Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Για να δούμε τι θα πει κ ο Zero ..

:think: :think: :think:

Δεν εβγαλα και την μεζούρα αλλά η τύπισα είναι γυρω στο 182-1,85 και 40+ αρα
ψιλοκρύα γκόμενα αν και κανει καλό μασαζ
η Λιντά δεν ξερω τι απεγινε, αλλος λεει παντρυτηκε, αλλος λέει την απελάσανε, αλλος αλλαξε επάγγελμα...

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
καλημερα ...εχετε να συστησετε καποια  ανεπιφυλακτα??

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καλημερα ...εχετε να συστησετε καποια  ανεπιφυλακτα??
δεν υπαρχει αυτη η λεξη

διαβαζεις, κι αμα εισαι καλος mathitis, κατι μαθαινεις και πας
μετα λες και στους αλλους
ετσι ειναι το συστημα

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
γιαυτο και απευθυνομαι εδω...
λοπον καποια πληροφορια?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
γιαυτο και απευθυνομαι εδω...
λοπον καποια πληροφορια?
mathitis δεν παιρνεις απο γραμματα μου φαινεται
Η ενοτητα των μασατζιδικων σημερα ειναι πληρεστατη σε σχεση με περισυ π.χ., στα δινει ολα στο πιατο, εχει μεχρι και χαρτη με παραπομπες στα θρεντ καθε ιδρυματος. Καποιοι εχουν αφιερωσει πολυ χρονο για να τα φτιαξουν και υπαρχουν αλλοι που τους λενε μυγιαγγιχτους και "βαρυμαγκες" επειδη βαριουνται να αφιερωσουνε μια ωριστσα να ψαξουν και να διαβασουν.
Στο φιναλε αυτη που θα σου συστησει καποιος "ανεπιφυλακτα" μπορει να σου φανει και πατσουρα και να του την πεις κι απο πανω.
Φιλικα
Κ.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
mathitis δεν παιρνεις απο γραμματα μου φαινεται
Η ενοτητα των μασατζιδικων σημερα ειναι πληρεστατη σε σχεση με περισυ π.χ., στα δινει ολα στο πιατο, εχει μεχρι και χαρτη με παραπομπες στα θρεντ καθε ιδρυματος. Καποιοι εχουν αφιερωσει πολυ χρονο για να τα φτιαξουν και υπαρχουν αλλοι που τους λενε μυγιαγγιχτους και "βαρυμαγκες" επειδη βαριουνται να αφιερωσουνε μια ωριστσα να ψαξουν και να διαβασουν.
Στο φιναλε αυτη που θα σου συστησει καποιος "ανεπιφυλακτα" μπορει να σου φανει και πατσουρα και να του την πεις κι απο πανω.
Φιλικα
Κ.
σωστος
συμφωνω απολυτα
Πχ ετσι ειχα παει για Μαρση οταν ηταν στην Στουρναρη και μολις το ιδα το σαμιαμιδι ειπα τι ειναι τουτο το απολιφαδι, βεβαια δεν γνωριζω μεσα ποσο καλη μπορει να ειναι αλλα εμφανισιακα δεν ηταν ο τυπος μου και εφαγε Χ .Στην πορεια ομως εχω καταλαβει πως καλον ειναι να τα δοκιμαζεις ολλα τα κοροτσια και παντα να τους δινεις μια δευτερη ευκαιρια , πιστεψτεμε εχω εκπλαγει .Τη Μαρσι ομως ακομα δεν εχω δοκιμασει και πρεπει οπωσδιποτε να την τεσταρω , ελλα μου που δεν εχω παει ποτε στο Μπουμπουλινας και φοβαμε μην μινω με το λαδοτυρο στον λουτσο λογο σεριφησας -δεν με γνωριζει......ΟΕΟ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Παρουσες ηταν 1)η Κατερινα που ανεφερε πιο πανω συναγωνιστης 30αρα, μελαχρινη με πλουσιο μπουστο και την οποια εθεσα στα υποψιν, 2)Βικη 40αρα με μεγαλα μπαλκονια και προστυχοφατσα η οποια και αυτη μπηκε στα υποψιν, 3) Ρωξανη, μιλφακι που δεν του εδωσα πολυ σημασια καθως εξαλλου βγηκε πρωτη πρωτη και βιαστικα, 4)Συλβια την οποια και ετιμησα, 45αρα+ , κοκινομαλα με ωραια γλυκια φατσα για την ηλικια της και ευγενικοτατη παρουσια.
Έκανα κι εγω την πρώτη μου εμφανιση στο καταστημα προσφάτως. Κατα την παγια τακτικη, δηλωσα οτι ειχα ξαναπαει προ 2-3 εβδομαδων. Δεχτηκα στενο πρες και ανακριση απο την ψηλη, αλλα ο Κεμπαπ δε μασησε και ανταπεξηλθε στην πιεση των ερωτησεων αφου πηγε διαβασμενος χαρη στις πληρεις ανταποκρισεις των συναδελφων απο το μετωπο  :grin:
Παρέλαση των τεμαχίων ως ανω, συν μια ακομα για την οποια ομως δε θυμαμαι τπτ. Επιλογη Βικης για συγκριτικό κρας τεστ  :tits: με τη συνονοματη της Μαρνη 28. Νικητρια χαλαρα η τελευταια μιας και της εδω ειναι και μικροτερα αλλα και πολυ ξεφουσκωτα.
Μασαζ μετριο και συντομο, 10-12' με το ζορι, αλλα τα λοιπα πολυ καλα και διαρκειας. Στα αξιοσημειωτα:
- τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μουνοχειλα για τους φαν  :new_shocked:
- το σουφρετο ητο προλιπασμενο (δεν ειμαι φαν, ουτε ρωτησα).
- δε βγαζει ρουχα, προφανως θεμα προσωπικο λογω υπερβαρου

cheers :cool2:

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η βικη  κανει τα παντα κ ξερει κ πολυ καλο μασαζ αλλα τελευταια εχει πεσει η αποδοση της

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βικης
- τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μουνοχειλα για τους φαν  :new_shocked:

για τρελο πασαλιμα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Βικης

- το σουφρετο ητο προλιπασμενο (δεν ειμαι φαν, ουτε ρωτησα).

χαλαρα το δεινει  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Βικης

- δε βγαζει ρουχα, προφανως θεμα προσωπικο λογω υπερβαρου

ουτε με σφαιρες δεν τα βγαζει , λεει οτι εχει προβλημα με τιν κοιλια της για αυτο τιν κριβη με τα ρουχα της

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βικη βυζαρες τεραστιες

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αναφορά από πρόσφατη επίσκεψη:
- ελειπές ρόστερ 3 τεμ (Βίκη, Σιλβη και μια αλλη ξανθη προμιλφ που δεν ειχα ξαναδει) + η ψηλή σεριφ (Γκα)Λίνα
- γενικότερη αίσθηση παρακμής στο ίδρυμα (οταν εφευγα ηταν σκεπασμενες με κουβερτουλες στους καναπεδες και λαγοκοιμοντουσαν...  :grin: :grin: :grin:)
- re-match με Βικη, με ελοιωσε στο καραμελωμα, πολυ GFE, είχε ορεξεις φαινεται...
- Η ψηλη αφησε υπονοουμενα για συμμετοχη, εκανε κοπλιμεντα, μπουκαρε να μου φερει το νερακι μου ενω ημουνα ξεβρακωτος και ετοιμαζομουνα για μπανακι και με "τσεκαριζε"... Επειδη εχω διαβασει εδω ότι είναι εντελώς άβυζη και άκολη, ψυχρή και δηλώνει ότι δε συμμετεχει, έκανα τον Αλεκο και δεν της εριξα πρόταση ή έστω διερευνητική ερώτηση για άλλη φορά  :headbang: Έχει κάτι καβλέ ρε γμτ αυτό το μιλφ.. :- :- :-

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Αναφορά από πρόσφατη επίσκεψη:
- ελειπές ρόστερ 3 τεμ (Βίκη, Σιλβη και μια αλλη ξανθη προμιλφ που δεν ειχα ξαναδει) + η ψηλή σεριφ (Γκα)Λίνα

Οι υπόλοιπες χτυπάνε βάρδιες στο αδελφό (πλέον) μαγαζί 3ης Σεπτεμβρίου 25....

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Οι υπόλοιπες χτυπάνε βάρδιες στο αδελφό (πλέον) μαγαζί 3ης Σεπτεμβρίου 25....

Το Μονής 6, 3ης Σεπτ. 25 ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, ασχέτως του ότι δεν είχε και πολύ ανακύκλωση τεμαχίων. Ίσως και το 3ης Σεπτ. 59 να είναι στην αλυσίδα, δεν είμαι σίγουρος, τα πρώτα δύο σίγουρα.

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Αρέωσε το ρόστερ στο μιλφοστεκι της Μονης...
Η ψηλή σεριφισα ολο μαλαγανιές σε πάει σμπρωχτο στο δωματιο δε αφηνει πελαταάκι να φύγει...
αλλα έχει μονο Συλβια, Βικη (χοντρη) και Ρωξάνη
Συλβια οπως παντα καλή και προθυμη
αλλα ψιλοπαρακμη μυριζει με τοσο φτωχο ροστερ

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ασε
...μπορει και Χευδεν 19 σύμφωνα με αγγελία στα ΝΕΑ
ειχα πει στο 3ης σεμπτ. 25 και το τι μπαζο βγηκε δεν ελεγετο , μονο μια αξιζε τηυν οποια λογο του νεαρου της ηλικιας της δεν επροτημηθηκε λογο πειρας και κατελιξα σε ενα αλο μπαζο . Γενικος εχει πεσει παρα πολυ , παλια ειχε κατι πολυ καλα maturια , τωρα μπαζολες του κερατα . Αυτα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom