Νέα

Μοναχικός άντρας θέλει τη συμβουλή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Ίσως κάποιοι παρεξηγήσατε, δεν ψάχνω να ερωτευθώ στα μπουρδέλα. Ψάχνω την τρυφερότητα της σαρκικής επαφής. Να πληρώσω για να κρατήσω μια κοπέλα στην αγγαλιά μου. Είχα την εντύπωση από κάποιες εμπειρίες "συναδέλφων" ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Ελπίζω να μην έκανα λάθος.

Δυστυχώς το να βρω γκόμενα είναι αποκλεισμένη επιλογή. Δεν είμαι μοναχικός με τη θέληση μου. Δεν προσφεύγω στον πληρωμένο έρωτα από χόμπι. Έχω άλυτα προσωπικά προβλήματα και δεν ξέρω που θα καταλήξω χωρίς μια ψευδαίσθηση συντροφικότητας.

Soulbrother σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ειδικά στο θέμα της υγείας, το όριο είναι να λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις. Στο χρηματικό τα πράγματα είναι στενόχωρα, αλλά μπορεί να υπάρξει μια ελαστικότητα. Μια ευχάριστη εμπειρία, κι ας είναι σε αραιά διαστήματα, μου αρκεί.

edit: ευχαριστώ και όλους όσοι απάντησαν σοβαρά.
Από προσωπική πείρα μπορώ να αντιληφθώ την προσέγγιση για τα άλυτα προσωπικά προβλήματα, τα οποία και εικάζω πως είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείς πως δεν μπορείς να κάνεις σχέση με μία ''κανονική'' γυναίκα. Είναι και αυτό μία στάση ζωής ενσυνείδητη, την οποία προσωπικά αντιλαμβάνομαι πλήρως. Σε μία τέτοια περίπτωση, εφόσον αντέχει το πορτοφόλι σου, η καλύτερη λύση θεωρώ πως είναι ένα call girl το οποίο προσφέρει gfe κατάσταση. Εάν μάλιστα διαθέτεις και δικό σου χώρο, είναι ακόμη καλύτερα. Θα μπορείς να έχεις και τις στιγμές ''τρυφερότητας'' τις οποίες αναζητάς, μέσα στο πλαίσιο του εφικτού με μία εκδιδόμενη γυναίκα, και την έλλειψη δέσμευσης.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προσπαθώ να βοηθήσω τον εαυτό μου. Τον τελευταίο καιρό. Γιατί δεν άντεξα άλλο. Και γιατί τη στιγμή που έπιασα πάτο συνέβησαν κάποιες ευτυχείς συγκυρίες. Η πιο σημαντική, ότι συνάντησα μια παλιά μου φίλη. Απ' την εποχή που είχα φίλους. Όταν βρίσκεσαι στην κατάσταση που βρισκόμουν εγώ, οι άνθρωποι που σε πλησιάζουν να σου μιλήσουν το κάνουν ή για να σου ρίξουν μια σφαλιάρα να πας πιο κάτω ή για να σπάσουν πλάκα και να νιώσουν ανώτεροι. Όλοι οι υπόλοιποι σε αποφεύγουν. Αναπάντεχα, η παλιά μου φίλη μου μίλησε σα να ήμουν φίλος της. Και έγινα ευτυχισμένος. Αισθάνθηκα το συναίσθημα της χαράς, μετά από ούτε εγώ ξέρω πόσα χρόνια.

Από τότε ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου. Πηγαίνω στις καφετέριες και βλέπω τους νέους που διασκεδάζουν, πηγαίνω σινεμά (με επηρέασε το taxi driver με τον Ντε Νίρο), (ξαναπήγα σε μπουρδέλο)... Αγοράζω ρούχα για να πιάνω κουβέντα με όμορφες πωλήτριες (lol)... Κάπου πικραίνομαι γιατί όταν ήμουν στην ηλικία των παιδιών που βλέπω μού απαγόρευαν να βγαίνω απ' το σπίτι (αρρωστημένες καταστάσεις). Απ' την άλλη υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι αυτή είναι η ζωή. Ότι έτσι ζουν οι άνθρωποι. Δε θέλω να το ξεχάσω πάλι.

Καταλαβαίνω αυτό που μου λέτε. Ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη να έχει σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Να έχει φίλους, να έχει ένα ταίρι να μοιράζεται τη ζωή του. Να κάνουν πράγματα μαζί. Δεν υπάρχουν υποκατάστατα για τα παραπάνω. Και το καλύτερο call girl να βρω, πάλι στην απομόνωση θα ζω.

Πριν 10 χρόνια πίστευα ότι ήμουν σε μια κατάσταση τελεσίδικη. Ότι κάποιος με μούτζωσε όταν γεννήθηκα και η μοίρα μού επιφύλασσε μόνο δεινά. Δεν πίστευα ότι τη μοίρα μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας.

Δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τόσα χρόνια... Τότε ήμουν νέος και υγιής. Τώρα δεν είμαι. Δεν έχω τίποτα να προσφέρω σε μια γυναίκα. Θα σας έχει τύχει να δείτε ένα κακό όνειρο και μισοξυπνώντας να διαβεβαιώσετε τον εαυτό σας ότι δεν είναι αλήθεια. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ καμιά φορά, με τη διαφορά ότι στον ύπνο μου βλέπω ότι η πραγματικότητα ήταν ένα κακό όνειρο που πέρασε. Και μετά, μισοξυπνώντας, διαπιστώνω ότι δεν ήταν όνειρο. Είναι αλήθεια.

Τη στροφή που έκανα στη ζωή μου, δεν την έκανα από ελπίδα για το μέλλον. Όχι συνειδητά τουλάχιστον. Την έκανα για να υποφέρω λιγότερο.
Όσο κάπως κι αν διαβάζεται. ... ΠΉΓΑΙΝΕ ΆΜΕΣΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.

Εδώ όσο καλοπροαίρετα κι αν σου μιλήσουν δεν θα σε βοηθήσουν.

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι να μου κάνει ο ψυχολόγος; Να μου δώσει χαπάκια για να ΄μαι χαρούμενος με τη δυστυχία μου; Εν πάση περιπτώσει, είναι καλοκαίρι. Θέλω να κάνω ό,τι και όλος ο κόσμος τα καλοκαίρια. Εσύ θα θυσίαζες το καλοκαίρι σου για να τρέχεις στους γιατρούς; Από φθινόπωρο βλέπουμε. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μετά το καλοκαίρι είναι να φύγω απ' το σπίτι της μάνας μου και να ζήσω μόνος μου. Βέβαια τότε δε θα μου μένουν λεφτά ούτε για καινούριο σώβρακο, πόσο μάλλον για πόρνες. Αλλά θα είμαι ελεύθερος.

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Κατσε ρε συ με τη μανα σου, και μασα και καθαρα ρουχα κτλ δεν ειναι εποχη για αντριλικια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι να μου κάνει ο ψυχολόγος; Να μου δώσει χαπάκια για να ΄μαι χαρούμενος με τη δυστυχία μου; Εν πάση περιπτώσει, είναι καλοκαίρι. Θέλω να κάνω ό,τι και όλος ο κόσμος τα καλοκαίρια. Εσύ θα θυσίαζες το καλοκαίρι σου για να τρέχεις στους γιατρούς; Από φθινόπωρο βλέπουμε. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μετά το καλοκαίρι είναι να φύγω απ' το σπίτι της μάνας μου και να ζήσω μόνος μου. Βέβαια τότε δε θα μου μένουν λεφτά ούτε για καινούριο σώβρακο, πόσο μάλλον για πόρνες. Αλλά θα είμαι ελεύθερος.
την γνωμη μου φιλε μου στην ειπα μεσω π.μ. ειναι στο χερι σου και μονο,αρκει να το πιστεψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom