You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mousses Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 267K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μυριζομαι ερωτα?ετοιμο το casheraki για αυριο, και πανω που ειπα τα κοβω ολα αυτα... εμφανιστηκε αυτη!~ ;/
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
η σιμον ειναι αυτη που λεςΗ Ντενίζ είναι μια μελαχρινή Ρουμάνα που ήταν και παλιά ή καμία σχέση; Άκουγε και στο όνομα Νικόλ, αν θυμάμαι καλά...
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μυριζομαι ερωτα?
πιο πολυ ενθουασιασμο θα το λεγα.. ξερωγω
η σιμον ειναι αυτη που λες
Όταν λέω παλιά, μιλάω για 2006-2008. Είναι κάμποσα χρόνια πίσω. Μελαχρινή Ρουμάνα με σχετικά μεγάλη μύτη, 35άρα και βάλε πρέπει να είναι τώρα, σιλικονάτο στήθος, ωραίο κώλο; Ρωτάω λεπτομέρεια, γιατί είχε εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό από τα μαγαζιά, είχα κάνει και σχετικό ποστ στο lost strippers. Ταιριάζει η περιγραφή αυτή με την Σιμόν που λες;
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λουιζα μου σαγαπω και θελω να σε παντρευτωωω
caenus
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αδελφε παντρεψου και εμεις ολοι κουμπάροι !!!
caenus
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Σαν κουμπαροι θα περιποιηθουμε τις φίλες της Λουιζας φυσικά!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αυτη ειναι...η σιμον πρωην νικολ...παλια καραβανα...Όταν λέω παλιά, μιλάω για 2006-2008. Είναι κάμποσα χρόνια πίσω. Μελαχρινή Ρουμάνα με σχετικά μεγάλη μύτη, 35άρα και βάλε πρέπει να είναι τώρα, σιλικονάτο στήθος, ωραίο κώλο; Ρωτάω λεπτομέρεια, γιατί είχε εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό από τα μαγαζιά, είχα κάνει και σχετικό ποστ στο lost strippers. Ταιριάζει η περιγραφή αυτή με την Σιμόν που λες;
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα αγαπητοί σωληνολάγνοι,μία μίνι-έστω και ολίγον ετεροχρονισμένη -ενημέρωση απο το εν λόγω χαμαιτυπείον,το οποίον και επισκέφθην την Δευτέρα του Πάσχα.Προς πληροφόρηση,η προσφορά των 5e ισχύει μόνον που προστίθεται +10% λόγω του δώρου του Πάσχα-όπως μ είπε ένας εκ των σερβιτόρων του μαγαζιού- και συνεπώς έχουμε και λέμε:6e(μήπως όμως 5+(0.10*5)=5.5e????) ο απλός χορός κ το τυχόν δεύτερο ποτό που θα πάρετε,12e(και πάλι 10+(0.10*10)=11e,φανερά δηλαδή υποβιβάζουν την νοημοσύνη και ταις γνώσεις μας στα μαθηματικά) το "διπλό" γυναικείο ποτό.Γενικά υπήρχε αρκετός κόσμος,ο οποίος όμως έφθινε με την πάροδο του χρόνου,και η ατμόσφαιρα θύμιζε Σάββατο βράδυ ή καθημερινές παλαιότερων-ένδοξων εποχών.Ο χορός στην πίστα μάλλον αδιάφορος,ενώ η εύρεση πάρκινγκ ως συνήθως κατέστη ολίγον τι προβληματική....α,και μην παραγγείλετε ποτέ σας βότκα με λεμόνι διότι θα υποφέρετε από τις καούρες(τι διάολο,κάνα άγουρο νεράντζι στίψανε στο ποτό μου? >).Κοντά στις 20+ σωληνοκόρες,από τις οποίες θα γράψω λίγα λόγια για μερικές.Έχουμε και λέμε:
Ντάνα
Ξανθιά,μετρίου αναστήματος,με μικρό στήθος,αδιάφορο πρόσωπο με λεπτό κορμί δίχως καμπύλες.
Κλαούντια
Θαρρώ πως πρόκειται για Ρωσίδα,μελαχρινή,με ωραία μάτια,καλό σώμα για τους λάτρεις των Milf.Κατά τ'άλλα ξηγημένη τύπισσα για κάνα ποτάκι θα πρότεινα εγώ.
Χριστίνα
Ξανθιά Ρωσίδα με τούμπανο-γυμνασμένο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Νομίζω πως το πραγματικό της όνομα είναι Ρωξάνα.
Μικαέλα
Κοντούλα,μελαχρινή,αρκετά νεαρή με πετίτ σκαρί σώματος για πιπινο-λολιτολάτρεις.
Αλέξια
Καστανή-έχει "ανοίξει" το χρώμα των μαλλιών της και πλέον ξανθοφέρνει αρκετά-ψηλή,εντυπωσικά Ρουμάνα(from Brasov with love) με ωραίο σώμα και σιλικονάτο στήθος.
Κέλλυ
ΕλληνοΡωσίς εκ Οδησσού Ουκρανίας,καστανόξανθη,χαριτωμένη κορασίς με τούμπανο πισινό και μικρό σχετικά στήθος.
Ντάνα
Ξανθιά,μετρίου αναστήματος,με μικρό στήθος,αδιάφορο πρόσωπο με λεπτό κορμί δίχως καμπύλες.
Κλαούντια
Θαρρώ πως πρόκειται για Ρωσίδα,μελαχρινή,με ωραία μάτια,καλό σώμα για τους λάτρεις των Milf.Κατά τ'άλλα ξηγημένη τύπισσα για κάνα ποτάκι θα πρότεινα εγώ.
Χριστίνα
Ξανθιά Ρωσίδα με τούμπανο-γυμνασμένο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Νομίζω πως το πραγματικό της όνομα είναι Ρωξάνα.
Μικαέλα
Κοντούλα,μελαχρινή,αρκετά νεαρή με πετίτ σκαρί σώματος για πιπινο-λολιτολάτρεις.
Αλέξια
Καστανή-έχει "ανοίξει" το χρώμα των μαλλιών της και πλέον ξανθοφέρνει αρκετά-ψηλή,εντυπωσικά Ρουμάνα(from Brasov with love) με ωραίο σώμα και σιλικονάτο στήθος.
Κέλλυ
ΕλληνοΡωσίς εκ Οδησσού Ουκρανίας,καστανόξανθη,χαριτωμένη κορασίς με τούμπανο πισινό και μικρό σχετικά στήθος.
Κλαούντια
Ποτοδιψής Ρουμάνα, εξολοθρεύτρια Ευρώ.
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω τι παίζει πια στο συγκεκριμένο άνδρο της αμαρτίας αλλά κάποια χρόνια πριν είχε ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα κομμάτια!
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τωρα εχει το κομματι! λουιζαααα
αυτη ειναι...η σιμον πρωην νικολ...παλια καραβανα...
Πάνω που είπαμε να το κόψουμε το ρημάδι, βλέπω να το ξαναρχίζουμε... Σ' ευχαριστώ φίλε συναγωνιστή για την ενημέρωση...
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λουιζα μου αγαπη μουυυυυ
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 191
- Πόντοι
- 1
Λουίζα η γνωστή Βραζηλιάνα?λουιζα μου αγαπη μουυυυυ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Παίδες το ίδρυμα λειτουργεί κανονικά...?
Ποίος ξέρει...Μετά τη τρομοκρατική επίθεση με βόμβα...!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις