Ακομα εχω και αλλα πραγματα να κανω οπως ελευθερο φιλτρο και επαναπρογραμματισμο στο yoshi box....
Αυτό ήθελα να σου πω. Αλλα εισαι παλαίουρας και γνώστης
Αντε με το καλό να σε περνάω στις στροφές αθόρυβα και ύπουλα
Ακομα εχω και αλλα πραγματα να κανω οπως ελευθερο φιλτρο και επαναπρογραμματισμο στο yoshi box....
Αυτό ήθελα να σου πω. Αλλα εισαι παλαίουρας και γνώστης
Αντε με το καλό να σε περνάω στις στροφές αθόρυβα και ύπουλα
Περνα με αγορι μου εσυ και οτι θες απο εμενα...
Σαμπανιες και ροδοπεταλα θα σου πεταω
Αμα φρέναρες και έκανες στην άκρη θα βοηθούσε.
Μπόξερ φορέβα.
Εγω μποξερ κατι κοπροσκυλα ξερω μονο σαλιαρικα...χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
εμενα μου αρεσει αυτη honda hornet 600kalispera riders.exw xt 600 tou 98.exw kanei 60.000 khm peripou mayto k oute mia zimia etsi!!!
k twra skeftomai gia to v-strom 650.
e ti lete gia to ergaleio?
τολη αν θες στρώμα ήρθες στο κατάλληλο θρεντ
Δεν ειναι ειρωνικό σχόλιο. Απλά τυγχάνει εδω μεσα όλοι να έχουνε στρώμα και το ξεχωρίζουνε απο το χρώμα και μόνο
80.000 χλμ και μόνο μια λάμπα έχω αλλάξει. Δεν έχω στρώμα. Εχω το μπόξερ που που η ευα μπι μπι αποκαλεί εξάρτημα
εν πηραζει εγω το εχω για μεσα στην αλανα του χωριου και του εχω φτιαξει παμπριζΤρανςιλβια ωραιο μηχανακι εβαλες αλλα στην εθνικη τρως ολα τα μυγακια στην μαπα..
εν πηραζει εγω το εχω για μεσα στην αλανα του χωριου και του εχω φτιαξει παμπριζ
εσενα αν δεν γραψεις ελληνικα σε λιγο θα στα διαγραψουν ολα οσα λεςakou ekei penanlti sto 93'
"Το καλύτερο μηχανάκι για ταξίδι ειναι αυτό που έχεις τώρα. Μην το σκέφτεσαι. Φύγε" <-- δεν ειναι δικό μου αλλα θα μπορούσα άνετα να το έχω πει
Απόσπασμα από editorial του πρωτελευταίου ή τελευταίου moto νομίζω;; Ωραία φράση
Κουφαλα...με πρόδωσες