Του κανα ενα μαζεμα σε gif ;)
Πως μετατρεπεις το βιντεο απο youtube σε gif?
Του κανα ενα μαζεμα σε gif ;)
Γεια σου φιλε! μολις γυρισα απο τσαρκα.Που εισαι εσυ ωρε κλεφτοπουλο???
Καλησπερα
Το στορυ εν συντομια
Ειμαι 25 ετων με διπλωμα οδηγησης Β κατηγοριας το οποιο κατεχω τα τελευταια 5 ετη.Ειμαι πολυ εξοικειωμενος με το τιμονι και ανετος στην οδηγηση-κατι που δεν ισχυει για τις μηχανες.Απο διτροχα εχω οδηγησει μονο ποδηλατο.
Καλησπερα
Το στορυ εν συντομια
Ειμαι 25 ετων με διπλωμα οδηγησης Β κατηγοριας το οποιο κατεχω τα τελευταια 5 ετη.Ειμαι πολυ εξοικειωμενος με το τιμονι και ανετος στην οδηγηση-κατι που δεν ισχυει για τις μηχανες.Απο διτροχα εχω οδηγησει μονο ποδηλατο.
Επειδη θα εργαζομαι απο Σεπτεμβρη στο κεντρο θελω να μαθω και να παρω μηχανη ωστε αφενος να μην χανω την ωρα μου στην κινηση και αφετερου να μην εχω προβλημα μονων-ζυγων.Θα ηθελα ομως η μηχανη εκτος απο εργαλειο δουλειας να ειναι και εργαλειο διασκεδασης-να μπορει να παει κανα ταξιδακι,αρα δεν ψαχνω κατι σε παπι.
Απο μια μικρη ερευνα που εκανα εντοπισα μια που μου γυαλισε...Ducati Monster 696.Υπαρχουν αλλες προτασεις?Θα χαρω να ακουσω αιτιολογημενες αποψεις και λινκ με φωτογραφιες...
Ψαχνω κατι με ταβανι τα 8000.
Cheers
Φίλε,
Δεν είναι μόνο τα σπασίματα που κολλάνε δύσκολα (πολύ απαισιόδοξος ο συνάδελφος), είναι ότι στα 25 του κάποιος δε μαθαίνει εύκολα...
Μαθαίνει, αλλά δύσκολα και αργά.
Οι περισσότεροι που κυκλοφορούμε με μηχανή (ως ενήλικες), πρωτοκαβαλλήσαμε στα 15 μας...
Η γνώμη μου:
Ξεκίνα με το παπί, κι ας μη σου γεμίζει το μάτι.
Κάνε 5-10.000 χιλιόμετρα, ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΟΥ με το χειρισμό του μηχανήματος να σου γίνει προέκταση του εαυτού σου (να μην έχεις πρόβλημα στο χειρισμό), και μετά βλέπεις, κρίνεις, και αποφασίζεις μόνος σου.
Αλλά είναι ΛΑΘΟΣ να πας από το ποδήλατο στα 600 και 800 κυβικά.
Ίσως, το πληρώσεις πολύ ακριβά, και δε μιλάω για λεφτά.
Σιγά-σιγά.
η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα σκουτερ 250cc που ειναι μανουλα για μεσα στη πολη δεν καιει πολυ και μπορεις να πας και λιγο πιο εξωπ.χ χαλκιδα λουτρακι. και στο λεω εγω που ειχα απο παπι μεχρι varadero για τη δουλεια που το θες ειναι το ιδανικοτερο!!Παπί ή σκουτερ ? Έχω την ίδια απορία.
Στα 30+ δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μάθω μυστικά της οδήγησης μοτοσυκλετας. Με δεδομένη αυτή την παραδοχή, τί να έπαιρνα απλά και μόνο για να εξυπηρετούμαι στην κίνηση ... ?
Σιγα ρε παιδια δεν ειναι πυραυλικη επιστημη ουτε πυρηνικη φυσικη το να μαθεις να καβαλας μηχανη...
Σιγουρα ο αρχαριος οδηγος δε συγκρινεται με την εμπειρια χρονων ενος παλιου αλλα δεν ειπα ποτε οτι θα κανω ουτε σουζες,ουτε μπερναουτ ουτε σφηνες
κατι για να τσουλαει στην κινηση θελω
http://[URL unfurl="true"]www.freedesktopwallpapers4u.com/data/media/138/Piaggio-Beverly-400ie-2007-01.jpg[/img[/URL]]
και να πληρωνεις σερβις και ανταλακτικα σαν να εχεις varadero!!!!!!!
aυτο παρε
[/quote]
παο βουλγαρια με τι μηχανη μου, για φιλιππουπολη.