Νέα

Μόνος σε νησί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rockyman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν ήσουν μόνος σου σε ένα νήσι, πόσο θα άντεχες χωρίς να τον παίξεις;

• Για πάντα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μία ημέρα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μία εβδομάδα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τοτε γτ το κανεις αμα ειναι να ριχνεις 10 για να το ευχαριστηθεις και δεν ριχνεις 1-2 και καλα; με γκομενα δλδ
Ελλαδα θα ερθω για μια βδομαδα που να προλαβω να βρω γκομενα?με γκομενα μπορει και να παιθανω απ'την κουρασει γιατι μου αρεσει να γλυφω παρα πολυ!και κουραζομαι!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
μιλαω για μας τους Ελληνες!αν ηταν κανας Σκανδιναυος ή κανας Ρωσσος θα προσπαθουσαν να φτιαξουν οινοπνευμα!εμεις οι Ελληνες θα προσπαθουσαμε να πλασουμε μουνι!

Καλα μην εισαι και σιγουρος.Εγω πρωτα θελω να πιω μπυρα και μετα να γαμησω αρα βλεπεις που δινω προτεραιοτητα. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα μην εισαι και σιγουρος.Εγω πρωτα θελω να πιω μπυρα και μετα να γαμησω αρα βλεπεις που δινω προτεραιοτητα. ;)
πρεπει και 'συ να μετακωμισεις στη Ρωσσια οπως και εγω!εδω ολοι ειναι με μια Μπυρα στο χερι!εμενα εδω το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δεν πινω δεν εχω ενδιαφεροντα με αυτους που πινουνε που ειναι οι περισσοτεροι!εσυ θα ταιριαξεις με ολους!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
η Καρυδα ειναι σκληρη.καλητερο πρεπει να ειναι το Μανγκο!μπορει ομως να ειμαι τυχερος να βρω καμια Μα'ι'μουδιτσα και να ξεσκιστω στο γαμησι!!!!
Γεια σου ρε Δημητρακη με τα ωραια σου. Μη ακους κανενα, τραβα εμπρος και μη σε μελει. Οκτωβριο - Νοεμβριο θα σου ρ8ω οπωσδηποτε, και ελπιζω να εχω χρονο τοτε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σου ρε Δημητρακη με τα ωραια σου. Μη ακους κανενα, τραβα εμπρος και μη σε μελει. Οκτωβριο - Νοεμβριο θα σου ρ8ω οπωσδηποτε, και ελπιζω να εχω χρονο τοτε.
να ρθεις να παμε σε κανα Σαλον!γι αυτο ειμαι εδω για να μην γαμαω κατσικες και πηγαινω σα ναρκομανης καθε απογευμα να γαμισω στη Φυλης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom