spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αν είσαι,κωλακιας,θα μουρλαθεις...το ξέρει ότι είναι το δυνατό της σημείο,και το τονίζει πάντα...ΤΕΡΑΣΤΙΟ απωθημένο η Μόνικα!!!
αν είσαι,κωλακιας,θα μουρλαθεις...το ξέρει ότι είναι το δυνατό της σημείο,και το τονίζει πάντα...ΤΕΡΑΣΤΙΟ απωθημένο η Μόνικα!!!
Ετσι και βγαλει τα παπουτσια μου θυμιζει την Βερονικα6970357674
Σας περιμένω!!!!
Πάντως σήμερα ένας φίλος συναγωνιστής ακόμα σε περιμένει να του απαντήσεις γιά να βρεθείτε στο πρίαμο παγκρατίου..... :S6970357674
Σας περιμένω!!!!
στο ποιο δεμένο,βρετανε...έχει και ποιο τουρλωτο κώλο.η Βερόνικα είναι ποιο gym,φάση...η Μόνικα είναι ποιο καμπυλωτή..Ετσι και βγαλει τα παπουτσια μου θυμιζει την Βερονικα
Πάντως σήμερα ένας φίλος συναγωνιστής ακόμα σε περιμένει να του απαντήσεις γιά να βρεθείτε στο πρίαμο παγκρατίου..... :S
viber δεν απάντησε?Πάντως σήμερα ένας φίλος συναγωνιστής ακόμα σε περιμένει να του απαντήσεις γιά να βρεθείτε στο πρίαμο παγκρατίου..... :S
εγώ εκεί κανόνισαviber δεν απάντησε?
2,5 ώρες πρίν το προκαθορισμένο ραντεβού, δεν έστειλε καν μήνυμα επιβεβαίωσης, ούτε στο viber, αλλά ούτε και με κανονικό sms.viber δεν απάντησε?
Εεε ειπαμε. η μανταμ ειναι λιγο κουκουρουκου2,5 ώρες πρίν το προκαθορισμένο ραντεβού, δεν έστειλε καν μήνυμα επιβεβαίωσης, ούτε στο viber, αλλά ούτε και με κανονικό sms.
Αποκλείεται να κλείσαμε ραντεβού κ να μην ήρθα ή δεν απάντησα!2,5 ώρες πρίν το προκαθορισμένο ραντεβού, δεν έστειλε καν μήνυμα επιβεβαίωσης, ούτε στο viber, αλλά ούτε και με κανονικό sms.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ απωθημένο η Μόνικα!!!
εισαι μεγαλη καυλαΚαλησπέρα καύλες μου!!!
Σας περιμένω!!!6970357674
ποια Βερόνικα?στο ποιο δεμένο,βρετανε...έχει και ποιο τουρλωτο κώλο.η Βερόνικα είναι ποιο gym,φάση...η Μόνικα είναι ποιο καμπυλωτή..
είχε νήμα,παλιά εδώ μέσα.ποια Βερόνικα?
πωωωωωωωωωω,είσαι αρρωστεια....Καλησπέρα καύλες μου!!!
Σας περιμένω!!!6970357674
2,5 ώρες πρίν το προκαθορισμένο ραντεβού, δεν έστειλε καν μήνυμα επιβεβαίωσης, ούτε στο viber, αλλά ούτε και με κανονικό sms.