Παω χθες κατα τις 3 και εχει μεσα 4 πελατες ολο κι ολο :o :o....λεω στραβα αρχισαμε...
6 γυναικες εκ των οποιων οι 4 ειναι 40 χρονων για να μην πω και λιγο παραπανω,αδιαφορες στην εμφανιση και οι αλλες 2 νεαρες η μια λιγο γεματουλα με ωραια βυζια και κωλαρα και η αλλη πολυ λεπτη ξανθια μοντελε στυλ και ειναι και οι μονες που χορευουν στην μικρη πιστα του μαγαζιου και τα βγαζουν ολα και κανουν και καλες ποζες...
Και αλλες 2 μιλφαρες εχει μες το μπαρ και η ξανθια ειναι μαλλον σαν υπευθυνη εκει απ'οσο καταλαβα αλλα το παιζει πολυ εξυπνη
Τελοσπαντων με υποδεχτηκε μια απο τις κοπελες και με εβαλε να καθισω στο μπαρ οπου αναρωτηθηκα αν εχει στριπτηζ το μαγαζι οπως γραφει και στην ταμπελα δηλαδη και οπως γραφανε και τα χαρτακια που μας ειχαν βαλει στα αυτοκινητα τις προηγουμενες μερες...και μου λεει εσυ για το στριπτηζ ηρθες μονο?...εμ τι για να βλεπω εσενα της απανταω
...και παρεξηγηθηκε και εφυγε
στα 6 ευρω το ποτο το οποιο δεν ηταν καλο και συνοδευεται απο μπουκαλακι νερο και φιστικια
,σαν χωρος συμπαθητικος και ζεστος παλαιας διακοσμησης αλλα ολοι βλεπουν ολους εκει μεσα...απο μουσικη μαλακιες ελληνικα για τον υπνο δηλαδη στις 3 επαιζε το 'Ετσι ξαφνικα' σα να ηθελε να μας διωξει και ασυνεχιστηκε στο ιδιο στυλ
Και η πιστα ειναι ενα πολυ μικρο τετραγωνο παταρακι με μια μπαρα στη μεση
Οι δυο εμφανισιμες ηταν πιασμενες ολη την ωρα και δεν ηρθαν,μου ηρθε μονο μια πατσαβουρα η μεγαλυτερη σε ηλικια Ειρηνη Ρωσσιδα η οποια ηταν μεθυσμενη και μυριζε το στομα της,εκατσε αρκετα μαζι μου και αφησε να εννοηθει οτι κανουν τα παντα εκει μεσα χωρις ομως να μου πει τιμες κλπ...μου ζητησε ποτο και ειπε οτι κανει 12ε αλλα δεν καταλαβα αν εννουσε διπλο ή αν πραγματι τοσο εχουν τα κερασμα.
Την απερριψα και μετα αρχισε να με πρηζει αν θελω καποια αλλη να μου τη φωναξει...
Οι 2 χοροι στην πιστα απο τις μονο 2 κοπελες που χορευουν ηταν καλοι,επαγγελματικοι με αναποδες περιστροφες στον στυλο κλπ,φανηκε δηλαδη οτι οι κοπελες ειχαν εμπειρια σ'αυτο...
Επισης αλλη μια πατσαβουρα που εκανε πριβε σε εναν τυπο στον καναπε εβγαλε και το βρακι και ο αλλος την εβαζε και χερι και φαινοταν δεκτικη.
Ολες ειναι Ρωσσιδες και εχει και μια Βουλγαρα
Ε καποια στιγμη βαρεθηκα και φωναζω την εξυπνη του μπαρ και την λεω να σε πληρωσω λιγο...και μου λεει ειρωνικα "οπως το'πες λιγο...6ευρω"...
δευτερη μερα λειτουργιας βλεπεις εναν νεο πελατη και τον ειρωνευεσαι??...δε λεει..
Συμπερασμα...ειναι ξεκαθαρο οτι το μαγαζι δεν ηταν ετοιμο να λειτουργησει,εκει που βρισκεται το θεωρω απιθανο να πιασει και δεν εχει και προσωπικο