Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Αγαπητικός τούτεστιν
Μωρο μου 2 ωρες 200 με όσες εκτονωσεις αντέχετε!!!Στα 80 είναι όλα εκτός πρωκτικου με 1 εκτόνωση!Ευχαριστώ πολυ όσους με έχετε τιμήσει μέχρι τώρα!H δια ειναι . Κι απ το τηλεφωνο φαινεται. Αλλα για μια ωρα θελέι 80 , για 2 ωρες θελει 200. ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ
Ο.Κ. θεια. Θα το εχω υπ οψιν μουΜωρο μου 2 ωρες 200 με όσες εκτονωσεις αντέχετε!!!Στα 80 είναι όλα εκτός πρωκτικου με 1 εκτόνωση!Ευχαριστώ πολυ όσους με έχετε τιμήσει μέχρι τώρα!
θεία?Έχουμε συγγένεια μωρο μου;;;Ο.Κ. θεια. Θα το εχω υπ οψιν μου
Μωρο μου 2 ωρες 200 με όσες εκτονωσεις αντέχετε!!!Στα 80 είναι όλα εκτός πρωκτικου με 1 εκτόνωση!Ευχαριστώ πολυ όσους με έχετε τιμήσει μέχρι τώρα!
Οχι δεν κάνω πρωκτικο μωρο μου!Καλημερα καυλα!
Στο 2ωρο δηλαδη εχει και πρωκτικο?
Ναι μωρο μου ερχομαι!Μονικα στο Xcite hotel salem στην Λ. Βουλιαγμενης πας;;;;;
Καλημέρα)..)Καλημέρα και από εμένα!!!Monica
Καλημέρα και από εμένα!!!Monica
Μετα την καραντινα. Μεχρι το Μαρτη ηταν στα στουντιο
Οχι δεν κάνω πρωκτικο μωρο μου!
Ο.Κ. θεια. Θα το εχω υπ οψιν μου
Καλησπέρα στα αγόρια μου!!!
Δηλαδη δευτερη εκτονωση ουτε εξτρα; Κι αν τελειωσω με πιπα στα 10 λεπτα;Μωρο μου 2 ωρες 200 με όσες εκτονωσεις αντέχετε!!!Στα 80 είναι όλα εκτός πρωκτικου με 1 εκτόνωση!Ευχαριστώ πολυ όσους με έχετε τιμήσει μέχρι τώρα!
Δηλαδη δευτερη εκτονωση ουτε εξτρα; Κι αν τελειωσω με πιπα στα 10 λεπτα;
Καλο το σοσιαλ αλλα με μετρο. Να πηδηξουμε θελουμε. Μη γινουμε και σοσιαλιστες.Μετα εχει σοσιαλ ωστε να γινεις αγαπουλης και να παιρνεις 2 ωρο + προγραμμα.
Οποιος κι αν ειναι ο νταβας/προμοτορας παιρνει τα σεβη μου για τις advanced τεχνικες marketing.
Καλησπέρα στα αγόρια μου!!!