να μπει με ρόπαλο στο στούντιο και μόλις την αντικρίσει να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την σύρει μέσα στο δωμάτιο σαν άλλος αρχέγονος θηρευτής με το ρόπαλο στο ώμο.
Νομίζω δεν ήμουν σαφής κύριοι... προς αμοιβαίον όφελος όλων μας, κατανοήστε το εξής : "αν τη σεβαστείς, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σε σεβαστεί και αυτή. Αν δεν την σεβαστείς, δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να σεβαστεί τα λεφτά σου".
Κύριοι υπάρχει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της κοινωνικής δραστηριότητας που είμαστε διατεθειμένοι ή αναγκασμένοι να πληρώσουμε και απαιτούμε ανάλογη ποιότητα. Αν η ποιότητα είναι κατώτερη του αντιτίμου που καταβάλλαμε, τότε η οργή μας είναι κατανοητή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά έχει και μια σημαντική διαφοροποίηση και ιδιομορφία. Η ποιότητα της υπηρεσίας ελάχιστα καθορίζεται από το ύψος του αντιτίμου που θα καταβάλλουμε και σε συντριπτικό συντελεστή βαρύτητας από τα ακόλουθα:
- Δική σου, δική της εμφάνιση (σωματότυποι, πρόσωπα)
- Χροιά φωνής, μυρωδιές σωμάτων, καθαριότητα
- Τρόποι αγγίγματος και βλέμματα
- Στάσεις σωμάτων
- Τεχνοτροπίες χεριών, χειλιών και γλωσσών εκατέρωθεν
- Αρμονική συναρμογή γεννητικών οργάνων
- Αρμονική συναρμογή ψυχικών ιδιοσυγκρασιών
- Φυσική κατάσταση, σωματική ευλιγισία και επιδεξιότητα, ανατομικές ιδιαιτερότητες που καλύπτονται από αντίστοιχες ανατομικές ιδιαιτερότητες
- και το κυριότερο, πόσους μαλάκες έχει συναντήσει πριν από σένα την συγκεκριμένη μέρα
και πολλά ακόμα που συνθέτουν αυτό που αποκαλούμε χημεία (εξαιρουμένου του τελευταίου παράγοντα). Όσο και να απαιτείτε να εισπράξετε εφάμιλλη υπηρεσία του αντιτίμου που καταβάλλατε και όσο και αν το θέλει και η κοπέλα (που υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να μην το θέλει, όπως εδώ
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:11380/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:11380/[/url]), αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αν τα προαναφερόμενα δεν συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους. Αν λοιπόν η κοπέλα δεν θέλει λόγω εγγενούς αθλιότητας ή δεν μπορεί λόγω μειωμένης ή ανύπαρκτης χημείας να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, τότε αποχωρούμε αξιοπρεπώς, αντι να απαιτούμε σαν κατίνες γιατί έχουμε πληρώσει, και φυσικά δεν αγοράζουμε ξανά το ίδιο προϊόν, ποτέ ξανά.
Αν πάλι η εκάστοτε κοπέλα προορίζεται σαν κυματοθραύστης επιθετικών συμπεριφορών εμφορούμενων από προσωπικά μας συμπλέγματα κατωτερότητας, τότε απλά δεν θα έχουμε καμία τύχη.
Και κάτι τελευταίο. Όλα αυτά τα είπα από προσωπικό συμφέρον, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω κοπέλες να μου κάνουν περιγραφές από συμπλεγματικούς ανθρώπους με περίεργες συμπεριφορές οι οποίες έχουν επηρεάσει και την δική τους συμπεριφορά. Γιατί όσο αξιοπρεπής και ανθρώπινος να είσαι, αν πριν είχε ένα κακό ραντεβού, τότε απλά έχασες... Δυστυχώς η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες, ανεξάρτητους από το χρηματικό αντίτιμο. Πριν απαιτήσουμε, ας κοιταχτούμε και λίγο στον καθρέπτη (και σε φραγκοδίφραγκα --> αυτοκριτική). Ευτυχώς υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται μόνο με το χρήμα...
Η χημεία δεν αγοράζεται με χρήμα και αυτό νοείται ως πλεονέκτημα, τουλάχιστον από εμένα.