giannis.9000
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2020
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Κ για να μην ξεχνιόμαστε..Κάτι από τα studios που ήμουν..
Έχει και viber βλέπω.Σου στελνω για λεπτομέρειες...Καλησπέρα αγόρια μου όμορφα!!!Όποιος θέλει πλέον μπορεί να με καλεί σε αυτό το νούμερο +306970357674
Σας ευχαριστώ κ σας περιμένω!!!
Κ για να μην ξεχνιόμαστε..Κάτι από τα studios που ήμουν..
Ναι βαιμπερ εστειλα και γω!Περιμένω απάντηση...Έχει και viber βλέπω.Σου στελνω για λεπτομέρειες...
Τορπιλοβυζαρες
Σας ευχαριστώ!
Καλησπέρα αγόρια μου όμορφα!!!Όποιος θέλει πλέον μπορεί να με καλεί σε αυτό το νούμερο +306970357674
Σας ευχαριστώ κ σας περιμένω!!!
το κρατος δεν θα δωσει επισημη ανακοινωση για το αν και ποτε θα δουλεψουν τα call-girls.για τα μαγαζια ναι.προφανως εννοεις οταν ομαλοπειηθει και αλλο η κατασταση και ανοιξουν και τα ξενοδοχεια.πολυ καλο το οτι θα συνεχισεις ως ανεξαρτητη και ελπιζω και με υπηρεσιες και διαθεση ανεξαρτητης.Καλησπέρα αγόρια μου!Δεν δουλεύω μέχρι να δώσει το κράτος επίσημη ανακοίνωση!
Απλά ενημερώνω όταν ανοίξουν τα πράγματα θα συνεχίσω ως ανεξάρτητη!Σας ευχαριστώ!
Περιμενουμε μωρο τα νεοτερα. Ποτε αρχιζεις;Καλησπέρα αγόρια μου!Δεν δουλεύω μέχρι να δώσει το κράτος επίσημη ανακοίνωση!
Απλά ενημερώνω όταν ανοίξουν τα πράγματα θα συνεχίσω ως ανεξάρτητη!Σας ευχαριστώ!
έχει αρχίσει.για λεπτομέρειες και τηλέφωνο της στέλνεις προσωπικό μήνυμα.Εχει εδώ λογαριασμό οπότε δεν άλλαξε κάτι της στέλνεις και κανονίζεις.ερχεται σε ξενοδοχείο εγώ στο Μεταξουργείο στο Μπιλ που της είπα χθες ήρθε.Και ήρθε με την ίδια καύλα που είχε στο στούντιο!Περιμενουμε μωρο τα νεοτερα. Ποτε αρχιζεις;