Νέα

Μου εκανε πιπα μασωντας τσιχλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάζευε η τσίχλα το τυράκι και κράταγε τη γεύση της για περισσότερη ώρα.

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τι να ζηλεψει?
Μαλλον υπέθεσε οτι την βαρεθηκα και ψαχνω αντικαταστάτρια, επομενως δεν την ενδιαφερει πλεον να με ικανοποιησει 100% για να με κανει να ξαναπαω.
Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση.Αντε να δω ποσες ξεπετες θα φαω μεχρι να βρω κατι αξιολογο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
παιδια παλια σε μια πουτανα την γαμουσα και διαβαζε γυναικειο περιοδικο :grin: Τις λεω να σε κανω μια ερωτηση με λεει ναι τις λεω αν κανω ολοκληρος βουτια στο μουνη σου θα καταλαβεις κατι? :2funny: :2funny: και γελασε και αυτη :grin: ενταξει για κανα λεπτο διαβασε το περιοδικο μετα ηταν κυρια στην δουλεια α μασουσε και τσιχλα :grin: :grin:

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παιδια παλια σε μια πουτανα την γαμουσα και διαβαζε γυναικειο περιοδικο :grin: Τις λεω να σε κανω μια ερωτηση με λεει ναι τις λεω αν κανω ολοκληρος βουτια στο μουνη σου θα καταλαβεις κατι? :2funny: :2funny: και γελασε και αυτη :grin: ενταξει για κανα λεπτο διαβασε το περιοδικο μετα ηταν κυρια στην δουλεια α μασουσε και τσιχλα :grin: :grin:
EMENA MIA FORA EKEI P TI PIDOUSA M VALE DAXTILO. ALITHIA. K EPEIDI AYTA DE TA GUSTARW TIN EKLASA K EGINE TO DAXTILO TIS MAURO XAXAXAXAXA

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Χθες βιωσα μια τρομερη σεξουαλικη εμπειρια.Το αγαπημενο μου στουντιο-κοριτσο μου ηρθε στο δωματιο μασωντας τσιχλα.
Με την συγκεκριμενη ειχαμε τρομερη χημεια.Ηταν η  μοναδικη μου επιλογη μου καθε εβδομαδα απο τον Σεπτέμβρη και μετα .100% GFE, ευδιαθετη ,πεντακαθαρη, κτλ κτλ.
Η χημεια τελειωσε οταν με ειδε σε μια επισκεψη μου πριν 2 εβδομαδες να επιλεγω συναγωνίστρια της.
Στο δωματιο στην 1η ευκαιρια μου την ειπε που δεν την προτιμησα εκεινη την βραδια ενω η αποδοση και το service της επεσαν κατακορυφα.Αυτην που ποτε δεν βιαζονταν στο 5λεπτο μου αρχισε ''ελα χυσε με στο μουνακι''τα βαθια γλωσσοφιλα γινανε πεταχτα φιλια, και μετα το τελος αγκαλιτσες το μπουλο, τα εσωρουχα ανα χειρας και εξω απο το δωματιο.
Η επομενη συναντηση ηταν ακομη χειροτερη, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, και η κορυφωση ηταν χθες που ηταν ψακαστε  σκουπιστε τελειωσατε+ τσιχλα στο στομα την οποια δεν εβγαλε ουτε κατα την διαρκεια της πιπας.
Φουσκες δεν εκανε παντως,μαλλόν θα σκεφτηκε να μην το παραχεσει και να το αφησει για την επομενη φορα.
Επομενως η αναζητηση νεου GFE studioκοριτσου ξεκιναει παλι απο την αρχη.Περαστικα μου.

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON
αναμενομενο...εχει παρατηρηθει κ εχει αναφερθει κ απο αλλους οτι πολλες κοπελες του χωρου, λογω ανταγωνισμου,ζηλειας κτλ ,δεν ανεχονται να μην τις προτιμησεις στην βαρδια τους κ να επιλεξεις αλλη κοπελα...σε βαζουν απεναντι μετα...κ εννοειται οτι θα σε γκρινιαξουν + απο υπηρεσιες θα φας ''κρυο πιατο''...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.012
Πόντοι
96

Εκφραστειτε ελευθερα

Troll Mode ON

εθνικότητα στουντιο-κόριτσου ?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
το καλυτερο ολων ειναι πιπα ενω ειναι μπουκομενη με κοκα-κολα ... δεν κανω πλακα οσο μπουκωνει με το ανθρακικο ειναι μεγαλη καυλα !!!

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
me rwtise.katalave oti ksirizw to kolo m . k m leei 8elw poli na kanw kati e kai gw lew kado. k me ti mia m vale 2 daxtila

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.371
Πόντοι
25.467
το καλυτερο ολων ειναι πιπα ενω ειναι μπουκομενη με κοκα-κολα ... δεν κανω πλακα οσο μπουκωνει με το ανθρακικο ειναι μεγαλη καυλα !!!

Το καλύτερο όλων είναι να κάνει πίπα μπουκωμένη με κόκα σκέτη... αν με εννοείτε...  ;)

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
τι τσιχλα ητανε; :huh:

Stories