Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
374
Πόντοι
21
Πέρασμα τις προάλλες από το μαγαζί, πολλές κοπέλες γενικά αρκετά ωραίες, αλλά όχι μουναρες που σου πέφτει το σαγόνι, πιο πολύ φέρνουν σε φοιτήτριες της διπλανής πόρτας, πράγμα που δε με χαλάει καθόλου. Τώρα, ξέρει κάποιος τι γίνεται στο πριβε εκεί; Είναι όπως στο γκολντεν που γαμιουνται στα 80€?
Ναι ακριβώς έτσι. Βέβαια δεν γαμιουνται όλες πάντα ρωταμς πριν τι κάνει κάθε μία μέσα ώστε να ειμαστε σίγουροι

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
0
Πέρασμα τις προάλλες από το μαγαζί, πολλές κοπέλες γενικά αρκετά ωραίες, αλλά όχι μουναρες που σου πέφτει το σαγόνι, πιο πολύ φέρνουν σε φοιτήτριες της διπλανής πόρτας, πράγμα που δε με χαλάει καθόλου. Τώρα, ξέρει κάποιος τι γίνεται στο πριβε εκεί; Είναι όπως στο γκολντεν που γαμιουνται στα 80€?
Στα 80 ευρω είναι 20 λεπτά. Είχε τίποτα ουκρανές ή κλασσικά γινόταν της λατίνας το κάγκελο??

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
342
Πόντοι
21
Οι Ουκρανές εκεί κάνουν μόνο χορό συνήθως, δεν πάνε μέχρι τέρμα. Εκτός αν άλλαξαν ρόστερ.
Α ναι εγώ δεν αποζητάω το φίκι φίκι γενικά.
Το ρόστερ ήτανε πολύ τίμιο και δεν το λέω εύκολα αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι Ουκρανές εκεί κάνουν μόνο χορό συνήθως, δεν πάνε μέχρι τέρμα. Εκτός αν άλλαξαν ρόστερ.
Παντού το ρόστερ είναι πεσμένο όποτε μου φάνηκε σαν όαση

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
0
Α ναι εγώ δεν αποζητάω το φίκι φίκι γενικά.
Το ρόστερ ήτανε πολύ τίμιο και δεν το λέω εύκολα αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντού το ρόστερ είναι πεσμένο όποτε μου φάνηκε σαν όαση
Ναι στο θέμα Ουκρανές έχει καλό ρόστερ. Καλύτερο απο lido, babylon. Στις λατίνες όμως υστερούν πολύ.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
598
Πόντοι
301
Στα 80 ευρω είναι 20 λεπτά. Είχε τίποτα ουκρανές ή κλασσικά γινόταν της λατίνας το κάγκελο??
20 λεπτά είναι, αλλά τι κάνουν μέσα είναι το θέμα. Λατινάκια είχε κατά κύριο λόγο πάντως, καμία Σλάβα ωραία τουλάχιστον δε μπορώ να θυμηθώ.

JimmyJim

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
Κάποιες φίλε από τότε που έκανε ντου η αστυνομία όχι αλλά κάποιες άλλες ναι δοκιμασμένο

Pleasurefun

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Πριν κανά μήνα υπήρχε μια Ρωσίδα, Νάντια νομίζω, ψηλή, κορμάρα, με μαλλί Καρβέλα και σπασμένη φάτσα... Έχουμε κανά νέο της?

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
374
Πόντοι
21
Μια Wendy ξέρετε αν κάνει πριβε προχωράει σε όλα??
Νομίζω πως ναι αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος μην σε πάρω στο λαιμό μου. Το καλύτερο είναι να την ρωτήσεις. Όταν είχα πάει τις είχα ρωτήσει σχεδόν όλες αν κάνουν και τι στο πριβέ. Όσες κάνουν θ στο πουν.

Noizy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
285
Πόντοι
0
Μια Wendy ξέρετε αν κάνει πριβε προχωράει σε όλα??
Την έχει πάρει ένας φίλος μου τη γουεντι με 80 ευρώ σεξ και πέρασε γαμάτα τελείωσαν και οι 2 όπως μου είπε. Τώρα το σεξ έχει πάει στα 90 ευρώ και το απλό πριβέ 45

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.606
Πόντοι
6.820
Την έχει πάρει ένας φίλος μου τη γουεντι με 80 ευρώ σεξ και πέρασε γαμάτα τελείωσαν και οι 2 όπως μου είπε. Τώρα το σεξ έχει πάει στα 90 ευρώ και το απλό πριβέ 45
Λογικά είναι με το δώρο χριστουγέννων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom