Νέα

Μου εκανε πιπα μασωντας τσιχλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
περιμενω βαθυστοχαστη προσσεγγιση..

Κύριε νομίζω ότι νιώσατε θιγμένος από το σχόλιό μου. Δεν ήταν στις προθέσεις μου. Άλλο ήθελα να υπογραμμίσω, που ίσως να καταλάβετε στην απάντηση στο σχόλιο του κυρίου obiwan.

Όχι. Μαλακιστίρι είναι. Άμα κάνει κόνξες γκόμενας νά τίς κάνει εκεί πού δέν τήν πληρώνουν. Έκτός άν σού είχε καθιερώσει τίποτα τσάμπα έξτρα ώς τακτικού της καί τά χάνεις, δέν είναι νά τό ψάχνεις άλλο. Σέ περίπτωση σού έδεινε + πακέτο προσφοράς μονιμά κρυφά από τό ζιγαμά έχει δίκιο πού σέ κάνει ξού αφού τήν έκλασες live μπροστα σε ανταγωνιστικό κοινό.

Αν της συμπεριφερθείς σαν πουτάνα σε ρόλο σπερματοδοχείου, τότε θα λειτουργήσει ως ακριβώς αυτό. Αν την αντιμετωπίσεις πιο ανθρώπινα, τότε έχεις μια πιθανότητα να περάσεις καλά, αλλά αν κάνεις το πρώτο, τότε δεν έχεις ούτε μια πιθανότητα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.915
Πόντοι
216
Εγώ στην θέση σου θα της έλεγα ότι αν πάει με άλλους δεν θα ξαναπάς μαζί της,γιατί έχεις αρχή να μην πηγαίνεις με πουτάνες χαχα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.414
Πόντοι
786
@macloud

Δέν είναι υποτιμητική συμπεριφορά νά ζητάς τήν ελευθερία τής επιλογής σέ μία αγοραία σχέση. Αντιθέτως υποτιμητικά φέρεται ό επαγγελματίας πού δέν σέβεται τόν σταθερό μάλιστα πελάτη κάνοντας του ψυχολογικό πόλεμο.

Επισκέπτης
Φυσικά και σώζεται, αν της πεις ότι έκανες μαλακία που πήγες με την άλλη, αντί να γελάς και την ευχαριστήσεις για το κάτι παραπάνω που έδωσε σε σένα, τότε ναι... πιστεύω ότι θα την μαλακώσεις και σιγά, σιγά... θα σου δοθεί πάλι... δεν υπογράφω και συμβόλαιο βέβαια... οι γυναίκες είναι πολύ απρόβλεπτα πλάσματα. Αλλά εσύ κάνε την προσπάθεια... από τα λεγόμενά σου, φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο. Εσύ θα βρεις τον τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το νιώθεις πραγματικά αυτό που θα πεις. Άλλωστε δεν έχει σημασία τι θα πεις, αλλά κυρίως η γλώσσα του σώματός σου. Οι γυναίκες λειτουργούν πολύ με το ένστικτο. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις, ότι και τα πιο μαυλιστικά λόγια να της πεις, αν κοιτάς το ταβάνι, δεν θα είσαι και πολύ πειστικός.
αν παει με λουλούδια και μονοπετρο θα είναι καλυτερα κυριε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το κανατε θεμα....Απλα το κοριτσι ειχε φαει λιγο πριν, γαλεο σκορδαλια και για να μην μυριζει....

