Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ασφαλτο δηλαδη;
Ασφαλτο δηλαδη;
παληκαρια γεια σας
τοσα χρονια λοιπον δεν ειχα καμια καυλα για μηχανες
αλλα το τελευταιο μηνα μου την βαρεσε και λεω να παω για διπλωμα
για πειτε τωρα ρε μαγκες θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο μετα για να κανω τη καυλα μου οσο εχει και καλο καιρο
τι προτεινεται για καποιον πρωταρη γυρω στα 600-650 κυβικα και επαναλμβανω προταρη που δεν εχει ανεβει σαν οδηγος ποτε
θελω κατι σε χοντα fmx ελπιζω να το γραφω σωστα παντως ενα τετοιυ τυπου
ευχαριστω μαγκες
ναι οχι για να πηγαινω σε βουνα και τετοια
και φυσιολάτρης ο πουσης
έριξε και ο Κυριάκος το ΦΠΑ στα κράνη, μια χαρά...!!
ειπα για ασφαλτο ρε οχι για βουνα και ανωμαλους δρομους νταξει αμα πετυχω κανα χωματοδρομο σε κανα νησι μεχρι εκει
αν δεν έχεις καβαλήσει μηχανή μέχρι τα 20 τύπε, άστο, κάτσε εκεί που είσαι
κοιτα και για hornet 600.φιλικο μηχανακι και ευχρηστοπαληκαρια γεια σας
τοσα χρονια λοιπον δεν ειχα καμια καυλα για μηχανες
αλλα το τελευταιο μηνα μου την βαρεσε και λεω να παω για διπλωμα
για πειτε τωρα ρε μαγκες θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο μετα για να κανω τη καυλα μου οσο εχει και καλο καιρο
τι προτεινεται για καποιον πρωταρη γυρω στα 600-650 κυβικα και επαναλμβανω προταρη που δεν εχει ανεβει σαν οδηγος ποτε
θελω κατι σε χοντα fmx ελπιζω να το γραφω σωστα παντως ενα τετοιυ τυπου
ευχαριστω μαγκες
Υπερβολικος εισαι ρε τυπε 20 εισαι μικρος ακομα μπορεις να μαθεις τα παντα
,Τι είναι αυτά που λες του ανθρώπου ρε τυπε; Που νομίζεις ότι οδηγείς; Λες και είσαι πρεζεμπορας στην Σομαλία μιλάς. Μια χαρά μπορεί να μάθει να οδηγάει κανείς και στα 20 και στα 30 ακόμα και στα 50. Για βόλτες σου είπε θα πάει όχι ντελιβερας μονόδρομο πεζοδρόμιο μην τυχόν και αργήσει η παραγγελία του κάθε μπουχεσα.Τη μηχανή δεν την ζητάς μεγάλος, έχεις το μικρόβιο μέσα σου και το αναζητάς από τα εφηβικά σου χρόνια.
Την περίοδο που στη ζωή σου κυριαρχεί η ανοησία, τότε μόνο μπορείς να μάθεις τα μυστικά της μηχανής
για να καταφέρεις να ξεγελάσεις το θάνατο.
Κάθε μέρα που πατάμε τη μίζα, είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο, ποιος μεγάλος, συνειδητοποιημένος,
με υποχρεώσεις και οικογένεια, θα κάνει το βήμα αυτό, χωρίς να τα έχει όλα αυτά στο μυαλό του;
και ο χειρότερος εχθρός, είναι ο φόβος.
Μόνο εμείς, που ξεκινήσαμε από πιτσιρίκια και στις φλέβες μας ρέει κρύο αίμα,
έχουμε, ίσως, κάποιες ελπίδες να τη βγάλουμε καθαρή.
Αν η σκέψη σου είναι, άλλο ένα μηχανοκίνητο που χρειάζεται μόνο δίπλωμα, τότε ετοιμάσου για τον τέλειο θάνατο.
Γεια χαρά φίλε αν είσαι πρωτάρης θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάτι σε χαμηλό κυβισμό και καλύτερα καινούργιο με εγγύηση παράδειγμα το νέο παπί της Sym VF 180 πολύ καλό και σχεδόν μοιάζει με μοτοσυκλετακι πήγαινε σε μια έκθεση Καβάλησε το μπορεί να γουστάρειςτι να παρω
,Τι είναι αυτά που λες του ανθρώπου ρε τυπε; Που νομίζεις ότι οδηγείς; Λες και είσαι πρεζεμπορας στην Σομαλία μιλάς. Μια χαρά μπορεί να μάθει να οδηγάει κανείς και στα 20 και στα 30 ακόμα και στα 50. Για βόλτες σου είπε θα πάει όχι ντελιβερας μονόδρομο πεζοδρόμιο μην τυχόν και αργήσει η παραγγελία του κάθε μπουχεσα.
Οτι να ναι τύπε..Στα 34 μου ξεκινησα να οδηγαω μηχανη,πήρα δίπλωμα δλδ.Στα 48 μου εχω μπουσα και ζω ακόμα .,Τι είναι αυτά που λες του ανθρώπου ρε τυπε; Που νομίζεις ότι οδηγείς; Λες και είσαι πρεζεμπορας στην Σομαλία μιλάς. Μια χαρά μπορεί να μάθει να οδηγάει κανείς και στα 20 και στα 30 ακόμα και στα 50. Για βόλτες σου είπε θα πάει όχι ντελιβερας μονόδρομο πεζοδρόμιο μην τυχόν και αργήσει η παραγγελία του κάθε μπουχεσα.