Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τώρα έχω ένα honda crossrunner
9583224_0_a.jpg
Ρε γιατρε προχτες κουβεντιαζα,στο fb για δαυτο.Απ' οτι καταλαβαινω,φανατικος χοντακιας ετσι?Αν σε εβαζα να διαλεξεις αναμεσα στο crossrunner,το versys X και το καινουριο V-Strom.Ποιο θα διαλεγες και γιατί???

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.278
Ρε γιατρε προχτες κουβεντιαζα,στο fb για δαυτο.Απ' οτι καταλαβαινω,φανατικος χοντακιας ετσι?Αν σε εβαζα να διαλεξεις αναμεσα στο crossrunner,το versys X και το καινουριο V-Strom.Ποιο θα διαλεγες και γιατί???

Tο καινούργιο V Strom δεν το έχω οδηγήσει, αλλά δεν μου αρέσει η εμφάνιση του. Το kawasaki είναι 300 δεν με ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία. ψήνομαι για το Honda Crosstourer DTC γιατί το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda είναι όλα τα λεφτά...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Tο καινούργιο V Strom δεν το έχω οδηγήσει, αλλά δεν μου αρέσει η εμφάνιση του. Το kawasaki είναι 300 δεν με ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία. ψήνομαι για το Honda Crosstourer DTC γιατί το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda είναι όλα τα λεφτά...

Τυπε μια που ξερεις απο μηχανακια, το μουλτι το 950 αξιζει τα παραπανω απο το tracer λεφτα?

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.278
Τυπε μια που ξερεις απο μηχανακια, το μουλτι το 950 αξιζει τα παραπανω απο το tracer λεφτα?

Δεν είμαι φαν των Ιταλών. Έχω κάνει τεστ ντραιβ το Tracer 900 και μου άρεσε. Μανιτζέβελο μέσα και έξω από την πόλη. Μόνο ότι δείχνει μικρότερο για τα κυβικά του και το μπερδεύουν με το 700ρι

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Και γαμώ τα μηχανακια ρε γιατρε,αλλα ετσι και χαλασει να δω ποιος καριολης μηχανικος θα το φτιαξει αυτο το πραμα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Jack.d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2018
Κριτικές
7
Like
255
Πόντοι
280
Καλησπέρα και από εμένα. Νέος στο site και με χαρά ανακαλύπτω αυτό το topic. Πρώην κάτοχος varadero. Την έδωσα για αλλαγή κατηγορίας μιας και τα ταξίδια και οι ανοιχτοί δρόμοι είχαν περιοριστεί, αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα με αποτέλεσμα να μετανιώσω πολύ που την έδωσα. Τελικά όμως το πηρα απόφαση και μετά το πέρας του καλοκαιριού θα κινηθώ προς Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα για Ducati monster 696, αν και το 695 ήταν πάντα μία επιθυμία μου. Οι τιμές τους είναι αρκετά δελεαστικές πλέον.

tomati

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα. Νέος στο site και με χαρά ανακαλύπτω αυτό το topic. Πρώην κάτοχος varadero. Την έδωσα για αλλαγή κατηγορίας μιας και τα ταξίδια και οι ανοιχτοί δρόμοι είχαν περιοριστεί, αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα με αποτέλεσμα να μετανιώσω πολύ που την έδωσα. Τελικά όμως το πηρα απόφαση και μετά το πέρας του καλοκαιριού θα κινηθώ προς Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα για Ducati monster 696, αν και το 695 ήταν πάντα μία επιθυμία μου. Οι τιμές τους είναι αρκετά δελεαστικές πλέον.

