Νέα

Μόνικα Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 672
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
   Την πήρα φουλ προγραμμα.

Η κοπέλα είναι σούπερ από υπηρεσίες. Μούναρος με όλη τη σημασία της λέξης.

Από ότι κατάλαβα, στο απλό προγραμμα δεν κάνει τίποτα, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε μόνο για φουλ.

Μάλλον θα αναβαθμιστεί σε cg. Δεν της παει το πουτανιλίκι.

Μουνάρα....

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

+1000 ;)

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε lagonisian ακριβώς το ίδιο και με μένα.

Και νόμιζα πως κάτι έκανα λάθος εγώ, διαβάζοντας τις υπόλοιπες κριτικές.

Μάλλον η γκόμενα είναι για αυτούς που θέλουν να γαμήσουν ένα πανέμορφο κορμί με βυζάρες.

Ε εγώ θέλω κι άλλα. Θέλω η πουτάνα να μην είναι αγχωμένη γιατί με αγχώνει και μένα, και να είναι φλογερή στο κρεββάτι.

Σόρρυ μάγκες αλλά η Μόνικα δεν το έχει αυτό.

;)
Και εδω κύριοι πάμε στο θέμα της διαφορετικότητας.!!, Υπάρχουν κοπέλες όπου εχω διαβάσει διθυράμβους και εγώ πέρασα άσχημα. Ειναι πρόβλημα της κοπέλας ? Μάλλον ειναι δικο μου. Τωρα αν εσυ δεν πέρασες καλα ίσως ειναι δικο σου και δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν το έχει. Δεν το έχει ίσως μαζι σου η συγκεκριμένη και το έχει με άλλους. Για σκεφτείτε το!!  Το  πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ειναι η μη αποδοχή της διαφορετικότητας και τοτε πέφτει λάσπη.!!

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
Ξέρει κανεις αν θα επιστρέψει σύντομα η Μονικα?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ωραιο <αγαλμα> για οσους καταλαβαν......παραπανω δεν θα γραψω και οι περισσοτεροι μπορουν να δουν πως κριτικες για κοπελες δεν εχω γραψει ουτε μια, επειδη πιστευω πως ειναι τελιως υποκειμενικο το πως αισθανεται εκεινη την στιγμη που συνεβρισκεται με καποια.....ομως οι εποχες ειναι δυσκολες και το καθε € πλεον μετραει,ετσι πιο καλα να <επενδυουμε> στα στανταρακια μας παρα να πειραματειζομαστε απλα επειδη μας αρεσε το σελοφαν     :)

παίζουν πολλά ρόλο, διαθεση κοπελας, ο ίδιος εσυ, το πρόγραμμα που εχεις παρει ... μόνο για μια φορά αξίζει να γαμήσεις μια τετοια αλόγα ... ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, αν περασεις καλά μπορείς να ξανα πας αλλιως δεν ξανα πας και εχεις ηδη γαμησει μια σουπερ γκομενα ... βεβαια θα πειτε ειναι επαγγελματιας και πρεπει να ειναι καλή, δεν συμφωνω, ειναι και άνθρωποι αυτοι ... το σεξ δεν ειναι μονο μια δουλεια ειναι μια ιεροτελεστια και οπως ειπα εξαρταται και από τον ίδιο τον πελάτη ( διαθεση- εμφάνιση- συμπεριφορά- καθαριότητα κα )

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
Πολύ καυλα ο καινούργιες φωτογραφίες της Μονικας.ατελειωτος μουναρος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παίζουν πολλά ρόλο, διαθεση κοπελας, ο ίδιος εσυ, το πρόγραμμα που εχεις παρει ... μόνο για μια φορά αξίζει να γαμήσεις μια τετοια αλόγα ... ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, αν περασεις καλά μπορείς να ξανα πας αλλιως δεν ξανα πας και εχεις ηδη γαμησει μια σουπερ γκομενα ... βεβαια θα πειτε ειναι επαγγελματιας και πρεπει να ειναι καλή, δεν συμφωνω, ειναι και άνθρωποι αυτοι ... το σεξ δεν ειναι μονο μια δουλεια ειναι μια ιεροτελεστια και οπως ειπα εξαρταται και από τον ίδιο τον πελάτη ( διαθεση- εμφάνιση- συμπεριφορά- καθαριότητα κα )

:thumbsup: :thumbsup:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
καλα πολλες πρεπει να τις παρεις φουλ προγραμμα για να περασεις καλα
αλλα πρεπει να σεβονται κ το 50 αρι
που για ειναι 3 μεροκαματα πια

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Χαμογελάει στις φωτός!! Unfuckingbelievable

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
καλα πολλες πρεπει να τις παρεις φουλ προγραμμα για να περασεις καλα
αλλα πρεπει να σεβονται κ το 50 αρι
που για ειναι 3 μεροκαματα πια
με Μαντόνα κ τζοζεφιν πάντα 50 ρικο έδινα κ πέρναγα σουπερ

Shygay

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικα μ ο υ ν α ρ α (ακομη και λεω ακομη γιατι η χαλαρωση ηδη εχει αρχισει και εμφανιζεται),αλλα τιποτα στο 50 αρι παιδια.Μολις θελει να την κανει,ανεβαινει απο επανω σε ξεκιναει στο καβαλημα,σ ακουμπαει και η κωλαρα της και στα ποδια,βλεπεις και προσωπο,ποσο ν αντεξεις....και παμε γι αλλα.
Θα θελα να την ξαναπαρω σε 100 αρικο που κανει και ακα κλαρινο και στο τζακουζι αλλα σκεφτομαι ποσα αξιολογα call girls παιρνω στο 100-120 αρι και με δυο εκτονωσεις κιολας και με στανταρ το ελευθερο στοματικο και κανω πισω.
Μακαρι να γινοταν call girl να το ευχαριστιομασταν!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πραγματικα μ ο υ ν α ρ α (ακομη και λεω ακομη γιατι η χαλαρωση ηδη εχει αρχισει και εμφανιζεται),αλλα τιποτα στο 50 αρι παιδια.Μολις θελει να την κανει,ανεβαινει απο επανω σε ξεκιναει στο καβαλημα,σ ακουμπαει και η κωλαρα της και στα ποδια,βλεπεις και προσωπο,ποσο ν αντεξεις....και παμε γι αλλα.
Θα θελα να την ξαναπαρω σε 100 αρικο που κανει και ακα κλαρινο και στο τζακουζι αλλα σκεφτομαι ποσα αξιολογα call girls παιρνω στο 100-120 αρι και με δυο εκτονωσεις κιολας και με στανταρ το ελευθερο στοματικο και κανω πισω.
Μακαρι να γινοταν call girl να το ευχαριστιομασταν!
κ να γινοταν μη περιμενεις κατω απο 100!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Την γάμησα πριν 2 χρόνια περίπου. Δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά, είμαι οπτικός τύπος και μόνο που την έβλεπα δεν άντεξα... :cum:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Την γάμησα πριν 2 χρόνια περίπου. Δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά, είμαι οπτικός τύπος και μόνο που την έβλεπα δεν άντεξα... :cum:

Δεν την εχω πάρει ποτε .... λογικά κάπου εκεί θα άντεχα κι εγώ !!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Δεν την εχω πάρει ποτε .... λογικά κάπου εκεί θα άντεχα κι εγώ !!!
Φίλε γάμα τα, εγώ με το που βλέπω ποδάρες,κωλάρες ,προσωπάρα, βυζάρες αμέσως το μυαλό λέει τι μουνάρα γαμάς και μπαμ τέλος. και μετά έκλαιγα τα 50. τέτοιες γκόμενες είναι να τις γαμάς και 2ο , 3ο γύρο να τις χορταίνεις πούτσα.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
εγω αντίθετος αντέχω χωρις αστεία ωρες, οι γκόμενες με εμένα πραγματικά υποφέρουν, αλλα τους αρεσει  :P

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φίλε γάμα τα, εγώ με το που βλέπω ποδάρες,κωλάρες ,προσωπάρα, βυζάρες αμέσως το μυαλό λέει τι μουνάρα γαμάς και μπαμ τέλος. και μετά έκλαιγα τα 50. τέτοιες γκόμενες είναι να τις γαμάς και 2ο , 3ο γύρο να τις χορταίνεις πούτσα.

Εγώ θα το πάθω μόνο αν είναι κάποια πολυδιαφημιζόμενη και είναι υπερβολικά ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ, εξωπραγματική που λέμε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom