BMW: Έρχεται η GS που θα οδηγείται μόνη της!
Σε μια εποχή που η αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα δοκιμάζεται αλλά και χρησιμοποιείται ήδη, ...
μπλα μπλα μπλα.. σνορ σνορ...
...τροποποίησε ...
σνορ σνορ σνορ
..., η μοτοσυκλέτα μπορεί να εκκινήσει μόνη της από στάση, να πραγματοποιήσει αλλαγές κατεύθυνσης και να σταματήσει, κατεβάζοντας και το σταντ μόνη της.
Διαβάστε περισσότερα
www.mototriti.gr/data/news/preview_news/BMW-Erxetai-h-GS-poy-tha-odhgietai-monh-ths_122277.asp] εδώ[/url]
Στην μακροχρονη πορεια μου στο μπου.κομ ηταν πολυ λιγες οι φορες που ενιωσα εντονα, ακαταμαχητα και ανεξελεγκτα την ακατασχετη αναγκη να χρησιμοποιησω καποιο εμοτικον.
Πολυ δε σπανιοτερα, ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΤΈ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, δεν ενιωσα κατι τετοιο τοσο εντονα ωστε να χρησιμοποιησω συγκεκριμενα το εμοτικον "εμετικον" - Μολις πριν λιγο και βλεποντας το πανακριβο, κακογουστο ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ κατασκευασμα αυτο της BMW μουρθε η ακατασχετη πια e-αναγουλα να το ξερασω στην οθονη μου...
Χαιρομαι και κανω το σταυρο μου που δεν θα επιθυμησω ποτε μια τετοια μπουρουχα και επιβεβαιωνω στον εαυτο μου για αλλη μια φορα οτι οι Γερμανοι , εγκλωβισμενοι στην αναγκη τους για δεινοσαυρικες παραγωγες & εξαγωγες για να συντηρησουν τα δεινοσαυρικα τους εξοδα ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ως επιχειρησεις, εχουν εγκλωβιστει στο σπιραλ της υπερπαραγωγης χανοντας καθε ουσια στα προιοντα που προσφερουν πια στον αγνο, τιμιο, περιπετειωδη, καθαριο μηχανοβιο ανα τον κοσμο.
Χαιρομαι που ζω σε μια χωρα που η "αναγκη" για εναν τετοιο ηλεκτρονικο καβουρογαμόσαυρο ειναι *σχεδον* εκλιπουσα. Να κατεβεις σε μια χωματινη διαδρομη για να φτασεις σε παραλια της Ευβοιας , να φτασεις σε μια στανη ψηλα στην Πινδο, να ανεβοκατεβεις τις αμετρητες στροφες στο παπιγκο ή στο βερμιο, ή να παρκαρεις μπροστα στο τελευταιο σημειο του μονοπατιου πριν, νομιμα πια, εισχωρησεις με τα ποδια στο παρθενο δασος της Ροδοπης, απατει ΑΛΛΟΥ τυπου μηχανες και εξοστρακιζει καθε αναγκη για *ηλεκτρονικα βοηθηματα* (τα οποια επιπλεον ετσι ακουγονται σαν δονητες για μηχανες!)
Επισης χαιρομαι (και μενει να το δω αυτο) που η Ελλαδα ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΙΑ σε αυτη τους την αισχροκατασταση (γιατι βεβαια, απλα δεν μπορει ο μεσος ελληνας πια) ... Ας πανε να τα βρουνε απο αλλα κοροιδα ανα την (ως γνωστον και αναμφισβητητα πια, επιπεδη!) υφηλιο.
Ουστ διτροχη μπούρδα αποδώ!!