Καλημερα παιδια. Εχουμε καμμια ενημερωση ή εντυπωσεις για την Μορενα της Τζενης;
[URL unfurl="true"]http://tzinasmodels.wordpress.com/morena/[/url]
Καλημερα παιδια. Εχουμε καμμια ενημερωση ή εντυπωσεις για την Μορενα της Τζενης;
Εγω αυτο που ξερω ειναι μακρια απο την Αννα και απο αυτο το γραφειο που μυριζει Ποπη απο μιλια μακρια
Εγω αυτο που ξερω ειναι μακρια απο την Αννα και απο αυτο το γραφειο που μυριζει Ποπη απο μιλια μακρια
Καλα, ξερεις ολες τις κοπελες της (ΤΖΙΝΑΣ) Ποπης και δεν ξερεις την Σαρα ???που της ξετρυποσες αυτες φιλε συναγωνιστη ?
η αννα αν ειναι η αννα που ξερω τοτε κανει πολυ καλο γαμησι ! Απο σωμα τα βλεπεις κ εσυ αλλα ο καθενας εχει τα γουστα του !
η μορενα ειναι μικρο πιπινι εχει παρα πολυ καλο πισω συστημα ! βυζι πολυ μικρο ! συμετοχη μετρια θα ελεγα αλλα πολυ καλη πιπα ! ειναι μικρη και μαθενει !
η βαλερια ειναι για βραδυνες ωρες που ειναι τυφλα απο διαφορα και δεν ξερει τι κανει και δεν εχει αναστολες !
για την νικολετα εχουν γραφτει πολλα οποτε οτι και να πω ειναι λιγο !!!
την σαρα δεν την ξερω !
αυτα !!!
μπραβο στον θεματοδοτη !!!
θα δείξει...Μου μυριζει λιγο προμοταρισμα, η ΟΧΙ ???
Γιατι, ποια θελεις να πρωι- πρωι ???θα δείξει...
το τηλέφωνο τώρα είναι κλειστό...
αυτή η Βάλερυ μου κάνει...Γιατι, ποια θελεις να πρωι- πρωι ???
μισό να ξαναπάρω.......όλες τώρα θα κάνουν sites για να δείξουν την πραμάτεια τους
κάνουν τη κρίση ευκαιρία
πόσο πάει το μαλλί?
Καλα, ξερεις ολες τις κοπελες της (ΤΖΙΝΑΣ) Ποπης και δεν ξερεις την Σαρα ???
Μου μυριζει λιγο προμοταρισμα, η ΟΧΙ ???
Ελπιζω να κανω λαθος ???
Αναμενουμε την απαντηση σου !!!φιλε απο ποπη ειχα παρει μονο αντζελα ουκρανη οταν δουλευε μαζι της πριν 3 χρονια !!! πιστευω ηταν η μονη που αξιζε ...
οι υπολοιπες ηταν για χεσιμο...
επειδη τυχενει να ειμαι γνωστης των κοριτσιων δεν σημενει οτι ειμαι και προμοτορας εξαλου εξεθεσα και τα καλα και τα κακα τους !!! αν ημουν προμοτορι θα ελεγα οτι ειναι ολα μελι γαλα με τα μωρα !!! δεν ξερω σαρα φιλε δεν γινεται να της ξερω ολες !!! φενετε καλο η σαρα ωραιο προσωπακι !! σκεφτομαι να το τιμησω ...
αν ειναι η ποπη απο πισω θα το μαθω και θα ενημερωσω !
Αναμενουμε την απαντηση σου !!!
Για να δουμε, τι θα γραψεις την επομενη φορα !!!
τώρα εγώ θα γράψω, εσύ θα γράψεις, μικρή σημασία έχει... ;)Για να δουμε, τι θα γραψεις την επομενη φορα !!!
Ετσι λες, για να δουμε ???τώρα εγώ θα γράψω, εσύ θα γράψεις, μικρή σημασία έχει... ;)
Η Αντζελα αν ειναι αυτη που νομιζω ηταν μια μελαχρινη με κινεζικα χαρακτηριστικα και ηταν τουμπανο.Οσο για την Σαρα ψαξτο καλυτερα γιατι οι φωτο ειναι πολυ παλιες και εχει κριτικες εδω οπως και η Ανναφιλε απο ποπη ειχα παρει μονο αντζελα ουκρανη οταν δουλευε μαζι της πριν 3 χρονια !!! πιστευω ηταν η μονη που αξιζε ...
οι υπολοιπες ηταν για χεσιμο...
επειδη τυχενει να ειμαι γνωστης των κοριτσιων δεν σημενει οτι ειμαι και προμοτορας εξαλου εξεθεσα και τα καλα και τα κακα τους !!! αν ημουν προμοτορι θα ελεγα οτι ειναι ολα μελι γαλα με τα μωρα !!! δεν ξερω σαρα φιλε δεν γινεται να της ξερω ολες !!! φενετε καλο η σαρα ωραιο προσωπακι !! σκεφτομαι να το τιμησω ...
αν ειναι η ποπη απο πισω θα το μαθω και θα ενημερωσω !