Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.180
Πόντοι
12.056
Αποψη μου..

Αστο λιγο καιρο να κυκλοφορισει να δουμε μηπως βγαλει κανενα προβλημα σαν νεο μοντελο...
Αν εχεις υπομονη..περιμενε..

Αλλιως παρε ρισκο.. ;) ;) ;)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Αποψη μου..

Αστο λιγο καιρο να κυκλοφορισει να δουμε μηπως βγαλει κανενα προβλημα σαν νεο μοντελο...
Αν εχεις υπομονη..περιμενε..

Αλλιως παρε ρισκο.. ;) ;) ;)

Eχει η BMW στο ιστορικο της πολλες περιπτώσεις οπου εμφανιστηκαν προβληματικα μοντελα?

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.180
Πόντοι
12.056
Δεν ειμαι εγω που θα μιλησω για αστοχιες υλικων τις BMW ρωτα τον ενφορσερ καλυτερα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπερα αξιοτιμοι συναγωνιστες, συναρθρογραφοι και μηχαναρρωστοι!

Γυρισα απ την εκθεση μοτοσυκλετας σημερα, πωωω τι μηχανηματα εχουν βγει αυτο το ετος ρε παιδια σχεδον απο ολες τις εταιρειες, αυτο το ετος στανταρ ειναι ετος-σταθμος στην παραγωγη μοτοστυκλετας, εχουν βγει παρανοϊκα διαστημικα εργαλεια απο αλλη διασταση, τελος παντων.

Ζητω τη γνωμη/συμβουλη σας για το εξής. Σκεφτομαι να αγορασω το καινουριο ON-OFF της BMW, το  F800GS.
85 HP στις 7500 σ.α.λ. και 83Νm στις 5750 σ.α.λ. με 185Kg <<στεγνο>> βαρος.
Πώς σας φαινεται σαν επιλογη?

Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Πρίν απο λίγες ημέρες φίλε μου το 800GS...
Το μαυρο - γκρί , αισθητικά ανώτερο απο το Αεκτζίδηκο νομίζω. Για την κατηγορία του ίσως ο πιο όμορφος σχεδιασμός που έχω δει !
Σε σχέση με το transalp-2004, πολύ πιο μανιτζέβελο, αν και ψηλότερο (89 cm- σέλα). Τα κιλά του αν και δεν είναι πολλά 185 περίπου, τα κρύβει καλά.Σε κίνηση ανάμεσα απο αμάξια λόγω στενοτητάς του, κανένα πρόβλημα.
Σε θέση οδήγησης το μηχανάκι σε φέρνει μπροστά. Πιο μαχητικό λοιπόν to control του.
Αν και άστρωτο, ο κινητήρας μου φάνηκε ρομαλέος απο χαμηλά, και το πλάισιο άκουγε περίφημα. Τονίζω ότι δεν θεωρώ τα 40 λεπτά αρκετά για ασφαλη συμπεράσματα. Απλά σου μεταφέρω μια "μυρωδία του".
Εμένα μου άρεσε πολύ, και το θεωρώ πολύ καλή λύση, για Ελλάδα. Ταξιδίαρικο όσο χρειάζεται, και πας και στα νησάκια σου...
Τώρα για χωμάτινα - νεροφαγώματα - βουνά, δεν...τουλάχιστον αν δεν φορέσεις λάστιχα, ΚΑΙ αν δεν είσαι ΑΝΑΒΑΤΗΣ
Γιατί τώρα τελευταία έχω απορήσει πολύ μα πολυ, με περιπτώσεις π.χ GS 1200 adventure, με οδηγούς πιετάτους, που αν κάνει το σκαρπίνι ότι γλιστράει στο φανάρι, θα σωριαστούν οι άνθρωποι και για να σηκώσουν πάλι το ελικόπτερο,
θα χρειαστούν γεώτρηση. ή που τρέμει ο κώλος τους, να βγεί η ψυχή του, όταν ανεβούν ένα πεζοδρόμιο.
Μην παρεξηγηθώ δεν έχω προσωπικά με τους ανθρώπους αλλά γιατί παίρνεις βρε το ελικόπτερο, του φοράς και τις στρασάτες τριπλέτες, και για να το πάς χαλικι, θα το φοβηθείς...Που να το κυνηγήσεις κιόλας σε καμία άλλη διαδρομή.
Τεσπα και το gs1200 αλλά και κάμποσα ακόμη μηχανάκια (όχι μόνο on - off ), ta θεωρώ άστοχα τουλάχιστον για τον μέσο αναβάτη. Και όχι δεν κομπάζω, και εγώ τέτοιος είμαι...άντε με λίγο βούνάκι παραπάνω, στις πλάτες μου.

Eπαναλαμβάνομαι ...ας όψεται  :dancing: :dancing: :dancing:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση ίσως  :jerking: :jerking: :jerking: αλλά θα την πω....

'Οσοι έχετε bagster την βγάζετε όταν την πάτε τη μηχανή για πλύσιμο ή όχι? :think: :think: Εγώ προσωπικά την βγάζω γιατί λένε πως μαζεύει νερό μετά και σκουριάζει το ντεπόζιτο κλπ. Επίσης την γυαλίζω ανα μήνα με λίπος φώκιας και βούρτσα και φαίνεται σαν καινούργια. Εσείς? :think:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.180
Πόντοι
12.056
Κανενα προβλημα φιλε...
Να την πλενεις οσο θελεις....
Ουτε το μπαγκστερ εχει προβλημα....

Ανεταααααα    :dancing: :dancing:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Επίσης την γυαλίζω ανα μήνα με λίπος φώκιας και βούρτσα και φαίνεται σαν καινούργια. Εσείς? :think:

Μα καλά ρε φίλε λίπος φώκιας ? Δεν το λυπάσαι το κακόμοιρο το φωκάκι... :-
Τόσα προιόντα κυκλοφορούν.

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.180
Πόντοι
12.056
Και εγω απο αυτο βαζω.. :'( :'(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση ίσως  :jerking: :jerking: :jerking: αλλά θα την πω....

'Οσοι έχετε bagster την βγάζετε όταν την πάτε τη μηχανή για πλύσιμο ή όχι? :think: :think: Εγώ προσωπικά την βγάζω γιατί λένε πως μαζεύει νερό μετά και σκουριάζει το ντεπόζιτο κλπ. Επίσης την γυαλίζω ανα μήνα με λίπος φώκιας και βούρτσα και φαίνεται σαν καινούργια. Εσείς? :think:

Δεν είναι μαλακία η ερώτησή σου συναγωνιστή, και εγώ την ίδια απορία έχω. Είμαι καινούριος στο bagster βλέπεις, και το έβαλα γιατί τα φερμουάρ μου γρατσουνίζανε το τεπόζιτο.

Λογικά, κρατάει νερό από κάτω που δεν εξατμίζεται.
Ίσως πρέπει να το χαλαρώνουμε λίγο το bagster μετά το πλύσιμο και να το ανασηκώνουμε για να παίρνει αέρα η περιοχή. Ιδίως αν η μηχανή πρόκειται να παρκάρει μετά το πλύσιμο.

Για το λίπος (φώκιας ή οτιδήποτε άλλο) δε νομίζω ότι χρειάζεται. Τα bagster είναι συνθετικά, όχι δερμάτινα που να χρειάζονται λιπαντικό να μην ξεραθούνε.

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.180
Πόντοι
12.056
Και βαζελινη κανει για να μην το ξερενει ο ηλιος  ;) ;) ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το δικό μου είναι δερμάτινο γνήσιο...Απλά με το πλύσιμο και την πίεση ξεθωριάζει το δέρμα, κι αυτό είναι άλλος ένας λόγος να το βγάζουμε.

Μάγκες, ζητήστε λίπος φώκιας απο παπουτσάδικο, μια βούρτσα, και το bagster θα είναι πάντα καλύτερο απο καινούργιο  :rockon: :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λοιπόν τα BMW παραδοσιακά βγάζουν το πρώτο έτος παραγωγής κάθε μοντέλου κάποια προβλήματα. Κάποια ειναι σοβαρά, κάποια όχι και τόσο.

Ολα πάντως τα αντιμετωπίζουν στην αντιπροσωπεία - εκτός αν σε αφήσει απο ηλεκτρικά νύχτα στο βουνό ή σε καμμιά ερημιά οπότε βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που έχωσες φράγκα και πήρες την έλικα. Ή ακόμα χειρότερα, να σε αφήσει απο διαφορικό. Ή κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα παραδείγματα δεν ειναι τυχαία.

Το μπάγσκτερ είναι πλαστικό. Γι'αυτό έχει τα λεφτά που έχει. Δεν έχει νόημα να βάζετε λίπος φώκιας σε πλαστικό. ΄

Πρώτη φορά ακούω μπάγκστερ δερμάτινο - και το φοράω στο ένα μοτοσακό μου απο το 2000.

Το 800 GS μου αρέσει και μένα αλλα λίγο το ότι δεν ειναι γνήσιο BMW (ακραία άποψη ομολογώ) λίγο κάτι που μου σφύριξαν, περιμένω να κλείσει 12μηνο παραγωγής.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το δικό μου είναι δερμάτινο γνήσιο... Απλά με το πλύσιμο και την πίεση ξεθωριάζει το δέρμα, κι αυτό είναι άλλος ένας λόγος να το βγάζουμε.

Μάγκες, ζητήστε λίπος φώκιας απο παπουτσάδικο, μια βούρτσα, και το bagster θα είναι πάντα καλύτερο απο καινούργιο  :rockon: :rockon:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ το δέρμα χρειάζεται λίπανση.

Αλλά τι μάρκα είναι? Πόσο το πήρες? Και σε τι μηχανή το 'χεις?

Είχα την εντύπωση ότι μόνο συνθετικά πουλιώνται τώρα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΠΡΟΦΑΝΩΣ το δέρμα χρειάζεται λίπανση.

Αλλά τι μάρκα είναι? Πόσο το πήρες? Και σε τι μηχανή το 'χεις?

Είχα την εντύπωση ότι μόνο συνθετικά πουλιώνται τώρα.

Μάρκα Bagster, όπως το λέμε κιολας. Το έχω σε Africa.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Bagkster απο δέρμα ούτε και εγώ έχω συναντήσει ποτέ  :huh: Αν και το πρώτο "κάλυμμα" το φόρεσα το 1998...Τεσπά.
Να σας πώ και ένα μυστικό περί γυαλισμάτων αλλά και προστασίας....
Πάτε σε τυπογραφείο, και ζήτατε υγρή σιλικόνη. (Τέτοια χρησιμοποιούν σε εκτυπώσεις πολυτελείας αν θυμάμαι καλά.)
Η υφή της είναι αλλά και μοιάζει με γάλα. Διεισδύει περίφημα τόσο σε πλαστικό, όσο και δερμάτινο.
Εγώ την έχω βάλει σε ένα μπουκαλάκι με πώμα τύπου σπρέι, ψεκάζω - απλώνω - και σκουπίζω μετά απο 5-10 λεπτά πολύ ελαφρά.
Εξίσου καλή στεγανοποίηση με το λίπος, όπου και αν  απλωθεί. Αααα και καμία διαβρωτική τάση, επίσης !
ΥΓ Όχι τίποτα άλλο, μπας και σώσουμε κανένα φωκάκι.... ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
   Δεσμοδρομικες κεφαλες

Συνημμένα

• ducatidesmovalves.jpg
    ducatidesmovalves.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • MOVIE12COLOUR.GIF
    MOVIE12COLOUR.GIF
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 047.gif
    047.gif
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 70

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Για οποιον επιθυμει να "εντρυφησει" στην μαγεια των δεσμοδρομικων κεφαλων,αυτο ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ σαιτ

Ο τυπος εχει κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

Αξιζει να το δειτε...

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like