Επισκέπτης
@macloud

Δέν είναι υποτιμητική συμπεριφορά νά ζητάς τήν ελευθερία τής επιλογής σέ μία αγοραία σχέση. Αντιθέτως υποτιμητικά φέρεται ό επαγγελματίας πού δέν σέβεται τόν σταθερό μάλιστα πελάτη κάνοντας του ψυχολογικό πόλεμο.
Το επαγγελμα τις ιεροδουλου είναι παροχη υπηρεσιων.
Αρα οφειλει να παρεχει τις υπηρεσίες της καλα. Αν δεν γουσταρει να του πει δεν θελω τα λεφτα σου και σε παρακαλω μην ξαναρθεις... Τα αλλα με τις τσίχλες και τις ξεπετες δεν τα συζητω. ροχαλα και γεια σου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το να δινεις 30-40 ευρω σε καθε επισκεψη ειναι πλεον πολλα λεφτα για αρκετους εδω μεσα....περα απο το σεξ θελεις να περασεις και λιγο ευχαριστα....εγω προσωπικα δεν θα ανεχομουν αυτη την συμπεριφορα.....ολοι λιγο πολυ εχουμε φαει κολληματα με στουντιοκοριτσα η εσκορτ....εφοσον μπαινει το χρημα στην μεση πρεπει ναπαρεχει τις υπηρεσιες που πληρωνεται....απο εκει και περα αν γουσταρει τον πελατη τοτε πραττει ανααλογα...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.414
Πόντοι
786
Το επαγγελμα τις ιεροδουλου είναι παροχη υπηρεσιων.
Αρα οφειλει να παρεχει τις υπηρεσίες της καλα. Αν δεν γουσταρει να του πει δεν θελω τα λεφτα σου και σε παρακαλω μην ξαναρθεις... Τα αλλα με τις τσίχλες και τις ξεπετες δεν τα συζητω. ροχαλα και γεια σου

+1

Όχι απλά γειά σου αλλά ό ίδιος ο Geiasou πρέπει νά γίνεσαι σέ τετοια θέματα. Άλλη ποθτανα για γκωνλικον ερωτα μαβββρη μορφωμενηθ φαραθ φτηνη που να μην μενει απο μπαταριεθ. :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.

Τύπε υπάρχουν και χειρότερα, τι να σου λέω, τις προάλλες η τύπισσα μου τον έφτυνε συνέχεια, μπουκωνόταν, με κοίταζε στα μάτια, ξεμπουκωνόταν, τον έφτυνε και άντε πάλι από την αρχή,  μιλάμε για πολύ φτύσιμο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύπε υπάρχουν και χειρότερα, τι να σου λέω, τις προάλλες η τύπισσα μου τον έφτυνε συνέχεια, μπουκωνόταν, με κοίταζε στα μάτια, ξεμπουκωνόταν, τον έφτυνε και άντε πάλι από την αρχή,  μιλάμε για πολύ φτύσιμο.

τυπε δεν στον εφτυνε, εβρεχε  :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κανω μια γενικη παραθεση για ολα οσα εχουν γραφτει εδω,
μιλαμε ''μαλακες''(καλοπροαιρετα το λεω το μαλακες) ,δεν παιζεστε ειχα μια δυσκολη μερα,και απο την ωρα που μπηκα σε αυτο το θρεντ εχω λιωσει στα γελια :grin:
Τα σεβη μου ;)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
αν παει με λουλούδια και μονοπετρο θα είναι καλυτερα κυριε...

Μπορείς να του προτείνεις, να ντυθεί με δέρμα βουβαλιού, να μπει με ρόπαλο στο στούντιο και μόλις την αντικρίσει να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την σύρει μέσα στο δωμάτιο σαν άλλος αρχέγονος θηρευτής με το ρόπαλο στο ώμο.

Νομίζω δεν ήμουν σαφής κύριοι... προς αμοιβαίον όφελος όλων μας, κατανοήστε το εξής : "αν τη σεβαστείς, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σε σεβαστεί και αυτή. Αν δεν την σεβαστείς, δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να σεβαστεί τα λεφτά σου".
Κύριοι υπάρχει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της κοινωνικής δραστηριότητας που είμαστε διατεθειμένοι ή αναγκασμένοι να πληρώσουμε και απαιτούμε ανάλογη ποιότητα. Αν η ποιότητα είναι κατώτερη του αντιτίμου που καταβάλλαμε, τότε η οργή μας είναι κατανοητή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά έχει και μια σημαντική διαφοροποίηση και ιδιομορφία. Η ποιότητα της υπηρεσίας ελάχιστα καθορίζεται από το ύψος του αντιτίμου που θα καταβάλλουμε και σε συντριπτικό συντελεστή βαρύτητας από τα ακόλουθα:
- Δική σου, δική της εμφάνιση (σωματότυποι, πρόσωπα)
- Χροιά φωνής, μυρωδιές σωμάτων, καθαριότητα
- Τρόποι αγγίγματος και βλέμματα
- Στάσεις σωμάτων
- Τεχνοτροπίες χεριών, χειλιών και γλωσσών εκατέρωθεν
- Αρμονική συναρμογή γεννητικών οργάνων
- Αρμονική συναρμογή ψυχικών ιδιοσυγκρασιών
- Φυσική κατάσταση, σωματική ευλιγισία και επιδεξιότητα, ανατομικές ιδιαιτερότητες που καλύπτονται από αντίστοιχες ανατομικές ιδιαιτερότητες
- και το κυριότερο, πόσους μαλάκες έχει συναντήσει πριν από σένα την συγκεκριμένη μέρα
και πολλά ακόμα που συνθέτουν αυτό που αποκαλούμε χημεία (εξαιρουμένου του τελευταίου παράγοντα). Όσο και να απαιτείτε να εισπράξετε εφάμιλλη υπηρεσία του αντιτίμου που καταβάλλατε και όσο και αν το θέλει και η κοπέλα (που υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να μην το θέλει, όπως εδώ www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:11380/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:11380/[/url]), αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αν τα προαναφερόμενα δεν συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους. Αν λοιπόν η κοπέλα δεν θέλει λόγω εγγενούς αθλιότητας ή δεν μπορεί λόγω μειωμένης ή ανύπαρκτης χημείας να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, τότε αποχωρούμε αξιοπρεπώς, αντι να απαιτούμε σαν κατίνες γιατί έχουμε πληρώσει, και φυσικά δεν αγοράζουμε ξανά το ίδιο προϊόν, ποτέ ξανά.
Αν πάλι η εκάστοτε κοπέλα προορίζεται σαν κυματοθραύστης επιθετικών συμπεριφορών εμφορούμενων από προσωπικά μας συμπλέγματα κατωτερότητας, τότε απλά δεν θα έχουμε καμία τύχη.
Και κάτι τελευταίο. Όλα αυτά τα είπα από προσωπικό συμφέρον, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω κοπέλες να μου κάνουν περιγραφές από συμπλεγματικούς ανθρώπους με περίεργες συμπεριφορές οι οποίες έχουν επηρεάσει και την δική τους συμπεριφορά. Γιατί όσο αξιοπρεπής και ανθρώπινος να είσαι, αν πριν είχε ένα κακό ραντεβού, τότε απλά έχασες... Δυστυχώς η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες, ανεξάρτητους από το χρηματικό αντίτιμο. Πριν απαιτήσουμε, ας κοιταχτούμε και λίγο στον καθρέπτη (και σε φραγκοδίφραγκα --> αυτοκριτική). Ευτυχώς υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται μόνο με το χρήμα...
Η χημεία δεν αγοράζεται με χρήμα και αυτό νοείται ως πλεονέκτημα, τουλάχιστον από εμένα.

Επισκέπτης
Μπορείς να του προτείνεις, να ντυθεί με δέρμα βουβαλιού, να μπει με ρόπαλο στο στούντιο και μόλις την αντικρίσει να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την σύρει μέσα στο δωμάτιο σαν άλλος αρχέγονος θηρευτής με το ρόπαλο στο ώμο.

Νομίζω δεν ήμουν σαφής κύριοι... προς αμοιβαίον όφελος όλων μας, κατανοήστε το εξής : "αν τη σεβαστείς, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σε σεβαστεί και αυτή. Αν δεν την σεβαστείς, δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να σεβαστεί τα λεφτά σου".
Κύριοι υπάρχει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της κοινωνικής δραστηριότητας που είμαστε διατεθειμένοι ή αναγκασμένοι να πληρώσουμε και απαιτούμε ανάλογη ποιότητα. Αν η ποιότητα είναι κατώτερη του αντιτίμου που καταβάλλαμε, τότε η οργή μας είναι κατανοητή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά έχει και μια σημαντική διαφοροποίηση και ιδιομορφία. Η ποιότητα της υπηρεσίας ελάχιστα καθορίζεται από το ύψος του αντιτίμου που θα καταβάλλουμε και σε συντριπτικό συντελεστή βαρύτητας από τα ακόλουθα:
- Δική σου, δική της εμφάνιση (σωματότυποι, πρόσωπα)
- Χροιά φωνής, μυρωδιές σωμάτων, καθαριότητα
- Τρόποι αγγίγματος και βλέμματα
- Στάσεις σωμάτων
- Τεχνοτροπίες χεριών, χειλιών και γλωσσών εκατέρωθεν
- Αρμονική συναρμογή γεννητικών οργάνων
- Αρμονική συναρμογή ψυχικών ιδιοσυγκρασιών
- Φυσική κατάσταση, σωματική ευλιγισία και επιδεξιότητα, ανατομικές ιδιαιτερότητες που καλύπτονται από αντίστοιχες ανατομικές ιδιαιτερότητες
- και το κυριότερο, πόσους μαλάκες έχει συναντήσει πριν από σένα την συγκεκριμένη μέρα
και πολλά ακόμα που συνθέτουν αυτό που αποκαλούμε χημεία (εξαιρουμένου του τελευταίου παράγοντα). Όσο και να απαιτείτε να εισπράξετε εφάμιλλη υπηρεσία του αντιτίμου που καταβάλλατε και όσο και αν το θέλει και η κοπέλα (που υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να μην το θέλει, όπως εδώ www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:11380/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:11380/[/url]), αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αν τα προαναφερόμενα δεν συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους. Αν λοιπόν η κοπέλα δεν θέλει λόγω εγγενούς αθλιότητας ή δεν μπορεί λόγω μειωμένης ή ανύπαρκτης χημείας να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, τότε αποχωρούμε αξιοπρεπώς, αντι να απαιτούμε σαν κατίνες γιατί έχουμε πληρώσει, και φυσικά δεν αγοράζουμε ξανά το ίδιο προϊόν, ποτέ ξανά.
Αν πάλι η εκάστοτε κοπέλα προορίζεται σαν κυματοθραύστης επιθετικών συμπεριφορών εμφορούμενων από προσωπικά μας συμπλέγματα κατωτερότητας, τότε απλά δεν θα έχουμε καμία τύχη.
Και κάτι τελευταίο. Όλα αυτά τα είπα από προσωπικό συμφέρον, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω κοπέλες να μου κάνουν περιγραφές από συμπλεγματικούς ανθρώπους με περίεργες συμπεριφορές οι οποίες έχουν επηρεάσει και την δική τους συμπεριφορά. Γιατί όσο αξιοπρεπής και ανθρώπινος να είσαι, αν πριν είχε ένα κακό ραντεβού, τότε απλά έχασες... Δυστυχώς η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες, ανεξάρτητους από το χρηματικό αντίτιμο. Πριν απαιτήσουμε, ας κοιταχτούμε και λίγο στον καθρέπτη (και σε φραγκοδίφραγκα --> αυτοκριτική). Ευτυχώς υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται μόνο με το χρήμα...
Η χημεία δεν αγοράζεται με χρήμα και αυτό νοείται ως πλεονέκτημα, τουλάχιστον από εμένα.
ρε ανθρωπε τα πολλα λογια είναι φτωχια.
Η κοπελα εκεινη την ωρα δουλευει... Η κανει την δουλεια της η δεν κανει γι αυτην.
Τι χημεια μου λες δεν ξερω. ουτε ο σερβιτόρος γουσταρει τον αγενη, ουτε ο κουρεας τον λιγδιαρη, ουτε η μανικιουριστ την βρωμοποδαρου με τους καλους και τα κοτσια, ουτε ο βοθρατζής τα σκατα και παει λεγοντας... Τι θα κανουμε τωρα;
Και σου ξαναλεω, εχει και το πλεονεκτημα να μην τον παρει η να του πει να μην ξαναπαει.
Καμια δικαιολογια.-

thess_manos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON

Τύπε μη μασάς, ακόμη υπάρχει χημεία μεταξύ σας...Μόνος σου το είπες
"Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE"
...και όπως σε κάθε σχέση, έτσι έγινε κι εδώ, όταν η "γκόμενα" σου σε είδε να κοιτάς κάποια άλλη ή και να φλερτάρεις...Ψυχρολούσιμο...

Απλά βρές τρόπο να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη της και θα περνάς το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα, μαζί της όπως παλιά. Εγώ θα της μιλούσα στα ίσα, αλλά προσοχή στην επιλογή των λέξεων!
Got it ?  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom