μμμμμμμμμμμμμμμ....ασχετο:ο μωβ ειναι ακομα στη μοδα???
δεν ξερω και δεν με νοιαζει εμενα μου αρεσει
μμμμμμμμμμμμμμμ....ασχετο:ο μωβ ειναι ακομα στη μοδα???
αν εβρισκα Μα'ι'μουδιτσα θα την ξεσκιζα!αν δεν ειχε τιποτα ζωα τοτε το Μανγκο.και αν δεν ειχε και φρουτα!κλασικη μαλακια!ολοι το ιδιο θα κανατεΌμως αν σε έβρισκε μετά κανας γορίλας θα κάνατε αλλαξοκωλιές.Θέλουν προσοχή αυτά.Οπότε βουρ για το μάνγκο
εχεις γαμησει κατσικα οπως εχεις πει γιατι δεν αντεχες 3 μερες χωρις σεξ.η Καρυδα ειναι σκληρη.καλητερο πρεπει να ειναι το Μανγκο!μπορει ομως να ειμαι τυχερος να βρω καμια Μα'ι'μουδιτσα και να ξεσκιστω στο γαμησι!!!!
μιλαω για μας τους Ελληνες!αν ηταν κανας Σκανδιναυος ή κανας Ρωσσος θα προσπαθουσαν να φτιαξουν οινοπνευμα!εμεις οι Ελληνες θα προσπαθουσαμε να πλασουμε μουνι!
μιλαω για μας τους Ελληνες!αν ηταν κανας Σκανδιναυος ή κανας Ρωσσος θα προσπαθουσαν να φτιαξουν οινοπνευμα!εμεις οι Ελληνες θα προσπαθουσαμε να πλασουμε μουνι!
γι αυτο και ειμαι στη Ρωσσια.σε λιγο θα βαλω το να μαλακιστω λιγακι!δυσκολη νυχτα σημερα!αυριο ευτυχως θα ερθει η Κορεατισσα μου...εχεις γαμησει κατσικα οπως εχεις πει γιατι δεν αντεχες 3 μερες χωρις σεξ.
Μην αναφερθω σε κοπρολαγνεις και ουρολαγνειες που εχεις γραψει εδω μεσα.
Τελικα γιατι εισαι τοσο ανικανοποιητος σεξουαλικα?
Δε θα ελεγα οτι εισαι χορτατος αλλα χειροτερος και απο ζωο δημητρακη,
δε με παρεξηγεις το ξερω οποτε με ενδιαφερον περιμενουμε την απαντηση σου
...οταν ερχομαι Ελλαδα.το απογευμα παω Φυλης και τη νυχτα 2-3 φορες.το πρω'ι' συνηθως δεν τον παιζω για να χυσω σχετικα γρηγορα!θελω να ερθω Ελλαδα μονο για τη Φυλης!ουτε θαλασσες ουτε μαλακιες!
σε κανα γιατρο ή με τον εαυτο σου εχεις μιλησει ποτε?...οταν ερχομαι Ελλαδα.το απογευμα παω Φυλης και τη νυχτα 2-3 φορες.το πρω'ι' συνηθως δεν τον παιζω για να χυσω σχετικα γρηγορα!θελω να ερθω Ελλαδα μονο για τη Φυλης!ουτε θαλασσες ουτε μαλακιες!
δεν σας δουλευω!οταν ειχα ερθει Ελλαδα το Φεβρουαριο για 15 μερες πηγα 11 ή 12 φορες Φυλης.ητανε και παιδια απο το σα'ι'τ μαζι.και τωρα αρχες Οκτωβριου αν κατεβω σχεδον καθε απογευμα Φυλης θα ειμαι!απο τωρα κανονιζουμε συναντιση στη Φυλης...ρε δημητρακι κοψε το δουλεμα γαμωτο
εις ανωτερα.δεν σας δουλευω!οταν ειχα ερθει Ελλαδα το Φεβρουαριο για 15 μερες πηγα 11 ή 12 φορες Φυλης.ητανε και παιδια απο το σα'ι'τ μαζι.και τωρα αρχες Οκτωβριου αν κατεβω σχεδον καθε απογευμα Φυλης θα ειμαι!απο τωρα κανονιζουμε συναντιση στη Φυλης...
δεν σας δουλευω!οταν ειχα ερθει Ελλαδα το Φεβρουαριο για 15 μερες πηγα 11 ή 12 φορες Φυλης.ητανε και παιδια απο το σα'ι'τ μαζι.και τωρα αρχες Οκτωβριου αν κατεβω σχεδον καθε απογευμα Φυλης θα ειμαι!απο τωρα κανονιζουμε συναντιση στη Φυλης...
ειχα μια γκομενα ψυχιατρο αλλα δεν πολυμιλαγαμε,και ειχα και μια γκομενα που ειναι διευθυντρια στο κεντρο κατα του AIDS!και μια γιατρος Νευροπαθολογος που τρελαινοταν να με κατουραει!αλλα μαζι τους δεν μιλαγαμε και πολυ!το ναρκοτικο μου ειναι η Φυλης!πηγαινω καθε απογευμα σαν ναρκομανης για να παρω τη δωση μου!σε κανα γιατρο ή με τον εαυτο σου εχεις μιλησει ποτε?
Πινεις τιποτα καλα ναρκωτικα μηπως?
Πες μας και για την εισαγγελεα που σε εχεζε κιολας να δεσει το γλυκο.μια γιατρος Νευροπαθολογος που τρελαινοταν να με κατουραει!
Στη Φυλης γαμας 5-6 λεπτα αντε 10!απο το γαμησι αποκλιεται να πεθανεις!ρε συ ειναι δυνατον να τα κανεις ολα αυτα που λες και να μην εχεις πεθανει ακομα;
Στη Φυλης γαμας 5-6 λεπτα αντε 10!απο το γαμησι αποκλιεται να πεθανεις!
κατι τετοια γινοντανε το 92-93.αλλες εποχες!αυριο θα ερθει μονο η Κορεατισσα μου που μοιαζει λιγο με την πρωτη γκομενα απο το Βιντεακι...εδω εισαι
επισης κοιτα αυτο το βιντεακι