Επισκέπτης
βικυ ( βυζαρου)
Tεράστια βυζιά.Φυσικά ωστόσο.
Η γκόμενα τα κάνει όλα από την 1η , χωρίς ... συνθηματικά!
Ενδείκνυται βέβαια για όσους γουστάρουν βυζομάνες νταρντάνες 30+.
Η σερίφισα τρελό milf , πρέπει να είναι και σχεδόν 1,90.
βικυ ( βυζαρου)
συναδελφε λεγοντας ολα εννοεις και ροφηματα ανευ, backdoor κλπ? Ασχετως υπηρεσιων ειναι καλη μεσα στο δωματιο η σχετικα ψυχρη?
περασε ομως απο αυτο το μαγαζι μια γυναικα,που (σε) τρελενε στο γλυψιμο,πολυ φιλοτιμη γυναικα.lida το ονομα της.
και τελικα ηταν κ πολυ τρελιαρα στο κρεβατι
Συμφωνείς .. Zero ?
εμεινες με το λαδοτυροκαλησπερα σασ εγω πριν αρκετουσ μηνεσ που ειχα παρει την βικυ δεν εφαγα γλυκο ...το θετικο ειναι οτι κανει καλο μασαζ...
καλησπερα σασ εγω πριν αρκετουσ μηνεσ που ειχα παρει την βικυ δεν εφαγα γλυκο ...το θετικο ειναι οτι κανει καλο μασαζ...
Μετα απο χτεσινη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα ωστε να γνωρισω τη Συλβια, εχω να αναφερω τα εξης:
Παρουσες ηταν 1)η Κατερινα που ανεφερε πιο πανω συναγωνιστης 30αρα, μελαχρινη με πλουσιο μπουστο και την οποια εθεσα στα υποψιν, 2)Βικη 40αρα με μεγαλα μπαλκονια και προστυχοφατσα η οποια και αυτη μπηκε στα υποψιν, 3) Ρωξανη, μιλφακι που δεν του εδωσα πολυ σημασια καθως εξαλλου βγηκε πρωτη πρωτη και βιαστικα, 4)Συλβια την οποια και ετιμησα, 45αρα+ , κοκινομαλα με ωραια γλυκια φατσα για την ηλικια της και ευγενικοτατη παρουσια. Δυστυχως στα ενδοτερα ειχαμε Βατερλο καθως το μασαζ ηταν ενα απαλο χαδι, η πιπα σχεδον στον αερα οπου δουλευε πιο πολυ χερι παρα γλωσσα και απο σωμα μετριοτατο αφου εχω παρει πολυ καλυτερα μιλφς (ειδικοτητα μου εξαλλου).
Συμπερασμα λοιπον, εκτος και αν σε αυτους που εχουν γραψει εξαιρετικες κριτικες για τη Συλβια εκανε αλλα κολπα απο οτι σε εμενα, τοτε μαλλον υπερβαλουν στη κριτικη ή δεν εχουν εμπειριες απο αλλα μασατζιδικα και ειδικοτερα μιλφσ. Απο εμενα εχει φαει Χ η γκομενα αλλα θα επισκεφτω τις αλλες για δοκιμη.
Τελος που βλεπουν οι τυποι οτι η κοπελα που ανοιγει τη πορτα ειναι γαμω τα μιλφ και με υψος 1.90 δεν μπορω να καταλαβω. Η τυπισα ειναι με το ζορι 1.80 και σαφεστατα γυρω στα 30 και μετριοτατης εμφανισης. Η Λιντα παντως που ηταν η κορυφαια στο μαγαζι σταματησε απο τη προηγουμενη ανοιξη γιατι παντρευτηκε.
