Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κανονικοτατα.Προ 10ημερου επισκεψη.Δεν περασα και ασχημα...Κριτικη δεν εγραψα λογω φορτου εργασιας.
Μάλιστα οταν μια Ρωσιδουλα (Μίνα?)μου έλεγε με σπαστα ελληνικα για το σκηνικο, νόμισα οτι έλεγε για τα ποτά!!!και έλεγα ...ξέρω,ξέρω!!!

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Κανονικοτατα.Προ 10ημερου επισκεψη.Δεν περασα και ασχημα...Κριτικη δεν εγραψα λογω φορτου εργασιας.
Μάλιστα οταν μια Ρωσιδουλα (Μίνα?)μου έλεγε με σπαστα ελληνικα για το σκηνικο, νόμισα οτι έλεγε για τα ποτά!!!και έλεγα ...ξέρω,ξέρω!!!

thanx for the info man...από ροστερ κανονικά, ή υπάρχουν απώλειες..?

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νινα αγαπη μου ρωσσιδα σε λατρευω, θελω να σε παντρευτω να παμε στην ρωσσιααααα!

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ποια ειναι η Νινα ? για πες, πηγές πρόσφατα Μουσσες ? έχει έρθει τίποτα καλό η παρακμή ακόμα ?

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
Ξέρει κανεις η αντζυ το υπερλαμπρο αστέρι που δούλευε πριν αρκετό καιρό αν ειναι κάπου η σταμάτησε;

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ποια ειναι η Νινα ? για πες, πηγές πρόσφατα Μουσσες ? έχει έρθει τίποτα καλό η παρακμή ακόμα ?

Η νινα ειναι ενα τελειο αστερι με ωραιο σωμα , βυζαρες νουμερο 4, κωλαρα , ξανθια, και το σημαντικοτερο ρωσσιδα. Τωρα οσο για το παρακμη που λες, απο πια αποψη το λες? ποτε δεν θεωρησα το μαγαζι παρακμη.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
ποιεσ μερεσ ρε μαγκες?
μονο κυριακη  και δευτερα η και αλλεσ ισχυει αυτη η προσφορα?

Πριν καμιά βδομάδα που είχα περάσει μου είχαν πει ότι η προσφορά πλέον ισχύει καθημερινές (πλην Παρασκευής) κ Κυριακή...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Απιστευτο μωρο..μαλλον εχει σταματησει ομως..δεν νομιζω ο παιδι θαυμας να λεει αυτη.εγω την θυμαμαι εποχη 2005-2006...

Και εγώ αυτό ξέρω.....είχε τυλίξει έναν φραγκάτο εργολάβο!!!!
Αλλά μέχρι και το 2009 δούλευε αλλά πιο περιστασιακά!!!!!

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι αντζυ και τι πρασινα αλογα. Μονο ΝΙΝΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom