Κ είναι παράξενο που σ' αυτό το σάϊτ, υπάρχουν υποστηρικτές της μονογαμίας...
Αλήθεια τί ψάχνουν να βρουν εδώ..;
Α, κατάλαβα κάθε φορά για 10 λεπτά είναι μονογαμικοί με τη συγκεκριμένη ιερόδουλη, ποτέ δεν παίρνουν δυο κοπέλες μαζί..! Αλλά παραμένουν μονογαμικοί..! Κάθε φορά με άλλη, αλλά μονογαμικοί..! Η υποκρισία σ' όλο της το μεγαλείο..!
Κ εδώ συζητάμε για το ποιά είναι η ανθρώπινη φύση, τώρα από κει κ πέρα μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει, δε θα του πει κανείς τίποτα..!
Μπορεί να τρώει κάθε μέρα μακαρόνια, ή πίτσα, ή να γίνει μοναχός κ να μείνει άγαμος, ή να το κάνει με κατσίκες..! Δικαίωμά του, δεν είναι όμως αυτή κι η ανθρώπινη φύση..!
Τώρα για το αν ο άνθρωπος είναι μονογαμικός, νομίζω ότι τουλάχιστον όλοι οι άνδρες το νιώθουμε, όταν βλέπουμε μπροστά μας, ή στην τηλεόραση μια όμορφη γυναίκα..!
Η επιθυμία υπάρχει μέσα μας, τώρα αν αυτή εκπληρώνεται ή καταπιέζεται, είναι θέμα κοινωνικής επιταγής..!
Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο πρέπει να ισχύει κ για τις γυναίκες..!
Κ σίγουρα ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες, που θα δέχονταν μ' ευχαρίστηση τη δυνατότητα της πολυγαμίας για τον άντρα, δε θα δέχονταν με τίποτα όμως την ίδια δυνατότητα για τη γυναίκα..!
Κ ενώ βλέπω ότι όλοι διαμαρτύρονται για τις "Ελεεινίδες", δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι εμείς οι Ελληνάρες ευθυνόμαστε για αυτήν την κατάσταση με τη διαπαιδαγώγηση που δίνουμε στις γυναίκες ως γονείς, κ τους περιορισμούς που βάζουμε ως γκόμενοι-φίλοι...
Αν η σεξουαλικότητα στον άντρα είναι καταπιεσμένη μια φορά, στη γυναίκα είναι δέκα..!
Να μην πω ότι δεν υπάρχει καν, ή τουλάχιστον δεν πρέπει να εκδηλώνεται...
Αλήθεια, πώς θα χαρακτηρίζαμε μια γυναίκα στο περιβάλλον μας, μια συμμαθήτρια, μια συνάδελφο, μια φίλη, μια συγγενή, που 'ναι σεξουαλικά απελευθερωμένη κι έχει ανοιχτά ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις με διαφορετικά άτομα..;
Νομίζω το ξέρουμε όλοι πολλοί καλά, κι είναι το θέμα αυτού του Σάϊτ..! Πόσο μάλλον αν η γυναίκα αυτή ήταν η γκόμενά μας..!
Φυσικά για τον άντρα μια αντίστοιχη συμπεριφορά, δεν αποτελεί στίγμα για τον κοινωνικό περίγυρο, παρά μόνο για την ερωτική του σύντροφο, κ μπορεί ν' αποτελέσει αιτία χωρισμού..
Κ ακριβώς επειδή υπάρχει η άρνηση απ' την κοινωνία του δικαιώματος στην ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότητας στη γυναίκα, έχουμε αυτά τα προβλήματα με τις "Ελεεινίδες" κ καταλήγουμε όλοι στις πραγματικές πουτάνες, κ δημιουργούνται σάϊτ όπως αυτό..!