το συμπερασμα ειναι οτι οι εξυπνες πουτανες στο τελος βρισκουν καποιον και τον παντρευονταιΜετα απο χτεσινη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα ωστε να γνωρισω τη Συλβια, εχω να αναφερω τα εξης:
Παρουσες ηταν 1)η Κατερινα που ανεφερε πιο πανω συναγωνιστης 30αρα, μελαχρινη με πλουσιο μπουστο και την οποια εθεσα στα υποψιν, 2)Βικη 40αρα με μεγαλα μπαλκονια και προστυχοφατσα η οποια και αυτη μπηκε στα υποψιν, 3) Ρωξανη, μιλφακι που δεν του εδωσα πολυ σημασια καθως εξαλλου βγηκε πρωτη πρωτη και βιαστικα, 4)Συλβια την οποια και ετιμησα, 45αρα+ , κοκινομαλα με ωραια γλυκια φατσα για την ηλικια της και ευγενικοτατη παρουσια. Δυστυχως στα ενδοτερα ειχαμε Βατερλο καθως το μασαζ ηταν ενα απαλο χαδι, η πιπα σχεδον στον αερα οπου δουλευε πιο πολυ χερι παρα γλωσσα και απο σωμα μετριοτατο αφου εχω παρει πολυ καλυτερα μιλφς (ειδικοτητα μου εξαλλου).
Συμπερασμα λοιπον, εκτος και αν σε αυτους που εχουν γραψει εξαιρετικες κριτικες για τη Συλβια εκανε αλλα κολπα απο οτι σε εμενα, τοτε μαλλον υπερβαλουν στη κριτικη ή δεν εχουν εμπειριες απο αλλα μασατζιδικα και ειδικοτερα μιλφσ. Απο εμενα εχει φαει Χ η γκομενα αλλα θα επισκεφτω τις αλλες για δοκιμη.
Τελος που βλεπουν οι τυποι οτι η κοπελα που ανοιγει τη πορτα ειναι γαμω τα μιλφ και με υψος 1.90 δεν μπορω να καταλαβω. Η τυπισα ειναι με το ζορι 1.80 και σαφεστατα γυρω στα 30 και μετριοτατης εμφανισης. Η Λιντα παντως που ηταν η κορυφαια στο μαγαζι σταματησε απο τη προηγουμενη ανοιξη γιατι παντρευτηκε.
υποδειγματική κ χρησιμότατη αναφορά μιστερ καβλί, ευχαριστουμε ιδιαιτέρως.
μπριζολίτσα δεν είχε γιατί δεν "πειναγες" ή είχε αλλα αδιάφορη ωστε να μην αναφερθεί??
Φίλε εγώ είμαι 1,96 και η σερίφισα που άνοιξε τη μοναδική φορά που πήγα πρέπει να ήταν 5-6 πόντους κοντύτερή μου.Ήταν milf , όμως , αποκλείεται να ήταν κάτω από 40.
Λεπτό σώμα , μικρό βυζί , ξανθό μαλλί και φορούσε κολάν που έπεφτε λίγο και φαινόταν ο στρίγκος.
προς αποκατάσταση της τάξεως η σερίφισα είναι 1.82 και στα 42,η δε υπερτιμημένη Λίντα εχει αλλάξει επαγγελματικούς προσανατολισμούς λόγω προβλημάτων παραμονής ως έχει ήδη αναφερθεί προηγουμένως από άλλους συντρόφους.Ηθικο συμπέρασμα οι εξυπνες δεν γίνονται ποτέ πουτανες της σειράς.το συμπερασμα ειναι οτι οι εξυπνες πουτανες στο τελος βρισκουν καποιον και τον παντρευονται
προς αποκατάσταση της τάξεως η σερίφισα είναι 1.82 και στα 42,η δε υπερτιμημένη Λίντα εχει αλλάξει επαγγελματικούς προσανατολισμούς λόγω προβλημάτων παραμονής ως έχει ήδη αναφερθεί προηγουμένως από άλλους συντρόφους.Ηθικο συμπέρασμα οι εξυπνες δεν γίνονται ποτέ πουτανες της σειράς.
προς αποκατάσταση της τάξεως η σερίφισα είναι 1.82 και στα 42