καλησπέρα φίλε μου, ήμουν πολλά χρόνια Ιταλία μεριά και πόνεσε πολύ η τσέπη μου και τα νεύρα μου. Αν και πάλι σε Ιταλιάνα βρίσκομαι (Piaggio Beverly) είναι καλύτερα τα πράγματα μιας και σώψυχα τους είναι πλέον κινέζικα και τουλάχιστον δεν κλαις όταν χαλάσει.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.278

https://[URL unfurl="true"]www.motomag.gr/sites/default/files/images/articles/2018/August/roadtrip-post-2-1024x1024.jpg[/img[/URL]]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.motomag.gr/sites/default/files/styles/responsive_630_width_630xauto/public/images/articles/media/2018/08/helmet-city.jpg?itok=jst-3TlO[/img[/URL]]

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Ο καινούργιος μου έρωτας. Benelly 502

αλλά δάνειο  :jerking: δεν χρεώνομαι για να την αποκτησω

Συνημμένα

• Erotas.jpg
    Erotas.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 36

drifters

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
images

Η πρώην :rose: μου χαρισε ομορφες στιγμες.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.278

Harley-Davidson Pan America
Mega On/Off Andenture από τη Harley

https://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=2487492[/img[/URL]]

Μεγάλα νέα από την αμερικάνικη φίρμα, που έχει ακόμα πιο μεγάλα σχέδια για το μέλλον και ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και μια μοτοσυκλέτα στα πρότυπα των mega On/Off με περιπετειώδη χαρακτήρα.

Κάτι έπαθαν οι αμερικάνοι και κόντρα στα σημεία των καιρών -που τους ήθελαν οικονομικά κατεστραμένους- αυτοί προχωρούν στη δημιουργία μιας τελείως νέας σειράς μοντέλων με υγρόψυκτους κινητήρες από 500 έως 1.250 κυβικά εκατοστά. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες ​Ο V-2 κινητήρας είναι νέος και έχει χωρητικότητα 1250ccκαι ..ποδήλατα, ένα νέο ro****** με εμφάνιση dragbike, ένα “κακό” streetfighter με κινητήρα 975cc αλλά και το Pan America που σας παρουσιάζουμε εδώ και το οποίο θα χρησιμοποιεί έναν τελείως νέο κινητήρα V-2 1.250cc, τον πρώτο μιας γενιάς που η ίδια η Harley ονομάζει "middleweight". Για το Pan America η όλη ιδέα μοιάζει να παίρνει έμπνευση από το Buell Ulysses του 2005 και η αλήθεια είναι πως καταφέρνει να δείχνει ακόμα πιο άσχημο. Τι άσχημο δηλαδή, απλά δεν βλέπεται, ειδικά από μπροστά θυμίζει αμερικάνικο ημιφορτηγό των 50s. Διαβάστε περισσότερα[url=https://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/harley-davidson-pan-america-mega-onof-andenture-apo-ti-harley[/URL]] εδώ[/url]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/2487494.jpg[/img[/URL]]

Jack.d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2018
Κριτικές
7
Like
255
Πόντοι
280
Ο καινούργιος μου έρωτας. Benelly 502

αλλά δάνειο  :jerking: δεν χρεώνομαι για να την αποκτησω

Ναι φίλε!!!! Το μηχανάκι έχει τα πάντα και συμφέρει! Φρένα, αναρτήσεις, άνετη σέλα, αυτονομία/κατανάλωση και φυσικά ένα σχέδιο που ναι μεν παραπέμπει άμεσα σε multistada(και στο πλάι μου θυμίζει έντονα bmw gs) αλλά ειναι πανέμορφο και επιβλητικό! Έχω πάθει και εγώ πλάκα μαζί του!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εμενα μπουρουχα μου φαινονται! Και το ενα και το αλλο.

νατανε κανα κατέμι, ΟΚ!

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.278

BMW: Έρχεται η GS που θα οδηγείται μόνη της!

Σε μια εποχή που η αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα δοκιμάζεται αλλά και χρησιμοποιείται ήδη, οι δοκιμές στις αυτόνομες μοτοσυκλέτες φαίνεται πως παίρνουν σειρά. Πιο συγκεκριμένα, η BMW ήδη τεστάρει μια πλατφόρμα, η οποία βασίζεται σε μία R1200GS που οδηγιέται μόνη της.

Η γερμανική εταιρεία τροποποίησε κατάλληλα το μεγάλο adventure μοντέλο της, τοποθετώντας τα κατάλληλα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου επάνω της: κεντρικές μονάδες, σερβοκινητήρες στο τιμόνι, τα φρένα και το γκάζι, αλλά και το σταντ και βέβαια τους κατάλληλους αισθητήρες. Στις δοκιμές που η BMW κάνει, η μοτοσυκλέτα μπορεί να εκκινήσει μόνη της από στάση, να πραγματοποιήσει αλλαγές κατεύθυνσης και να σταματήσει, κατεβάζοντας και το σταντ μόνη της.

Διαβάστε περισσότεραwww.mototriti.gr/data/news/preview_news/BMW-Erxetai-h-GS-poy-tha-odhgietai-monh-ths_122277.asp] εδώ[/url]

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
BMW: Έρχεται η GS που θα οδηγείται μόνη της!

Σε μια εποχή που η αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα δοκιμάζεται αλλά και χρησιμοποιείται ήδη, ...

μπλα μπλα μπλα.. σνορ σνορ...
...τροποποίησε ...

σνορ σνορ σνορ
..., η μοτοσυκλέτα μπορεί να εκκινήσει μόνη της από στάση, να πραγματοποιήσει αλλαγές κατεύθυνσης και να σταματήσει, κατεβάζοντας και το σταντ μόνη της.

Διαβάστε περισσότεραwww.mototriti.gr/data/news/preview_news/BMW-Erxetai-h-GS-poy-tha-odhgietai-monh-ths_122277.asp] εδώ[/url]

Στην μακροχρονη πορεια μου στο μπου.κομ ηταν πολυ λιγες οι φορες που ενιωσα εντονα, ακαταμαχητα και ανεξελεγκτα την ακατασχετη αναγκη να χρησιμοποιησω καποιο εμοτικον.

Πολυ δε σπανιοτερα, ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΤΈ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, δεν ενιωσα κατι τετοιο τοσο εντονα ωστε να χρησιμοποιησω συγκεκριμενα το εμοτικον "εμετικον" - Μολις πριν λιγο και βλεποντας το πανακριβο, κακογουστο ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ κατασκευασμα αυτο της BMW μουρθε η ακατασχετη πια e-αναγουλα να το ξερασω στην οθονη μου...

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Χαιρομαι και κανω το σταυρο μου που δεν θα επιθυμησω ποτε μια τετοια μπουρουχα και επιβεβαιωνω στον εαυτο μου για αλλη μια φορα οτι οι Γερμανοι , εγκλωβισμενοι στην αναγκη τους για δεινοσαυρικες παραγωγες & εξαγωγες για να συντηρησουν τα δεινοσαυρικα τους εξοδα ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ως επιχειρησεις, εχουν εγκλωβιστει στο σπιραλ της υπερπαραγωγης χανοντας καθε ουσια στα προιοντα που προσφερουν πια στον αγνο, τιμιο, περιπετειωδη, καθαριο μηχανοβιο ανα τον κοσμο.

Χαιρομαι που ζω σε μια χωρα που η "αναγκη" για εναν τετοιο ηλεκτρονικο καβουρογαμόσαυρο ειναι *σχεδον* εκλιπουσα. Να κατεβεις σε μια χωματινη διαδρομη για να φτασεις σε παραλια της Ευβοιας , να φτασεις σε μια στανη ψηλα στην Πινδο, να ανεβοκατεβεις τις αμετρητες στροφες στο παπιγκο ή στο βερμιο, ή να παρκαρεις μπροστα στο τελευταιο σημειο του μονοπατιου πριν, νομιμα πια, εισχωρησεις με τα ποδια στο παρθενο δασος της Ροδοπης, απατει ΑΛΛΟΥ τυπου μηχανες και εξοστρακιζει καθε αναγκη για *ηλεκτρονικα βοηθηματα* (τα οποια επιπλεον ετσι ακουγονται σαν δονητες για μηχανες!)

Επισης χαιρομαι (και μενει να το δω αυτο) που η Ελλαδα ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΙΑ σε αυτη τους την αισχροκατασταση (γιατι βεβαια, απλα δεν μπορει ο μεσος ελληνας πια) ... Ας πανε να τα βρουνε απο αλλα κοροιδα ανα την (ως γνωστον και αναμφισβητητα πια, επιπεδη!) υφηλιο.

Ουστ διτροχη μπούρδα αποδώ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom